Женчо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Женчо
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3600 пъти
Още от малък съм свикнал да ми се подиграват. Женчо! Да такъв съм признавам си незнам как да се променя. Слаб съм не мога да се бия говоря като гей да така е признавам немога да се променя. Излизам с момичета. Все ме бутат, все ме бият подиграват ми се брутално от рода на женската е другата врата айде ходи там че ме е срам да се преобличам пред тебе и подобни такива. Аз не съм такъв, че да блея в тях докато се преобличат пък и съм момче и няма какво да им гледам имам си същото. Незнам вече какво да направя за да ме оставят. Исках да си кажа някъде какво чувствам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 51110f3d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да тренираш. Гарантирах успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8226da4948
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът ти е не, че си женчо, А ЧЕ ТИ САМИЯТ СЕ СТРЕМИШ И ТИ ХАРЕСВА да си такъв, но не си го признаваш. И като те слушам (чета) ми се струва, че се правиш на луд как уж не си знаел какво да направиш. Напротив - много добре знаеш - дръж се по-мъжки, намери си момчета приятели, хвани си гадже(момиче) - но май ти се ска ти да си момичето. Не, че е лошо, но защо лъжеш себе си??

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d06ac3e245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво лошо има, че си "женчо"? Не всеки е мускулест.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7691ede40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изповядвам философията, че когато нещо те притеснява трябва или да го отстраниш или да го възприемеш и да не се противиш.

Т. е. или се приеми какъвто си и ти гарантирам, че ефект ще има, или направи нещо относно визията си. Предполагам, че си още в пубертета, ако е така, въобще не се притеснявай за външността си. За момчетата годините между 13-19 са такива, че няма как да са сигурни дали утре ще приличат на себе си. Наскоро видях едни "по-нежни" момчета от стария ми клас, щях да припадна просто. Стърчат 2 глави над мен, по-набити са, вече са намерили стила си, не се притесняват от себе си, не мрънкат за всичко. Уникална промяна, говоря за хора, които са идвали на училище с чантички. Ако си по-голям също не се притеснявай. За всеки влак си има пътници, пък и не мисля, че хора над 20 години ще тръгнат да те обиждат. Рано или късно всички узряваме и някак си бъзиците и подигравките в гимназията остават назад.

Чувал ли си онази приказка: Ако живееш сред вълци, няма как да не се научиш да хапеш.
Е подобно е. Ти се намираш предимно след момичета, ние сме си по-емоционални. Приемаме някой неща по-лично, търсим дълбокия смисъл на проблемите, вживяваме се, някои драматизират. Ако си в такава среда, просто им прихващаш навиците. Една моя приятелка се е движела само с момчета и сега просто не можеш да я видиш в женски дрехи, с нещо различно от спортен сутиен. Отделно е пълен невежа в теми различни от баскетбол и футбол. Просто средата и е била такава. Но това далеч не означава, че сега я отритваме или, че я бъзикаме заради същността и. Напротив, тя е по-различна, това е интересно, питаме я за някои игри, говорим си за училище, излизаме, мъкнем я с нас по междучасията. Отделен е въпроса, че при нас важи - всеки луд с номера си :D. Та така де. Спри да се притесняваш за глупости и да мислиш какво ли не. Ако е чак такъв проблем, че група идиоти не могат да те приемат и да научат нещо от теб, то просто се промени. Но пък те губят, нали? Щом прекарваш време с момичетата вероятно можеш да им дадеш доста ценни съвети за тях.
И.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 79a6cdcf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мисля, че си женчо както се изразяваш, ако си и с руса коса значи те познавам. Започни да тренираш, ходи на фитнес, развий бицепсите и мускулите на гърдите. Бъди малко по смел, според мен не говориш като жена, а си просто много внимателен и деликатен, давай малко по смело, другите усещат страхът ти и неувереността ти затова се отнасят така с теб. Започни да тренираш, придобий увереност в себе си, отстоявай себе си и ще видиш, че нещата ще се променят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c616a71e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Започни да сваляш най-хубавото момиче в класа ти или тази, която някой от тези, който те дразнят си харесва! А щом имаш толкова приятелки момичета помоли тази, която ти е най-близка да ти се направи на гадже!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c62af4949
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм момче на 14 години, и през целия ми живот, съзнателен... съм бил 'женчото' на всички... Винаги ми се подиграваха, страняха от мен, и винаги съм имал повече приятелки от колкото приятели. Релаксирай, седни една вечер и помисли за живота си, като изключиш подигравките е хубав нали? Със сигурност! Първоначално вярвах на всички, и ми беше супер кофти, просто по цели дни в училище всички ме биеха и ми се подиграваха, но после дойде един момент, в който чисто и просто ми писна. Тогава си смених целия стил, от обикновенното хлапе, селячето, се промених напълно. Започнах да слушам по-страшна музика от другите, да се обличам напълно различно, и всички започнаха да гледат на мен като на друго лице. Спокойно, живота е пред теб, това няма да е единствената трудност пред която ще трябва да се изправиш. Пожелавам ти късмет за по-нататък.

*attitude

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0ccf67b34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Започни да тренираш и няма да имаш притеснения пък и не обръщай внимание на тези, които те подиграват

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab5319ce23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Доста по-голям съм от теб и ще си позволя да ти дам съвет, който черпя от своя житейски опит. На твоите години също минавах за "женчо". Имаше няколко момчета, които ме тормозеха, дружах предимно с момичета. Аз игнорирах проблема, не се занимавах с него, просто го понесох и толкоз. Вместо това се заех да развия това, което е между ушите ми - мозъка. С много труд и находчивост завърших право и станах адвокат. Минаха години. В един прекрасен ден при мен дойде едно от тези момчета, които ме тормозеха. Видях пред себе си пълна развалина - разложена дебела свиня с тъпоумно изражение, уплашена за жалкия си живот, защото дължеше пари на работодателите си, които бяха мутри. Молеше за помощ. Не го върнах, спасих го и някакси с това преживях окончателно своята стара болка. Сега се занимавам с бизнес. Мога да кажа, че съм в елита на тази страна, колкото и нескромно да звучи. Женен съм за прекрасна жена. Мога да кажа, че сега съм мъж мечта за всяка една жена, но аз си искам само своята. Моят съвет е: не ти трябват нито мускули, нито интриги или нещо подобно. Не си педал или откачалка. Просто си нормално момче, което има по-висока чувствителност. Това, което трябва да направиш е да развиеш мозъка си, да израстнеш, да постигнеш мечтите си и да бъдеш себе си, така както ти харесва! А простотията на жалките твари, които те тормозят - просто не й обръщай внимание. Не си заслужава да си губиш времето с този проблем. Просто го използваи като стимул да ставаш все по-силен и по-силен в живота, за да не може никои повече да ти причинява болка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker