Защо го правят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121447)
 Любов и изневяра (29771)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18591)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо го правят?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1503 пъти
Не мога да проумея защо го правят.. Големи момичета сме, не сме вече деца, че да ги оправдавам. На 16 почти 17 сме повечето. Та такамм..
Компания сме от няколко момичета и момчета. Главно момичетата за които ще говоря са ми били и двете много добри приятелки и много приятна компания. Но..
Промениха се. Лицемерничат много. Едната е с еда приятелка, а после с друга. Саберат ли се и компания да сме те си обръщат внимание само на тях си и на още една най - много. Но това далеч не е проблема..
Започвам направо.. Преди време момчето в което едната от тях е влбена е казал, че искал да е с мен на негов приятел.. тя разбира за това, но ми каза, че нямало проблем не съм била аз виновна и така.. но тя от тогава не е същата с мен. Добре, разбирам го това горе долу. С другото момиче историята е следната..
Тя ходеше с едно момче преди 2 години. Но аз също съм била с него преди това.. Говорили сме си по въпроса и тя ми е казвала, че откакто са скъсали тя няма чувства към него нито пък аз имам. Та тя му писала и му казала, че усеща, че той има чувства към мен. Той си признава, че е така и искал да опита с мен. Тя му казала, че няма д а му се получат нещата с мен ( което е така ). Аз предполагам тя изпитва още чувства към него защото му беше много изнервена.
И тези двете хубавици казали на една моя много добра и истинска приятелка нещо много глупаво..
Чудя се каква е тяхната цел!? Ето и какво е станало.
Тази моя много добра приятелка изпитва силни чувства към момче с което скоро само аз и тя излизаме с него и неговата компания. Веднъж той ми писа да ми каже името на една песен която той слушаше и на мен много ми хареса. Те двете " хубавици " видели, че сме си писали ( зашото едната ми има паролата в фейсбук и явно имала навика д ами чете съобщенията ;х ) и се обадили на моята добра приятелка да и кажат, че сам си писала с него и то не веднъж!! Което е пълна лъжа! Имаме чат от пет реда. Чудя се сега каква е тяхната цел? Да ни скарат? Да ме изкарат не знам си каква.. нещо което изобщо не съм.. или?
Благодаря за отделеното време и моля не подминавайте моята история! Знам, че е дълга и поредната тийн " простотия " но за мен е важно мнението ви в този момент. Съжалявам ако съм писала неудочнено и с правописни грешки но съм out of mind денс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3cd5f46786
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мило момиче,
реших да ти отговоря, тъй като друг явно няма да го направи. Според мен ти имаш отговорите на въпросите си - твоите приятелки са "пострадали" в любовта си към някакви момчета, които са харесвали теб. Съответно са те "намразили" и двете приятелки. Сега виждат подходящ случай да ти го върнат тъпкано, там където ще те заболи най-много, а именно в приятелството ти с третото момиче. Най-добре отиди при нея и й разкажи подробно случая с тези две твои "приятелки". Обясни й случая и за "нейното" момче. След това спри да поддържаш връзка с онези двете и обмисляй по-добре "приятелствата" си занапред. Имай предвид, че си млада и ти се живее, но никой никога не гледа добре на момичета, които поддържат връзка с толкова момчета. Бъди по-умерена. Дано се оправиш с приятелките си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker