Истинското Приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Истинското Приятелство
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1888 пъти
Здравейте приятели... Пише ви момиче на 13 години.. Имам проблеми с приятелките ми... Преди 2 години една циганка се нанеси в квартала и естествено тя е добра и всички сме и приятелки... Преди 3-4 дена тя почна да ми се сърди за най дребното нещо... Всички (почти) бяха на нейна страна... супер гадно ми стана... разбрах че всъщност истинските са само 6 човека... като броя че един двама от тях се бях скарала преди това... Вече мога да се доверя на малко хора... и момиче от класа ми ме мисли за използвачка... Вече ми писна "гадно"... Имам чувството че тази 2012 година е най ужасната.. станаха супер много интриги в квартала, за който да не споменавам... Вече си нямам почти никой... Хората в днешно време са малко, поне истинските... Писна ми да съм трето колело или нещо такова... Питат ме защо се държа "гадно" ами как да се държа, като не получавам дори и грам УВАЖЕНИЕ от тях... Не мога да си намеря вече нови приятели защото заобичаш ужасно много мойте си... Какво да правя хора, моля ви помогнете ми.. само не от сорта " Еми махай ги, намери си нови и тей " Искам истински отговор, от хора който знаят как да се опраят в тая ситуация.. Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: fe2ebcd6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Какво да правя хора, моля ви помогнете ми" - научи се да пишеш поне малко от малко. На места не можах да разбера какво си искала да кажеш, да не говорим за ХИПЕР елементарните правописни грешки, които си допуснала.
xperia

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 53c847fd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз знам. Обаче проблема не е съвсем в тях. Едно приятелство между двама се гради лично от тях, колкото вина има единия толкова вина има и другия. Независимо от случилото се- с няколко малки изключения за нахалните подобия на хора. Това, че си гадна, когато не те уважават го разбирам, аз съм същата спрямо няколко човека, просто не мога да си стоя и да си мълча, докато ме мачкат. Не знам от къде точно да започна.

- Не може да мислиш всеки човек за първи приятел!
Като гледам как обясняваш ти приемаш за всеки истински приятел, докато не реши, че ти грешиш.

-НЕ може да твърдиш, че хората не са ти истински приятели, защото си се скарала с едно момиче и те са решили, че тя е права, а ти грешиш.
Всеки си има мнение! Уважавай тяхното и те ще уважават твоето. Все едно да се скарам с някой приятел дали ще вали или не, трети да е на негова страна и аз да отрежа и двамата като приятели, защото не са на моята страна.

-Не може да си гадна без да има причина и да очакваш това да не ти се върне тъпкано.
Нараняваш- нараняват те. И обратното. Нараняват те- нараняваш. Това е отвратителна логика, защото в повечето случаи няма да има край, но...

-Чадо... 6 истински приятеля не са малко. Даже са в повечко.
Загрявам, че си отраснала в голяма компания, че цял квартал се събирате заедно и споделяш с всички и всички ти помагат, обаче 6 човека не са малко. Да не говорим, че една доста голяма част от населението си има по 2-3 приятели (по-близки), но не може да сподели на никой от тях, дори да им вярва. И другата огромна част са групичките от по 2-3 момичета, там си е ясно.

-Ти си тинейджър интригите ще представляват живота ти доста години напред.
Стой на страна. Не се меси, където не ти е работата и не избирай между приятели. (Освен, ако единия ти е приятел, а другия мислиш за недорасъл келеш) И всичко ще е наред, поне за теб.

-Ех, мила.. Който обича търпи болката.
Това е. Ужасно е и на практика и на теория, но си е факт. Да обичаш и да си привързан значи да те боли и да се измъчваш. Или го понасяш, защото хората си струват, или се отказваш и разбираш, че явно не са били толкова скъпи за теб. А понякога го има и момента, в който разбираш, че и ти си важна.

Успех с всичко, надявам се да не приемеш коментара ми за нападка, но това е което съм научила и повярвай ми, ще е по-добре и ти да го научиш.
Зу-За

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker