Странна любовна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странна любовна история
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1998 пъти
Та така... срещнах едно момиче на моята възраст (16) преди няколко месеца. Имаше няколко такива спортни събирания. В началото нищо не и казах не посмях да и кажа "здравей" ,писахме си в фейсбук. После станахме добри приятели и то доста. Говорехме си за почти всичко, но най-често за секс и други свързани теми, но като все още се поддържаше приятелското отношение. Аз я поопознах. Тя е различна спортна натура, не пуши и не ходи по дискотеки, не слуша чалга. Повечето и приятели бяха момчета. С нея наистина станахме близки. Писали сме си по цял ден, но впоследствие нещо разговорите почнаха да "умират". Разбрах, че ако не си говорим за секс за друго няма какво да си пишем. Писали сме си доста откровени неща. Тя ми каза, че е девствена, пращала ми е доста нейни секси снимки. Проблема който аз знаех беше, че тя не се влюбва в никой и до сега не се влюбвала в никой.

Харесах я, но и я ревнувах не от това, че всичките и приятели са момчета а от това, че тя беше близка с един МОЙ приятел, но не по близка от колкото с мен или поне се надявам да не е. Тя ми каза, че с него надали може да има нещо, защото е по-малък от нея. Това, че го познавах ме дразнеше и се чувствах в опасност да не ми я отнемат въпреки, че тя никога не е била моя. Казах и, че я харесвам, но аз знаех, че това е само от моя страна. Тя ми каза няколко мили думи за да ме утеши, но си личеше, че не ги ползвала само при мен доста нейни приятели са и признавали чувства и тя ги рязала. Аз сложих условие повече да контактуваме. Тя ми каза, че ще и липсвам въпреки, че малко се съмнявам. На нея и беше "тежко", че ще загуби приятел. Каза "дано скоро да ти мине, защото наистина имам нужда от приятел като теб, който да ме разбира както никой друг", но аз и на това много не вярвам.

Дано поне малко да сте ми влезли в положението и ви МОЛЯ да си кажете мнението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 92a79e9064
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв съвет очакваш?
Момичето ти е казало, че не изпитва нищо към теб и те възприема само като приятел! Ако искаш да си и приятел, бъди. Ако не - остави я и си търси щастието и споделените чувства в друго момиче. Още си само на 16, имаш много време за любов!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7181851910
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя може да не казва истината и аз казвам на един приятел че е изключено да го харесвам но в същото време го харесвам. Има време! Бъди с нея повече време при мен стана същото но момчето спря да пише и аз сега нз какво да правя! Ние си говорехме за приятелите повече за секс и такива неща почти не сме си говорили но има време КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker