Бременна на 16? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бременна на 16?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 10789 пъти
Здравейте на всички! Момиче на 16г. съм и съм много притеснена. От месец водя полов живот. Досега съм правила секс 2 пъти (без да броя първите 2 пъти, защото много бързо се отказахме, понеже много ме болеше, а и още си ме боли).

Последният път го правих 3 дни след свършването на цикълът ми. С приятелят ми задължително ползваме кондом, а и не му давам да свършва в мен. Първият път свърши в мен, но кондомът си беше здрав, а и не го е държал дълго време в мен, веднага го изкара. Провери го като го завърза и прокара ръце по него и каза, че е напълно здрав.

И последният път (вторият) не свърши в мен, пак беше с кондом и отново беше здрав (ако има значение ползваме само на ДЮРЕКС ), но... 4 дни след това много ме боля корема ниско долу в дясната част на корема и гърба на същото място. Майка ми каза, че може да съм настинала и това са бъбреците, но все пак възможно ли е да съм бременна?

Един път съм пила ''ЕСКАПЕЛЕ'' (преди 3 месеца), въпреки че бях девствена, но приятелят ми беше свършил по крака, но го пих, за да не се притеснявам после. Това, което ме тревожи в момента е, че когато ме заболя коремът онзи ден повръщах, майка ми ми каза, че може да се разболявам (същия ден излязох с мокра коса навън, а беше много студено), но не съм болна. Да отбележа ползвам електрическо одеало, като го настройвам на най-високата температура. Възможно ли е да е от това? Дали се затоплям прекалено, защото мама ми каза, че от това също може да ме заболят бъбреците? Повръщането ме притеснява. Също като пишкам и ме боли, не пари, а боли, все едно ми тежи нещо там.

Тази болка я изпитвам, от когато ме заболяха бъбреците. Та възможно ли е да съм бременна? Не мога да се обърна към никой друг, майка ми не знае, че водя полов живот. Утре ще поговоря и с приятеля си на тази тема, все пак е много, много по-опитен от мен. И да питам какви други предпазващи средства мога да ползвам освен презерватив? И противозачатъчните задължително ли се изписват от гинеколог? Искам да си купя някакви за всеки случай! Благодаря предварително, надявам се историята ми да е публикувана, и да има коментари по темата, защото съм притеснена и искам да се пообразовам на тази тема. НЕ ИСКАМ фалове на 16г. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e5c3180a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче вземи чети малко да се ограмотиш, може ли да пиеш ЕСКАПЕЛЕ за това че е свършил на крака ти?!
ЕСКАПЕЛЕ е доста вредно хапче....

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9668edee52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така се получава, когато правите секс, преди физически и психически да сте пораснали достатъчно. Съветвам те да се образоваш, да почетеш малко ( препоръчително е да не е от тиийн форуми в нета) относно секса - все пак от това зависи здравето, спокойствието ти. Не може да пиеш хапче като Ескапеле, защото ти е свършил по крака. Не може.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e4ddb41352
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мило момиче, личи си, че ти пука и че се пазаш, но не е трябвало да пиеш хапчето, защото е много вредно и ти обърква организма. Не си бременна, успокой се. Според мен не взимай противозачатъчни, всяко хапче, помага от една страна и вреди от друга. Иди при личната ти лекарка и и кажи къде те боли, за да ти направят изследвания. Горе главата и умната.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 99cb5a0809
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, ти си супер задръстена и необразована, а и недостойна и незряла да водиш полов живот.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: be172292f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Един път съм пила ''ЕСКАПЕЛЕ'' (преди 3 месеца), въпреки че бях девствена, но приятелят ми беше свършил по крака, но го пих, за да не се притеснявам после.

ЧЕТОХ ДОТУК И СПРЯХ. НЕ Е НОРМАЛНО ДА СИ ТОЛКОВА НЕУКА! Чак е притеснително и потресаващо невежеството ти.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6597988274
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Стига сте я обиждали бе, малоумници! Притеснено е момичето, сега прохожда в половия живот, не знае много, какво от това? Май по-скоро болшинството от вас са невежи и неуки! И тук хората публикуват истории и очакват някакво съдействие и помощ, а не критики, смешници такива... И недейте критикува кой какъв е, защото всички сме хора! Вие да не сте се родили грамотни? Относно проблема, не си бременна и не ги слушай тези жалкари... ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0935642db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора, момичето само казва, че иска да се ПООБРАЗОВА по тази тема и вие вместо да й обясните и да се зарадвате, че все пак търси отговор на въпросите, за да се ОГРАМОТИ ПОВЕЧЕ и следователно да се предпази от нежелани бременности и там подобни, вие я критикувате? Еми, хора, тя нали затова пита бе, защото няма кого другиго. Аз съм на 14 и не знам мноооооого неща за половия акт, бих искала да се пообразовам, ама няма кого да питам за тия неща, защото ме е срам, и затова чета такива теми, пуснати от разни тийн, за да имам все пак предвид някои неща.

Колкото до темата, никаква идея си нямам дали си бременна... и се надявам да не си. Купи си тест за бременност и пиши какво е показал той.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c8c48030a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Историята ти ме разся много. Не е истина да си толкова неука при наличието на толкова много телевизия, интернет и какво ли още не :Д

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f217c455a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не си бременна, спокойно! Къде се е чуло и видяло първият симптом на бременността да е болка в бъбреците. Възможно е да си настинала, на всеки се случва. Противозачатачни изобщо не ти трябват. Те не са толкова безобидни хапчета и след употребата им може да има доста нежелани ефекти. Достатъчно е да продължавате да правите секс само с презерватив. Не се тъпчи с Ескапел и други подобни, защото ще си объркаш целия хормонален баланс. Вярно е, че понякога стават гафове и искаш или не трябва да вземеш мерки след половия акт, в такива моменти хапчето е едно от единствените решения, но това е само за деликатни случаи, когато си сигурна, че е свършил в теб и наистина имаш за какво да се притесняваш. Тези хапчета не се пият за щяло и нещяло, всъщност - пият се, но не бива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36965ee4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТ АВТОРКАТА - Пих ''ЕСКАПЕЛЕ'', понеже ми свърши от вътрешната страна на бедрото, много близо до вагината. Затова я пуснах темата, че поне да разбера какво да правя. Какви хора сте вие, бе? Вместо да давате съвети, за което пуснах и темата, ме нападате? И плюс това, прителят ми не е незрял на 23г. е и е имал доста сексуални партньорки преди мен. Просто адски много се притесних и затова ми го купи. ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 036cac972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   10, ако свърши в съседния апартамент - пий две!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3b205e0001
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче не си бременно. Успокой се. След първите няколко акта е нормално да те поболява, ако е малко попрекалил с грубостта т. е ако ти го е набутвал много навътре. И мен ме боля след първия път. Вечерта дори не можах да спя от болката. Но аз не бях като теб напълно запечатана просто от прекаления натиск мен започна да ме боли по-късно. Смятам, че е нормално да те боли поне мъничко.
Не си спомням дали каза, че повръщаш. Но нека ти спомена какво да правиш. Помисли над режима си на хранене. Ако постоянно ядеш сухи и мазни храни като чипсове, банички, сандвичи, дюнери и така нататък много ясно, че ще повръщаш. Започни да ядеш супи, колкото и да не ти харесва. Но нека да не са много мазни, за мен зеленчуковата супа е просто перфектна, а ако те мързи да си правиш такава от магазина си купи от тези на Маги вкусна чаша.
Относно болките при уриниране - сигурно имаш някаква инфекция. Може да не е нещо сериозно. Купи се тетра от аптеката, свари я и се подмивай с отварата. Ако болката не отмине до два, три дни кажи на майка си.


Е виждам аз колко сте така да се точни хора. Половината от коментарите са написани от сексуално неграмотни хора. Двама трима са писали за Ескапел и това колко е вредна употребата му. Никой от вас не се опита дори да вникне в това, което е написало момичето. А аз, която съм петнадесет години обясних какво може да направи по въпроса, а вие които сте сигурно на повече от двадесет започнахте да я линчувате за това че прави секс, за това че е била малка. Просто мога да ви поздравя.

- Victoria

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f7bab16652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не се притеснявай, няма начин да си бременна. Разбирам, че се страхуваш от това и с право, похвално е, че вземаш мерки. За противозачатъчни задължително върви на гинеколог да ти предпише, не си играй със здравето си по-добре, поговори с лекаря да ти обясни, реши дали наистина имаш нужда от тези хапчета. А за болката - ако продължи вървъ на лекар за всеки случай.
Моят съвет е никога никога да не правиш секс без презерватив, без значение колко опитен е приятелят ти и колко те уверява, че ще внимава!! Казвам ти това от опит за съжаление!
Може би е хубаво да споделиш и с майка си в даден етап, майките винаги дават добри съвети.
Много се радвам, че има отговорни млади момичета като теб и ти желая много много любов и щастие, а ако имаш други въпроси винаги може да почетеш повече в интернет, да се срещнеш със специалист или да пишеш тук:))))
Ж, 31

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 135979e266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По повода ще напиша един виц:
Иванчо и Марийка правели секс до едно езеро. Иванчо свършил извадил презерватива и започнал да го връзва а в това време Марийка го пита:
-Ако все пак съм забременяла как ще кръстим детето?
Иванчо вързал презерватива на възел хвърлил го в средата на езерото и отговорил:
-Ако се измъкне от там ще го наречем Мистър Сенко

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9668edee52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторке, не мислиш ли, че нападките са съвсем адекватни, при положение, че казваш: "Един път съм пила ''ЕСКАПЕЛЕ'' (преди 3 месеца), въпреки че бях девствена"?? . Извинявай, но това са елементарни неща, които трябва да знаеш. Нито аз, нито някой друг ще седне да ти обяснява всичко подробно, не е трудно да сама да се позаинтересоваш и попрочетеш някои неща - овулация, предеякулационна течност и прочие...

Питаш като цяло за контрацептиви - ето няколко линка:
http://escapelle. bg/pages/Doctors-opinion/ - мнения на специалисти
http://www. bg-mamma. com/index. php? topic=203742. 195 - мнения и опитът на по-големи жени от теб

http://www. az-jenata. bg/a/1-bremennost/3401-bremenna-li-sam-priznatsi/ - най-честито срещаните признаци за бременност

А и това, че е на 23 или 26 не означава, че е много опитен. Не го казвам с цел да се заяждам. Предвид, че ти нямаш никакъв опит, нормално е да ти се струва така. Ако е чак толкова опитен няма да ти разреши да пиеш хапче, защото е свършил на бедрото ти, разбираш ли?
За това трябва да си достатъчно образована по темата, защото отговорността за евентуална бременност или здравословни проблеми си е лично твоя и трябва да знаеш как да реагираш адекватно, какви са алтернативите и прочие.

Според мен не си бременна, просто в началото, когато едно младо момиче започне да прави секс и не е много запозната по темата, влиза в страхотни филми, с времето и опита все по-малко ще се притесняваш.

Успех и приеми моя коментари и останалите като съвет от по-големи, а не напразни и злобни нападки. :)
Ако те интересува нещо конкретно, питай.

Лоша

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: be172292f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке бързо отивай при специалист! Тези болки, които описваш са 90% вероятност да си бременна.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b045750e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ти си една изключително задръстена глупачка :) още не знаеш кво те боли тръгнала секс да парви хаха ама как не нали и от него боли.. Съсипи си организма с още хапове и един ден ще питаш "Защо не мога да забременея"

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 36965ee4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От авторката - Благодаря за съветите на всички! Днес споделих с приятеля ми и си направих тест за бременност. Е, не съм. (:

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a06cdc07c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Само едно ще ти кажа- не пий ескапел при всеки път, когато приятелят ти свършва около вагината ти ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3056f5363a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Момиче на тези години трябва да мислиш за училище и уроци, а не да се чудиш дали си бременна или не! Ако е станало нещо кажи на майка си, не мисля че ще реагира остро и повече не го повтаряй а си завърши средното си образование.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd84e83b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Просто си купи тест за бременност -.- и като не можеш да играеш играта е я играй, т.с. очевидно много се притесняваш от последствията, тогава не го прави кажи му че просто не си готова и това е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8532f1aa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На 17 съм, от 1 година правя секс с моя приятел и то без кондом. Винаги е свършвал отвън и 2 пъти вътре, но с кондом. Свършвал е дори върху клитора ми и не съм имала нито една изцепка. Не пия хапчета. Доста често ме боли ниско долу нз нещо им има на яйчниците. Повръщането може да е от преяждане или нещо което стомахът ти не понася. При пишкането я смени чешмяната вода с минерална и попий малко бира или изяж един пъпеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker