Какво да правя - харесвам го, а той си има приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя - харесвам го, а той си има приятелка?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 8431 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 13 години. Преди да Ви разкажа историята искам да Ви помоля да пишете коментари само , ако наистина сте сериозни-в смисъл не хората, които ще се подиграват и ще кажат, че това са бебешки истории-може и да е така, но това е моя проблем и Ви моля да ми дадете някакъв съвет.

Имам 3 най-добри приятелки. Едната има братовчед, който е 4 години по-голям от нас. Никога не можем да се запознаем с него-все става нещо. Разбира се, виждали сме го(аз, едната ми приятелка и другата-братовчедка ми) отдалеч и на снимки. Един път си писах с него. Аз го харесвам. Той е виждал мен и братовчедка ми, когато бяхме на плаж заедно с братовчедка му. Отначало той искаше да дойде, но ние не искахме и по някаква случайност той беше в същия ден на същото място, където и ние. Казвам случайност, защото той наистина не знаеше кога точно ще ходим. От братовчедка му разбрах, че той също ме ''харесва''. Харесва е в кавички, защото не знам дали наистина ме харесва-като съдим по действията му.

Братовчедка му ни е разказвала много за него-той не се задържа много в една връзка. Даже веднъж е излизал с 3 момичета едновременно. Сега си има гадже, но не знам за колко дълго. За това, че го харесвам знае само братовчедка ми, защото ако кажа на другата ми приятелка тя веднага ще каже на братовчедка му, а ако тя разбере ще му каже без да иска, защото много пъти му е казвала неща, но без да иска. Наистина-имам й доверие, че няма да иска да му каже, защото не е такава.

Моля, Ви кажете ми какво да правя. И още веднъж-знам, че на някои хора(може и на повечето) може да им стане смешно и да кажат:''Оле, какъв проблем! '', но просто това е сайт, в който всеки има право да каже това, което го измъчва и да потърси помощ, а ако не я намери-поне може да му олекне малко докато я пише. Благодаря Ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd53cb7e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в същата ситуация, но не съм на 13.. а на 17.. харесвам момче което е четири години по - голямо от мен и си има приятелка... И двамата се искаме взаимно, но на него сърце не му дава да я зареже за това още е с нея, но иначе копнее да сме заедно.. Аз също не знам какво да правя!! Ще следя темата!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b450286ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз съм момче! И мога да ти кажа че едно момиченце като тебе ме харесваше навремето и аз нямах интерес поради простата причина, че тя не може нищо да ми предложи. Аз ходя по дискотеки ,тя още живее в измисления детски свят. Разлика от 4 години не е много, но когато ти си на 20 а той на 24. В случей, че ти си на 13 а той на 17.... Той ще иска секс и ще го вълнуват разни неща чужди от теб. Радвай се на детството си и си намери някой на твоята възраст 12-14 макс 15.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1fdba0a6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Остави го на мира! Не бъди кучката, която не може да брои! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1fdba0a6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи не се занимавай с този човек! Познавам хората като него, бившия ми например докато ходеше с мен ходеше и с друга мацка и с двете издържа 2 седмици ' щото и двете схванахме какъв болкук е всъщност! :) Същата история беше с мен , имал си приятелка, занимава се с мен и така.. бту сега с бившата му сме доста добри авреки ;) :Д

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3559cb676f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! Сигурно ти е тъпо да ти казват, че си малка, но това е истината. Изчакай една-две седмици и времето ще си покаже дали си заслужава да си с този човек. Ако и той започне да те харесва ще дойде сам при теб, но ако ти се опиташ да му се харесаш може просто да те използва и после ще бъдеш много наранена. Освен това те съветвам да не вярваш много на приятелки, защото точно в тази възраст момичетата правят много номера на "най-добрите" си приятелки и не осъзнават какви могат да бъдат последиците.

Бъди спокойна, че всичко ще се случи така, както трябва. Не пришпорвай нещата. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 804f4d4443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мога да разбера някои хора. Какво като разликата им е 4 години. Една от приятелките ми ходеше с момче, 5 години по-голям от нея, а тя беше на 14 и се разбираха доста добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8b7324602c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте... Аз си харесвам едно момче което си има гадже!!!
От приятелите му разбирам че говори за мен, а е с друга, а като ме види само се усмихва и ме гледа нищо друго аз съм на 13 той на 16 гаджето му е на 12 после гаджето му разбра че го харесвам и той почна да си измисля за де се предпази.... Един ден тя ми писа от неговия профил, но аз се сетих, че той не пише така защото сме си писали и друг път.... аз занимавам се с народна музика, а тя с народни танци и ние сме в едно читалище.... и дойде празника на града той дойде на концерта да я гледа.. концерта свърши и аз си за тръгвах, но нали има много хора и няма от къде да мина минах точно до него той ме погледна много сладко и за малко щях да се пребия.. на друг концерт тя се преоблича а аз излизам на сцената след малко и говоря с едно момиче което е от моята група, а тя и неговото семейство са първи приятели и той дойде при нас и в момента който застана до мен аз избягах... след доста време тя беше казала.. Той не ми обръща такова внимание като преди май аз ще го скъсам... Това ме вбеси... Те минаха покрай мен тя не ме видя, но той ме и ми се усмихна!!! ... Моля дайте ми съвет... Какво да правя тези усмивки :) Посъветвай те ме... Благодаря!!! предварително...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bf017fc691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей аз съм на 14 години и съм момиче и аз съм като тебе и аз харесвам едно момче от известно време но той не знае и си има приятелка той ми писа разни неща който звучаха се едно сме гаджета но научих че си има гадже от скоро и ми прилоша не се бъзикам на наистина ми стана лошо и се разревах тези който и коментират проблема ми дайте съвет и на мен!!! А ти ако много го харесваш почакай известно време и ако ти дава признаци че те харесва когато си пишете бъди по разкрепостена смисъл пиши по луди неща дразниго по някакъв начин но не да го ядосваш ами да го накараш да си каже "боже защо не съм до нея" разбираш ли бъди по отпусната надявам се да съм ти помогнала с нещо късмет

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7ad1f5e661
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Миличка, самия факт, че са ти казали, че е женкар и че сменя гаджетата често подсказва, че не трябва да се занимаваш с този човек. Какво искаш после да си му поредната бройка!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: abc8c778fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   виж аз съм на 14 и харесвах един. Постоянно исках да съм около него и тнт и мн исках да тръгнех ама той първо искаше да ме пробва смисл искаше да прави секс със мен и аз казах на мама и тя щеше да откачи после той тръгна с мен само за да ми угоди бях доста наранена той беше на 16 аз на 14 знам, 2 години разлика. Dо скоро разбрах че няма смисъл да правя тези неща само за да го впечатля започнах да пуша само и само да ме помисли за яка обаче не, нищо и най-накрая се отказах сега той ме иска ама вече е късно, да ти кажа забраненото е най-сладко. надявам се с тази история да разбереш че всичко е просто за кратко след време ще ти омръзне :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5bcdf6ac3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Мила и аз съм в абсолютно, абсолютно същата ситуация. И аз се чудя какво да правя. Мисълта за това дали ме харесва или не ме измъчва, и само той ми е в главата.спокой,щом си има приятелка ще се разделят някой слънчев ден. Успокий се. Но преди това, ако искаш наистина да разбереш какви чувства изпитва към теб говори с него, дръж се спокойни, бъди себе си, обличай се малко по разчупено, ако мякой ден станете приятели(приятели) и не си го виждала от отдаван отиди и го орегърни и така всеки път като се виждате го прегръщай, ако не се дърпа, занчи те харесва, ако се дърпа пък....
Но да мислим положително. Според мен вс ще се изясни рано или скоро

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b90dbec86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Помогнете ми! На 13 съм и съм момиче! Харесвам едно момче вече от 1 година. Преди горе- долу 2 месеца с него бяхме гаджета и се задържахме 3 месеца и 8 дена. Аз много го ревнувах от едно момиче и той за това скъса с мен. Сега е с нея. Но миналата неделя бяхме на рожден ден на наш приятел. Първо ме беше срам да отида в стаята, в която беше и той. След това се престраших и нямаше друго място и трябваше да седна до него. Аз нарочно се заблвх в телефона си и той като видя, че не можем взаимно да се поглеждаме се премести на 2 метра срещу мен. Постоянно ме поглеждаше както и аз него. Правеше какво ли не, за да ми привлече вниманието, и успяваше. Пуснаха музика и той предложи на приятелите си да играят стриптиз, но те му отказаха и той се разочарова. След музиката си пуснахме филм и загасихме лампите. Той не спираше да се обръща към мене. Най- накрая като свърши филма отново пуснаха музика и той започна да свири с пръсти. Погледна ме (обаче аз него тогава не го гледах) и моята най- добра приятелка ми каза:, , Той от одеве не е спеял да те гледа! " Помогнете ми. Според вас харесва ли ме или не! Всеки коментар ще е полезен. Благодаря!
П. С. съжалявам ако има грешки

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5649263f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Кажи му го в очите и каквото стане стане

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7838353e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 13-Тази история е от преди 8 годинии

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8d3a9429a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз съм в същата ситуация. Само ще ти кажа, че всичко ще стане с времето си. Или ще срещнеш нов или ще тръгнеш с този като се раздели с гаджето си. Нищо не е вечно, особено на тези години.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7d8f2f18df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте... Аз съм на 12г. и харесвам едно момче на 14, но вчера разбрах, че си има приятелка от брат му и бях много наранена. Не сме си писали, но имам чувството, че преди и той ме е харесвал(преди)Ходила съм у тях два пъти и първия път ми пускаше намеци, че ме харесва. След това сме ходили още 2 пъти(но не в тях пред къщата му) и той ме наплю. Тогава бях много объркана. Чудех се дали така иска да се направи на много интересен или наистина не ме иска. Моля ви за помощ, какво да правя?
П. С съжелявам ако има грешки!
Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce507b03e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз бях на 13 почти 14 когато харесвах едно момче. Същото като при теб момчето беше на 17 почти 18 и се занимаваше с много момичета и не се задържаше с никоя много. Писахме си много дълго време докато той се занимаваше и с други един ден решихме да се видим. Видяхме се излизахме след това още и още и започнахме да се занимаваме прегръдки целувки все едно бяхме заедно, но не беше официално. През това време той се занимаваше с другите и аз си писах с други, но се харесвахме. Аз малко по малко спрях да си пиша с момчета и започнах само с него, но той продължаваше с момичетата. Един ден излязохме пак и той ме попита дали искам да сме заедно естествено казах да. Бяхме вече официално заедно той спря да се занимава с други аз също не се занимавах с други и така до сега. Все още сме заедно след 3 години и половина. Така че ако наистина се харесвате пробвайте той може и да се промени може вече да спре с кратките връзки и да бъдете заедно дълги години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker