Въпрос към мъжката аудитория :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към мъжката аудитория :)
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2413 пъти
Искам да ви попитам защо почти всички момчета харесват "кифлите"? Трябва ли да си изправям косата ежедневно, да си слагам пудра, спирала, фон-дьо тен, да си фръцкам задника насам-натам, за да бъда харесвана? Аз мога да кажа, че не съм кифла. Не мога да разбера защо не харесвате обикновените момичета, които не ходят на високи токове и не си слагат червило през пет минути... Аз ли трябва да се променя, в мен ли има нещо грешно? Ще съм ви благодарна, ако споделите мнение :))

момиче съм, на 14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9bc7a811fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че момиче/ жена се поддържа не значи, че е кифла. Първо разбери значението на думата, а после слагай всички момичета, които се гримират и носят токчета под името "кифла".
В момента си избиваш комплексите. Може би, не си толкова харесвана, колкото ти се иска и си го изкарваш на момичетата, които са.
Е, нека ти кажа нещо. Мъжете не гледат външния вид.
Разбира се, това е първото нещо, което се забелязва, но винаги можеш да направиш промяна, що се отнася до него.
Характерът е нещо, което трудно можеш да промениш. Така че, дори и да си най-красивата, но имаш ебати противния характер и държание, пак ще си останеш не харесвана.
Има много момичета, които носят много грим, защото са несигурни, а това ги кара да се чувстват малко по-добре. Не си ти, тази която ще ги съди.
Замисляла ли си се, че има и момичета, които са комплексирани от факта, че са ниски и затова носят токчета?
Разбира се, че не си. ТИ си само едно дете. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9430ef48e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки има право на избор ти решаваш как да се обличаш и дали да си кифла а момчетата пък си избират така да се каже. Всеки има право на мнение и избор


Момче на 14

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 27d6323345
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ние обикновенните момчета харесваме вас обикновенните момичета без грим без червило харесваме душата и тялото ви такива каквито са, но нас обикновенните момчета няма кой да ни хареса. Питаш дали трябва да си слагаш грим и да си фръцкаш задника насам натам, това зависи от момчетата които искаш да те харесват. Ако искаш да те харесват най-популярните момчета тези които могат да имат всяко момиче които не оценяват любовта и вниманието ти защото си имат предостатачно за тях трябва да се фръцкаш, да изглеждаш перверзна и разгонена, защото те се кефят само на тялото ти. Ако искаш да те харесват момчетета които вярват в любовта които биха те оценили като човек а не като секс кукла за тях трябва просто да си естествена. Сега ще кажеш - къде са тези момчета които вярват в лювовта - ТУК СМЕ просто вие мимичетета никога не гледате към нас винаги гледате към онези които описах по горе които никога мяма да чуят сърцето ви

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df641072d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога да ти споделя моите наблюдения. Разбирам за коя част от жените говориш като ги наричаш, , кифли". Със сигурност привличат моя поглед, но в никакъв случай не мога да кажа, че ги харесвам или мисля за сериозна връзка с тях. Особено като ги заговориш, става ужасно!

По принцип не всички момчета харесват кифли. Тези които харесват кифлите са най-вече прости мъже, които имат 10 думи в речника и само ходят да блъскат във фитнеса. Няма нищо лошо в това да ходиш на фитнес, аз го правя често, но тези момчета имат типична мутренска визия и е разбираемо защо си падат по, , кифлите".

Ако си се насочила към някое по-голямо момче от теб, с огромни мускули, наперено, простовато държание, не се оплаквай после, че държи на външния вид и харесва предимно, , кифли".

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1269e12feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер едно явно е пълната кифла и се оправдава, а номер 4 добре го е казал. Просто не си попаднала на твоя тип момче. Една наистина голяма част от момчетата харесват момичета с НАПЪЛНО естествена красота, не натруфени, готини по характер и държание. ДА, познавам страшно много такива. Така че не се отчайвай, работата е там, че трябва да си намериш подходяща среда, да се запознаеш с хора, с които да си допаднете, да се разбирате, да си сформирате компания. Още си много малка, ще срещаш милиони идиоти през живота си, но и много прекрасни хора, заслужаващи вниманието ти. Просто трябва да ги потърсиш. Тия дето харесват "кифли" са безмозъчни. Та как е възможно мъж да хареса нещо, което е толкова нагласено. ЗА БОГА, много тъп трябва да си, за да не се досетиш, че под фон дьо тена вероятно има мазна кожа с много недостатъци, че като си свали токчетата ще стане 1. 50 висока, и че косата и не става от само себе си на прическа всяка сутрин. А после като се събудиш до нея и си кажеш "къв е тоя крокодил" ти ще си си виновен. Това е то. :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9393316fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   към №3... не си попаднал на момичета.. не всички припадат по момчета/мъже с мускули, които са вървежни и тн... на мен лично много повече ми допадат земни, с чувство за хумор, а ако има мускули няма да го върна, но това не ме впечатлява толкова колкото характера и това как се държи с другите.. а някакви надъхани идиоти, които се мислят за голямата работа и едва ли не си мислят, че трябва да се гордееш, че говориш с тях или пък от онези по-нежните изобщо не ме радват... затова недей да слагаш всички под един знаменател ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker