Една отчаяна срамежливка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една отчаяна срамежливка
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2041 пъти
Здравейте!
От една година харесвам едно момче. Не се познаваме - това е основният проблем. Той е с 2 години по-голям от мен. Аз нямам смелост да му призная. Много съм срамежлива. Миналата година сме си засичали погледите много пъти. Миналия ден се осмелих и накарах един от неговия клас да пусне бележка в якето му, на която пише, че го харесва и пише от кой е, но само първите букви на името и фамилията. Например пише така (замествам с други букви ) : от Е. Д. Не знам дали ще се сети, че съм аз. Искам всичко да научи, но НЯМАМ! Кажете ми какво да правя, дайте ми съвет.. Да рискувам ли да се изложа. Как да му призная на живо като не го познавам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: cf1e8914a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да бъде добре, ако се изложиш. Нещата трябва да станат постепенно - първо да се запознаете, да станете приятели(само, ако имате общи интереси и теми за разговор) и н. т. Не забравяй, че винаги момчето трябва да направи първата крачка. Съветът ми е да не му казваш, че го харесваш засега. Опитай се да се запознаеш с него. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 52a6d4fe51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем това,което си направила е много по-голяма излагация,от това просто да си признаеш чувствата ! Ако имаш нещо да му казваш,просто го направи. Живей си живота и не изпускай нищо приятно!

Усмивка

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d858da154b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   .. според мен това да пишеш бележки е супер глупаво и се надявай да не се сети коя си.. ще те помисли за някаква супер отчаяна.. ако толкова много го харесваш.. отиди при него запознай се с него, опознай го.. но не му казвай веднага че го харесваш.. глупаво е.. разбери какво харесва, харесай му се.. не знам.. надявам се да успееш и ти пожелавам успех.. пиши после какво е станало.. все пак се надявам да съм била полезна и да не се засегнеш от това което ти казах.. не го приемай навътре.. твой е избора дали да се вслушаш в думите ми.. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7be6613454
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчакай той да направи първата крачка. Ако те харесва, ще се опита ТОЙ да те заговори и да ти признае чувствата си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: caa12b30a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На всяка цена преодолей този срам, че ще си чупиш главата като мен! Аз също по едно време бях много срамежлива, харесвах едно момче и около него се държех глупаво, защото ме беше срам и не знаех какво да правя - кисках се, не говорех.. пропуснах си шанса с него. После и с един друг, който за мое нещастие също беше много срамежлив, едва ни запознаха, сега ме е срам да го поздравя.. така и още много шансове съм си пропилявала заради тъпия ми срам. Няма ли кой да те запознае с това момче? Ако трябва го намери във ФБ, пиши му там. Там вече няма от какво да те е срам, той няма да те вижда, пред него е само монитора.. ако не събереш смелост, няма нищо да се получи. Първите няколко пъти ще ти е трудно да се отпуснеш и да говориш с него, но след това ще се отпуснеш пред него и ще се държиш свободно.. като се опознаете малко. Не прави моите глупави грешки, срама е лошо нещо, той пречи във всички сфери, не само любовта

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d7a6776161
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинете за допуснатите грешки, но много бързах в писането. Много съм Ви благодарна, че ми помагате :)



От Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d7a6776161
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубави съвети! Сега вече разбрах, че тази бележка е била огромна излагация.. Ако разбере коя съм, просто нямам шанс с него... Той няма фейсбук. Сестра му има и е в моите приятели, но не се познаваме на живо, а и тя е с 5-6 години по-голяма от мен.. Просто не знам как да се запозная с него не познавам нито един от близките му приятели.. Единствените пъти в седмицата, когато го виждам е, в училище и то 2-3 пъти в седмицата. Тогава и моят и неговият клас са там. Как да се запозная с него пред всички? Освен, когато се прибира , но как да го спра по пътя и да му кажа може ли да се запознаем просто какво да му кажа? От коментарите по-горе разбирам, че ще е много трудно, отколкото някога съм си мислела. Ако имате предложения за завързване на разговор, кажете ги.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df143cc5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре де, нали си накарала някакъв от неговия клас да му пусе бележката. Приятели ли сте с този? Ако да, върти се около него, говорете си, дано това момче е близко с твоето или с някой друг, който е близък с този, който харесваш. По този начин, ако този, който е пуснал бележката не е близък с твоето момче, но е близък с някой приятел на твоя, ти ще имаш шанс да се добереш до негови приятели, след това и до него.. за друг начин не се сещам.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b1d6720f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знаете ли какво мисля да направя? Утре в понеделник
след училище се засичаме. Ще отида при него, ще се запознаем и просто ще кажа, каквото имам да казвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker