Глупава съм !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Глупава съм !!!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4393 пъти
Аз съм момиче на 15 години живея в малък град от другата година се местя в голям да уча. В досегашния ми град всичко е ужасно! Аз съм мн притеснителна преди 2 години бях в жестока депресия и минимално самочувствие, не се показвах от вкъщи беше ме страх от хората, но го преудолях с голяма мъка! Сега имам приятелки, но проблема е че те са общителни и непрекъснато си намират нови приятели и гаджета, а аз немога и не съм имала и не се очертава да имам гадже! Те говорят със всички спокойно, а аз започвам да пелтеча, или се изчервявам а когато съм такава хората спират да ме заговарят и ме мислят за смотана или пък отвръщам сопнато, но несъзнателно като защитна реакция и хората ме мислят за надувка. Моите фр си говорят със вс а аз стоя сама настрани и с никой си нямам приказка и ме е яд на себеси че като говоря с хора гледам в земята или настрани! Глупава съм дори им завиждам благородно! С това поведение и да ми се иска да си намеря гадже никой няма да хареса смотлата.. Щш кажете, че промени се, но какво да направя непрекъснато си казвам на ум- стига кажи това или онова и се засмей не мълчи така глупаво и не уставяй да те убиждат.. Дори ме обиждат и аз мълча! Толкова съм глупава, глупава мн глупава, мразя се..! Дайте ми съвет и без убиди моля достатъчно ме обиждат околните и благодаря за отделеното внимание на една глупава! Ааа и да не забравя дано като отида в новия голям град се отпусна и стана друга!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8eb8e8519e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ами глупава си, защото се панираш от подобни глупости. Хвани и вместо да си губиш времето с глупави приятелки да прочетеш някоя книга, за да си по-малко глупава и да можеш да завържиш един разговор като хората.
В chitankata.info ще намериш достатачно литература. Съмнявам се обаче, че ти дори един любовен роман си прочела през живота си.
Ако искаш дори почни от там, просто чети, че и правописа ти е зле, и си много наивен човек.
Хайде, пуберските годинки ще минат, почти си избутала!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0021986143
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не си глупава

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ee7970e210
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Ами започни да четеш наистина книги!
1. За да не можеш да общуваш нормално с хората трябва да си има някаква причина. Ако имаш семейни проблеми, травма от детството, обиждали са те и преди, НЯМАШ САМОЧУВСТВИЕ! От написаното мога да съдя че самочувствието ти е под всякаква критика, седни чети, грижи се за себе си. Вътрешно и външно. Промени това което не харесваш и най важното са книгите. Не гледай ''приятелките си'', не завиждай! Бъди силна и се отличавай. Какво от това че приятелките ти са си хванали ''гаджета'' и имат други ''приятелки''? ! Не се занимавай глупости.

1. Чети книги ; 2. Грижи се за себе си , външно и вътрешно. ; 3. Не гледай тях и не се влияй от тях! ; 4. Намери свестни, читави хора които няма да те използват само за да си запълнят бройката на ''приятелите'' си (ако е така де).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 297e0fd6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен това е до характер в обществото има два типа хора естраверти-1 и интровертни-2
1-Неуравновесени
Общителни
Нетревожни
Оптимистични
Необидчиви
2-Уравновесени
Стеснителни
Тревожни
Песимистични
Обидчиви
в твоя случаи май впадаш към 2-рата група хора нее лошо и аз съм към нея - доста неприятности ти спестява макар да се чувстваш малко изолирана от обществото но пък за сметка на това нашето общество интровертите по трудно избираме приятели но изберем ли знаем че са истински а не някви дето като ти видят гърба са готови да те застрелят.
Не ти си глупавата в случая а те :) защото не могат да осъзнаят какво става просто трябва да намериш правилния тип компания/хора с които да се движиш и всичко ще си отиде на мястото
sPinneR^^

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d2806c1076
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Като ти видят гърба са готови да те застрелят".... сълзи ми потекоха от смях, човече:D Много смях. Не че не е вярно, ама много смешно ми стана, а може и да е от тревата незнам, но ми хареса:))
Писанка

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 297e0fd6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Нека не се отклоняваме от проблема на автора/ката и да ползваме поста за обща дискусия като не харесваш коментара ми него чети : ) а то израза - ами просто си го преведи като приятели-предатели защото в този живот са малко истинските приятели. Край на спора на кои какъв му бил коментарът :)
sPinner^^

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1be59b3c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото и гадно да ти звучи, ако не се промениш, ще стане по-лошо. Аз бях същата като теб - необщителна, не знаех какво да кажа.. беше някакъв ужас. Може би си имала някакви проблеми в детството? Аз бях тормозена от класа ми 3 години, налагаха ми психически и физически тормоз всеки ден.. учителите нищо не правеха.. това ме направи затворена, понижи ми самочувствието до -1000. Сега, като отидох вече в гимназия и срещнах други хора, малко по малко започнах да излизам от „дупката“. Ти също трябва да си повишиш самочувствието, ти се интересуваш от хорското мнение много повече, отколкото трябва. Трябва да разбереш, че няма всички да те харесват, винаги ще има хора, които няма да те харесват, хора, на които ще си им безразлична и хора, които ще те уважават и ще търсят приятелството ти. Коментиращите преди мен правилно са написали да четеш повече, така ще имаш повече обща култура и ще имаш повече неща, които да казваш. Ако толкова се притесняваш, тогава първо се научи на общуваш в интернет, на мен това ми помогна. Намери приятели на интернет, общувай известно време с тях, но не забравяй и реалния свят! В реалния свят намери хора, които са повече като теб и се опитвай по някакъв начин да завързваш разговор. Трябва на всяка цена да преодолееш този срам. Ако трябва и вкъщи сама пред огледалото си представяй, че говориш с някой, говори. Това също може да ти помогне. И първия път да не стане, опитвай пак, не трябва да се страхуваш, това е единствения начин да се оправиш. За да има еволюция, трябва да има революция! Успех!
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c3425f2204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ХАХа До 3 ЕкстрОверти се пише, поне си провери нещата преди да блестнеш със знания.
М20

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 64de0f7c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До 8 - хаха, присмял се хърбел на щърбел - блеснеш е по-хубаво от блесТнеш, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d2806c1076
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Spinner, ти правиш ли разлика между хареса ми и не ми хареса?
Писанка

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 297e0fd6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Писанке, както казах край на спора на кои какъв му бил коментарът. :)) и да правя разлика но коментарът ти е двусмислен. Замисли се може да се приеме като подигравка :)). Моля те без повече упреци по коментарът ми а то 8 напиши в гоогле. бг "екстроверти мн. ч" и тогава ми говори дали е правилно или не е :) Аиде спрете се вече като цъкаш върху темата се предполага че ще помогнеш а не да почваш да упрекваш кометарите на хората. И 9 защо му обръщаш внимание не виждаш ли че не е на повече от 13-15... да говори неми пречи това са така наречените " хейтъри ". А до 7 :) донякъде съм съгласен с теб но точно за разговорите по интернет не. Точно заради интернетът има такива хора който казваш че са те тормозели забравете този интернет излезте ако трябва сами... разходете се из някоя гора или парк незнам... но не стойте по цели дни/часове пред компютрите. До авторката огледай се за други като теб и опитай да говориш със тях така няма да се притесняваш толкова защото ще знаеш че са като теб и ще те разберат правилно. Айде успех. И моля не коментирайте
кометарите(малко глупаво звучи но май друг начин няма... )
sPinneR^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker