Толкова много държа на него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова много държа на него...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1499 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години. Преди седмица се запознах с едно момче. По принцип никога не ми е вървяло в любовта и веднъж вече са ми разбивали сърцето. От тогава се страхувам да се обвържа. Но след като се запознах с въпросното момче той ме грабна моментално. Беше страхотен човек със невероятен характер. Държеше се толкова мило и земно, че не можех да повярвам дори.

Бяхме заедно на планина два дена. През тези два дена се опознахме достатъчно, че той да грабне сърцето ми. И тук идва трагичната част. Аз съм от Пловдив, той от София, но живее в друга държава през по-голяма част от годината. Страшно много си паднах по него. Когато дойде време да се разделим, той ме умоляваше да остана поне още един ден, като едва не се разплака. Разменихме скайпове и т.н. Когато се прибрах, а после и той се прибра в София започнахме да си пишем. Но той се държи много по-различно от тогава, когато бяхме заедно.

Той е първото момче, в което се влюбвам отново. Държа страшно много на него. Но имам чувството, че ме избягва и се държи студено с мен. Не искам да го загубя, защото много държа на него. Знам, че връзките от такова състояние са почти невъзможни, но просто искам да бъда с него, нуждая се да съм с него. Не знам как да му го кажа, а толкова искам да изясним нещата и всичко да е наред. А дали трябва да му казвам как се чувствам спрямо него? Преди да си тръгнем той ме целуна, но след това нищичко не е споменал за нас!!

Моля ви дайте ми някакъв съвет! Да се откажа ли или да му призная и да продължа да се боря за любовта му? Забравих да спомена, че той е заобиколен от много момичета, които лазят в краката му. Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9e326ab535
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е най-добре да поговорите... Нищо няма да изгубиш, ако му кажеш какво чувстваш към него. Ако той изпитва същото, каквото и ти, ОК. Ако ли пък не, просто не е бил правилният.

Освен това именно връзките, при които хората не се виждат често има най-голама тръпка и страст. Момичетата-те нека си му лазят в краката. Важното е, че ти не си една от тях.

Поздрави, DaRa

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker