Аз и моята "най-добра приятелка" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и моята "най-добра приятелка"
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3728 пъти
Здравейте! Реших да пиша тук, защото вече не знам какво да мисля и правя...

Моят проблем е следният: Аз и моята приятелка буквално се познаваме от двегодишни. Напоследък тя обаче се промени, започна да прилича на к. урва. Извинете, но е така. Вече не излиза от тях без грим, носи доста разголени дрехи и ходи с момче доста по-голямо от нея... А с мен започна да се държи супер гадно... Зарязва ме, обижда ме по възможно най-гадния начин и като види, че съм се сдухала казва "Обичам те" и започва да се хили все едно нищо не е било... Преди не беше такава, беше най-добрата, не знам на какво се дължи тази промяна... Дали е възможно да стане като преди? Моля, дайте съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f998e9644
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека ти обясня нещо което мисля, че ще ти е в огромна полза занапред. Хората не променят същността си, рядко променят характера си, променят само държанието си и възгледите си. Предполагам си в тинейджърските си години, това е периода на израстване не си дете, не си и възрастна, просто те първа започваш да се развиваш като голям човек. Тоест следват редица промени.

Работата е такава, че понякога приятелите ни от детство и ние самите се променяме в различни посоки и няма начин приятелството да си остане същото. Не, че не си се променила, просто не е рязко, не е драстично, не е чак толкова натрапчиво и неприятно за останалите ти дружки. Докато най-добрата ти приятелка е минала процеса рязко и е избрала лоша титла "леко момиче". Няма смисъл да и се молиш и да я търсиш, ако тя искаше да се видите щеше да намери време и да покаже малко интерес. Остави нещата като за момента. Може да е просто бунт на самоличността, който ще отмине за максимум 6 месеца. Случва се пътищата на приятели да се разминат, минава време, има болка, но се случва постепенно. Говори с нея, имате какво да си изясните и я остави намира. Ако има нужда, тя ще знае на кого да пише.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 50155c276d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: Работата е, че аз много я обичам въпреки всичко, като сестра ми е... Аз просто искам приятелката си обратно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 10bf13daa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен е същия проблем!! Само, че тя вече раздрънква на целия клас, че съм имала разтройство.. била съм си рязала космите под мишницата с ножица (което не е вярно) и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8dbfbd94b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, така де, ама само виж какво си написала: АЗ я обичам, АЗ я искам обратно. Усещаш ли, че нейната воля и избор за теб са без значение? Вълнуваш се само от това, което искаш ти. Е, няма такъв филм! И колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре. Нищо не стои на едно място само защото на теб ти се иска така. Всеки има право на промяна и ти не можеш да го отнемаш. Никой не е длъжен да се променя така, че ти да си доволна. Животът е река, всичко тече, учи се да свикваш с това. Застоят и смъртта са едно и също. Обичай си приятелката, каквато е. А ако не можеш, значи трябва да си търсиш друга.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c6f9c32bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Промяната в приятелката ти се нарича хормони - възрастта ви е такава, че съзнанието спира да участва във вземането на решения, а това правят хормоните - именно за това, на тая възраст се вършат най-големите глупости, които могат да провалят целия живот.
Ако наистина я обичаш и искаш да я извадиш от това състояние, най-добре говори с родителите и - нека те да обърнат внимание на промените и с родителския авторитет да я върнат в правия път, защото накрая може и те да съжаляват.
Лошото поведение към теб е най-дребното нещо, което може да направи, водена от съзряващите хормони - по-страшни са пристрастяването към разни вещества, заразяването, нежеланата бременност и други.
За добро или лошо пубертета се отразява пагубно върху някои деца - явно с по-лабилна психика - така че, ако я обичаш толкова много - не мисли само за това, че те е обидила, а и помогни - след време тя сама ще осъзнае, че не е била права в много отношения, стига само да не е прекалено късно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ee82afff11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И какво като носи грим? И какво като носи по-разголени дрехи? Знаеш ли дали е правила секс с това момче?
Знаеш ли дали е девствена? Предполагам е.
Не знаеш значението на думата "курва". Следващия път избери по-подходяща дума. И съм, съгласна - човек не променя характера, същността си. Човек променя външния си вид, възгледите си, помъдрява или затъпява. Като не ти харесва как се държи с теб - говори с нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a1fff3eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   знам в какво положение си мила... И АЗ ИМАМ НЕЩО ТАКОВА АМА НЕ И ГОВОРЯ НИТО И ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ И ТЯ РАЗБИРА ИЛИ СПОРЕД МЕН. Започва да не ме пренебрегва.... и пак става същатата ние мн неща сме претърпяли повярваи Слънчооооооо, , ама само един пример ще ти кажа че нямам мн време иммаше една С. и тя искаше да дружи само с Р и даааааааааа тя ни раздели ама аз си поговорих с нея но на висок тон и целият клас разбра и ме потткрепи АМИ ТОВА Е ОТ МЕН И ВСИ4КИ КОМЕНТАРИ СА ПРАВИ!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f48bf004c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И при мен се случи същото. Уж "Най-добрата ми приятелка" се промени точно като твоята! От 3 години се познаваме но бяхме добри приятелки. Имахме много забавни спомени, тя е година по голяма от мен но бяхме в една смяна, освен тази година. Тя не ме търсеше освен че ходехме на танци, променила се е много и постоянно излиза само с момчета! И аз съм излизала с нея и тях УЖАСНИ СА, не те оставят на мира, нз тя как излиза с тях. Много исках отново да бъде като преди но не смеех да й кажа, аз се отказах от танци и тя. Излизахме малко това лято, тя замина извън градът. Пишем си всеки божи ден по цяял ден и сега ме нарече мноо си тъпа чесно и незнам защо това адски много ме засегна. Приятелството не е по чата, но много ме убиди само и само защото аз говоря за едно а тя за друго същевременно не съм го осъзнала. Не бях полезна, но й кажи че си я искаш ОБРАТНО или и докажи и припомни колко спомени сте имали. При моята нестава защото тя има някъв никъв харакер, обижда без да й ПУКА без ПРИЧИНА, нищо не й дреме незнае какво говори, немисли.. :Х Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker