Живота на едно момче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Живота на едно момче...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1895 пъти
Не знам откъде да започна с моята история..
Живея в средно-голям град в малък краен квартал. На 15 години съм. Всяка сутрин като се събудя и започвам да мисля за проблемите си, бихте си казали, че момче на моята възраст няма кой знае какви проблеми но уви. Всеки ден ставам свидетел предимно на боища и рекети по улиците.. Даже аз самия много често ставам жертва на такива неща.. случва се почти всеки ден някой по-голям да ми иска пари или да се подиграват, или да му върша някакви услуги
... Писнало ми е вече от всичко, нямам почти никакво желание да излизам от вкъщи. И не съм само аз почти всяко момче на моята възраст от моя квартал е жертва на тези глупости... Нямам никакво желание да излизам като знам какво може да ми се случи на улицата. Чудя се защо има такива хора, които само гледат да правят мръсно на другите? Просто исках да си излея пред някой душата. Мерси на отзовалите се със съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38331ee38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
като видиш бой на улицата си длъжен (гражданско задължение) да се обадиш на полицията!
Не рабирам хора като теб - защо си затваряте очите пред такива неща... после се оплакват, че и тях ги тормозят... ами и другите са като теб... няма кой да се обади на съответните органи за да въведат РЕД!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7532b3f053
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! За съжаление живота е такъв и нашата държава още не се е справила с този вид престъпление. Или мачкаш хората или теб те мачкат. Можеш да си неутрален, но не прекалено дълго време. За теб спасението е като излизаш да ходиш по-далече от квартала в който си. С някой приятел да ходите извън опасната зона, или ако си яко момче да им докажеш, че няма да е както те искат. Като те набие някое момче ти се оплачи в полицията. Първия път няма да направят нищо, но като се съберат повече провинения. И задължително е не само да кажеш набиха ме ами да се изказваш по правдоподобно искаш да подадеш сигнал за физически и психически тормоз. Че заради посочения провинен не смееш да излизаш и съответно да развиваш социалните си умения. Да им покажеш, че не си някакъв с извинение дришльо, който го бият а интелигентно момче пострадало по всички начини от провинилите се. Естествено ти си непълнолетен, така че трябва сериозно да ти обърнат внимание а ти трябва да си с родител. Едно от задълженията на родителите е до навършване на пълнолетие на детето да го представляват правно пред държавата. Трябва да накараш и родителите ти да повярват, че това не е просто нормалното сбиване от време на време, а че е постоянно и заради това се налага да се затваряш в къщи. Ако не ти се занимава с такива неща просто последвай другият ми съвет с някой приятел да излизате някъде по-далече от тези хора в друг квартал.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f20a36f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ох леле, човече който те тормози веднага го казваш в полицията, тва е начина само, подаваш жалба та да видим пак ли шса закача. слушай ма ся много внимателно: другите неможеш и да искаш да ги промениш, гледай себе си-ти да си добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker