Ще се побъркам, пак на училище с хората, които мразя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще се побъркам, пак на училище с хората, които мразя
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5840 пъти
Привет, значи имам нужда да си излея целия негативизъм, който ми се е събрал напоследък някъде. След броени дни отново почваме училище и направо ми иде да се закопая някъде и да не излезна докато не завърша. Мразя училището си, мразя учителите си, мразя предметите си, мразя съучениците си и изобщо всичко в радиус от километър от там. Води се едно от най-елитните в града, приемат ученици с висок бал и разни такива. Но вътре е просто портите на Ада. По коридора се виждат единствено пикли с коси тип "Отмъщението на фризьора", лица, по които си личи солидната шпакловка и е невъзможно да се определи как точно е изглеждал въпросният индивид преди метаморфозата и всичко това е съчетано с интелект, по-мълък от този на овца. Момчетата, няма смисъл да се говори-пълна трагедия, момичета в момчешки вариант. Тук там се вижда някоя заблудена душа като мен, която броди наоколо. Учителите са 50+ годишни, очевидно изтрещели покрай тая паплач и си го изкарват на първия, който ги попита нещо. Хората в класа ми са като онези дето изброих горе, деградирала от чалгата младеж, чиято представа за готино е да смърдиш нон-стоп на цигари и да се напиваш докато не се изповръщаш 10 пъти и изпаднеш в безсъзнание. Тъй като не правя нито едно от тези неща, вкусът ми към музика е различен, а стилът(дрехи, нормална коса, умерен грим) ми се отличава, съм черната овца. Имам чувството, че сме в средновековието, който се отличава-на клада. Простата причина, поради която не им се включвам в разговорите е, че се говори единсвено за е*ане, цици, кой как се напил, клюкарстване за кого ли не, интриги и тем подобни-никакъв признак за интелигентност. Някои от тях постоянно си търсят за какво да се дърлят с мен, въпреки че изобщо ама изобщо не си говорим, нито пък се интересувам от тях. Игнорирам ги доколкото ми е възможно, просто защото нямам намерение да се занимавам с глупости. На мен не ми пука за тях, на тях не им пука за мен-защо да си пречим тогава? Имам(имах) 1-3 човека, с които се разбирам добре, но след това лято като ги гледам тотално са се провалили. И сега като се замисля, че пак трябва да се връщам там е все едно, че гаранцията ми е изтекла и трябва да се връщам в затвора, иде ми да си тегля коршума. Как попаднах на това място по дяволите. Всички приятели и свестни хора, които познавам са в други училища и повярвайте мисълта е потискаща. Та се чудя само при мен ли е така или има и други, при които е подобно.
момиче на 16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 288aaeca45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно и при мен е същото, абсолютно.
Момичетата - Толкова са глупави, че направо се ядосвам. Чалга, оная с кой била гадже, не знам си кво, дрехи, гримове, кой с кой се ебал. Азис до дупка.

Момчетата са маняци повечето. За мое огромно щастие нито едно не слуша чалга.

#OneDirectioner, 13

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b240537589
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, разбирам те. Само че, дори и да се преместиш в друг клас или училище - хората са същите. Опитай се да не ти пука...това е начинът.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9ba4031b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здр. Това с гаранцията ми хареса, защото и аз се чувствам точно така, все едно съм затворена в затвор с хора, които нямаме общи интереси... Да подобни индивиди и прочие присъстват във всеки един клас и наистина малко останахме свестните хорица! В много глупав свят живеем, но какво да сторим? ! .. Един съвет от мен - Не обръщай внимание на никои и бъди себе си.! Няма да съжаляваш!! Успех!

Мери

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3464417305
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ако наистина гледаш толкова реално на нещата ще ми е кеф да си пишеме на всякакви теми. Знам, че това не е място за запознанства, но ако искаш напиши имейл някакъв.

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1a400f0738
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не знам дали би имало значение, ако кажа, че ми е страшно тъжно за теб и ми иде да заплача и за всички онези нормални хора, които са в подобно състояние. Съмнявам се, че въображението ми е достатъчно да си представя училищния ти живот, но дори и малкото от това, което успявам, е изключително потискащо и страшно.
Защо всичко трябва да е толкова прецакано и защо не можем да водим простичък, нормален живот? : И, най-вече, с нормални хора.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a8208f2516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За учениците от твоето училище си прав. Но защо трябва да мразиш учителите си? Може да са разгневени, защото много тормоз има върху тях от страната на лошите ученици. Но поговори с тях и ги подкрепи, за да ти помогнат на теб. Интересувай се от това, което преподават и ги уважавай. Кажи им "Г-жо/Г-не, искам да науча нещо или всичко, което не разбирам". Може да те намразят, затова че ги уважаваш - но с или без това, учениците от училището НЕ УВАЖАВАТ ТЕБ. Учи с разбиране/интерпретация и практика. Реализацията ти зависи от отношението ти към учителите, затова помисли за бъдещето ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9832bda5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това направо все едно аз съм го писала. Но истината е, че ние сме си избрали да учим в "елитни училища" и сега си носим последствията. Всеки ден съжалявам, че балът ми стигна за това даскало. При мен нещата стоят малко по - различно, защото още в самото начало, когато почти всички се опитаха да ми се качат на главата ги затапвах и с времето започнаха да ме уважават до известна степен. Миналата година дори се сбих с едно момиче. Не знам дали ти давам правилния съвет, но според мен не трябва да прекланяш глава пред никого, дори пред учителите (да понякога и те не харесват даден ученик и той си пати от това). Не позволявай на НИКОЙ да те унижава или използва, тези "пикли" както ти ги наричаш със сигурност нямат нищо повече от теб и ти го знаеш!
Мими :]

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 76d04e24ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   В същата ситуация съм, а не мога да търпя тези хора вече, те убиват желанието ми да уча или да правя каквото и да е. :)

Но за учителите съ съгласна - трябва да ги уважаваш, защото зависиш от тях в известна степен.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 78a8c71a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съчувствам ти за това, но реално няма какво да направиш освен да изтърпиш. Иначе пробвай да си намериш повече занимания извън училище за да ти отвличат времето. Аз съм много доволен, че за мене училището е свършило, сега съм във ВУЗ. Който винаги бих предпочел пред училището. Въпреки, че уж беше най-елитното в града ми, беше пълно с дебили. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9686ac0b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приеми го като изпит през който трябва да преминеш. Няма случайни неща.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c99211138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не си сама.... Просто ще кажа, че не си сама...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0bf9f5f8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей аз съм момиче и те разбирам направо имаш чувството че си заобиколен от кретени и идиоти целящи само да те прецакът по какъвто и да е начин. Не се притеснявай не си единственият и аз и кой знае колко още хора са в нашето положение. Според мен не трябва да им обръщаш чак такова внимание и то като се ядосваш и то за кои... за някакви пикли и пиклювци , кои не заслужават и капичаца от твоето внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c2f08b3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Номер 12 извинявай! Случайно ти смъкнах рейтинга.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0bde006e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Даа... и аз все едно съм го писала това... Ами, мога да ти кажа само едно-пълен игнор им хвърли.. е разбира се поздравявай ги поне, да видят, че имаш малко възпитание! И на мен не ми се мисли, как след броени дни отново, ще пристъпя прага на това скапано даскало, но няма как отивам с гордо вдигната глава и въобще не ме интересува никой! Отивам за да науча нещо, а не за да се занимавам с малоумните екземпляри там! Повярвай щом си издържала толкова дълго време ще потърпиш и още! Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 41c51833c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   МНОГО познато! Причесчици, потници с изрязани декултета, Азис, Задавай ми неудобни въпроси.. И от другата страна пак чалга, но пък: Еб*не, п**ки, п**но и безкрайните героични напивания... Същия съм и аз като теб. Не знам дали ще оцелея една година още и тва са ни елитните училища, представи си в неелитните какво трябва да е!?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6b524df501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И с мен е така! Много неща мога по този въпрос да изпиша, но ще стане прекалено много дълго. Само ще кажа, че аз повече от 3 години НЕ можах да ги изтърпя и дори в края на миналата година потърсих и полиция, заради техния тормоз (моите съученици). Аз понеже имам и други проблеми ходя на психоложка, само че тя ни беше и учителка по етика и право, и тия досадници от класа много много не смееха да ми се правят на интересни поне в нейния час (от тази година вече не ни преподава). Но пък нещото което е още по лошо, е че вече почнахме даскало и сякаш са забравили за полицията, че дори и го избиват на майтап и се подиграват. Хич ама хич недей да търпиш! Повярвай ми знам какво ти говоря! вече почнах да се измъквам от това положение! ако ти трябва съвет или просто да споделиш каквото си искаш, аз съм насреща! (аз съм момиче на 17 години) ето го и е-мейла ми: angel_teentop@abv. bg

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 37f134903b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хммм да видим дали това което ще ти напиша може да ти помогне. Пише ти момче на 17 от подобно "елитно училище".

Както вече виждам си разбрала в тези училища, както и във всички други, тъпанари дал господ. Дори и някои да те съветва да ги игнорираш няма смисъл просто, защото когато някой дойде да те ебава ( така да си го кажем направо), няма как да не му обръщаш внимание. Та всъщност не е като да нямаш никакви опции.

Започни да участваш в повече извън-учебни дейности, проекти и тем подобни - там се събират, кажи речи свестни хора, при които може да си прекараш по-добре. Ако си добре в нещо определено, да речем някакъв спорт, просто отиди и попитай дали може да участваш в отбора на училището, тези по-известните училища задължително имат отбори почти във всички категории, така че няма нужда и да питам за кое училище става въпрос. Ще видиш как ако от отбора ти започнат да те викат по-често погледите на хората около теб ще се промени. Не казвам, че ще те заобичат или нещо, но със сигурност няма да те дразнят.

ПО време на час може да се пробваш на някои подходящ момент да пуснеш някоя готина шега в техен стил и ако успееш да ги разсмееш, разчитай на това, че нещата за тебе ще тръгнат с една идея по-добре. Но ако не се чувстваш сигурна по-добре не прави опит, защото пък обратния ефект ще е доста кофти.

Ако те поканят или те викнат някъде на купон, кино или нещо подобно - дори и да е с идеята да тии се подиграват отиди, изтърси някоя простотия от видя - чудя се какво е да се напиеш, за да може да свалиш напрежението върху себе си и отиди. Важното е да не им даваш повод да те карат насила да пиеш. Вземи си безалкохолно или нещо и като те питат кажи че си смесила с алкохол. Караш я по-полека. ;) Отстоявай винаги когато някои тръгне да ти предлага твърд алкохол.
Отначало ще изглеждаш не малко, ми доста глупаво, но да не ти пука.
Няма да ти е лесно, но повярвай ми с всеки опит, който направиш, за да се чувстваш по-добре в класа си, ще чувстваш облекчение, че си опитала.

Ако пък решиш да не правиш нищо и да търпиш поне направи така, че някои от тези кретени да бъде зависим от тебе, да речем някакъв вид отговорник на нещо, та като някои сгафи и тогава в зависимост от ситуацията да го покриеш. Помага за кратко.

След училище ако правят някаква сборна игра, волей или дори картоф, вземи някво участие, но бъди внимателна. Ако си на подобно място, съучениците няма да те нападат, защото все някой ще те защити, поне се надявам.


Аз лично нямам проблеми с такъв тип хора, най-малкото защото в класа ми има доста такива, но малко или много съм приятел с тях и отношенията са ми едни странни, но това няма значение в случая. Един мой приятел имаше доста неприятности обаче, и трябва да ти кажа, че на подобни съвети успя да се закрепи малко или много в класа си.

Пожелавам ти успех и в никакъв случай недей да бездействаш, промени нещо, дори да е от малко зачение, докато ти ангажира вниманието и времето ще се чувстваш заета и няма да имаш време да мислиш за тях.


А да и пак ти повтарям момче съм.... т. с не съм сигурен до колко ще има същия ефект, както при моя приятел след като си момиче, но ти си единствената която може да промени каквото и да било..

Успех ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b07fba8661
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Мила, не само ти си така. Аз съм момче на 17 и в нашия клас също е така. Имам чувството че всички са срещу мен.. Ужасно е! Иначе имам висок успех, с учителите проблем нямам. Единственно тея тъпанари са ми трън в окото!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker