Невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Невъзможна любов
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2646 пъти
Аз съм една лудо влюбена ученичка. Проблемът е, че вчера разбрах, че господинът, който харесвам няма да ми преподава. Съсипана съм. Лятната ваканция специално за него си купих супермодерни дрехи, химикалки и прочие. Отделно учих като луда по неговия предмет. Научила съм всичко за тази година. Исках да му направя добро впечатление. Освен това заради него реших да отслабна. Чрез диета и упражнения успях да стана като фиданка. Всичко това заради него. Цяло лято правих всичко, за да му се харесам. Вчера разбирам, че ще ни е някакъв друг преподавател. Не съм го виждала, но не го харесвам отсега. защо чак вчера разбрах, че няма да ми преподава той? Ами просто, защото бях болна от бронхотпневмония и пропуснах малко от училище. Още лятото се разболях, но сега се оправих и от понеделник тръгвам на училище. Не знам как ще се справя. Ние сме паралелки от "А" до "Ж" клас. Само на моят клас и на един друг е сменен преподавателят с някакъв нов, който също бил млад. Поне така казват съученичките ми. В момента всичките ми усилия през лятото са все едно за нищо. Не, не ме упреквайте. Повечето нормални дами защо отслабват и се грижат за външния си вид? За да се харесат на любимия човек. В момента искам да съм в някой от съседните класове, на които той им преподава. Не го искам този, новия учител. Защо пиша всичко това ли? Защото искам да кажа на всички да се радват на хората, да се доказват пред тях, докато е още време, защото утре може да е твърде късно, както стана при мен. И може би... за да ми дадете съвет как да се справя. Не мога да си представя друг да ми преподава по неговия предмет. мисля, че и той ме харесваше. Когато се чудеше кой да дигне да прочете някое съчиненине винаги избираше мен. Като минаваше покрай мен винаги ме заглеждаше - мен, тетрадката ми. По коридоритевинаги първи ме поздравяваше, усмихваше се като ме види. А другите не ги поздравяваше първи и не им се усмихваше. Много ще ми липсва. Крепи ме единствено мисълта, че някъде по коридорите ще се срещаме и ще го виждам и тогава може би усилията ми да стана фиданка няма да са били напразни. Моля модераторите да публикуват историята ми, защото иначе не знам как ще се справя. Най - добрите ми приятели заминаха в чужбина и не могат да ми помогнат. Те също ще ми липсват, както господина. Яд ме е, че миналата година не му показах пълния си капацитет от знания. Мислех сега да го направя, но няма да стане. Беше безкрайно добър. Вчера окончателно погребах любовта и заедно с нея всичките си мечти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 80fbceb929
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И като го харесваш и си направила тоолкова много неща заради него какво очакваш? Със сигурност няма да бъдете гаджета повярвай.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f7162c04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са тези глупости, бе? Как така един господин...? Ок, мила и аз съм имала малко чувства към даден преподавател, ама чак пък толкова. Естесвено е, млада си, все още не знаеш кое, как, защо, ама пък - '' Вчера окончателно погребах любовта и заедно с нея всичките си мечти. '' Как така, бе? Та дори и да си 12 клас, живота е пред теб. Този твой даскал няма ли си жена, та обръща внимание на дечица? Какво си се спретнала за някакъв дъртофелник. Да, точно така, дърт е, защото ако ти си ученичка, той не може да е под 25, а не вярвам ти да си 12 клас. Виж какво, вземи да се събираш с хора, които са твои връстници, защото ако всеки път се влюбваш в господинчовци... яко ще я закъсаш. Разбира се, кой не е имал разни фантазиики с преподавателите, ама кой ли ги има с толкова години? Вземи отиди на психолог или при майка си или баща си? Каква ти невъзможна любов, божееее? Измислена история.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4e3dd79c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   всички сме имали любими учители, а като сме по-малки си мислим че това е, , любов, , после става симпатия и уважение а след години просто мил спомен!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1d48d08845
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все пак на колко си години? :)
Ако искаш не ни казвай, но ще е хубаво да кажеш, за да може да ти дадем точните съвети. :)


VP

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26a9e7e6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Юпиииииии, тук има фенка на Малки сладки лъжкини!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0b65d2fd17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ей, я се стегни... намери си приятел на твоите години, не си направила нищо на празно, защото си се променила за хубаво, просто си смени "интереса".. твоя преподавател сигурно и името не ти знае от "а" до "ж" сигурно сте само 300 човека твоя набор :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38a2d763d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм 12 клас и си имам приятел от 2 години. Но понеже съм в техникум и изучавам доста специални предмети. От 11 клас имаме нов учител, вярно на 36 години е, но някак си, когато говоря с него виждам нещо съвсем не учителско. През часовете се поглеждаме, понякога забелязвам неговите погледи върху мен, а понеже в Дома на киното има безплатно кино, си говорихме, че едва ли ще намеря хора, който да си падат по смислени филми. Той предложи да дойде с мен. Разбира се, може да си въобразявам, но усмивките и шегичките, които си подхвърляме са доста.. хмм.. Нека просто да кажа, че знам какво е. Но въпреки всичко не бих изоставила приятеля си заради 18-години по-голям от мен, с който едва ли ще имам бъдеще. Но все пак, не пречи малко безобидно развлечение.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38a2d763d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Някак си връзката учител - ученичка е доста привличащ.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 180652ed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, само като фантазия тази връзка е „привличаща“.
Аз имах в горните курсове на гимназията такава, пълен дизастър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker