Влюбена съм, но не мога да му кажа .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм, но не мога да му кажа ..
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2024 пъти
С огромно уважение към редактора, ще помоля този път историята ми да бъде публикувана :). Ще започна историята ми така, влюбена съм в момче което не мога да разбера дали изпитва нещо към мен. На 16 години съм и не живея в БГ, но от преди една година и половина имам много странни отношение с едно момче, с което бяхме в едно училище. Всеки път когато ме погледнеше настръхвах.

Всичко започна от един концерт на който бяхме заедно, имаше целувки беше доста мил, но след тази вечер всичко сякаш се промени. Започна да се държи странно след това започнах да го виждам с друга с която по късно тръгна. Аз тръгнах с един негов приятел с който бях до миналата година когато заминах. Нека наречем това момче в което съм влюбена С. Той започна да ми пише всеки ден, когато се прибрах в БГ за лятото той поиска да се видим, бяхме на басейн заедно, беше невероятно. Започнах да си връщам чувствата към него. След около една седмица останах сама у нас, говорихме си и му предложих да дойде за да не съм сама. Той дойде , но в нас беше най добрата ми приятелка и нещата малко се пообъркаха. Малко се ядоса че не сме само двамата но отидохме в другата стая, говорихме си, целувахме се, каза ми че ме харесва но не обича да го показва.

На сутринта го изпратих, не сме правили секс дори не го е искал и не е очаквал че ще стане. Всичко се провали когато разбрах че трябва да замина пак, казах му и сякаш беше малко разочарован попита ме защо си тръгвам а аз не знаех какво да му кажа. Заминах сега не съм в България той продължава да ми пише постоянно ме пита кога ще се връщам може би ще е скоро. Говориме си споделя ми че иска сериозна връзка преди няколко дни го попитах дали помни онази вечер в която бяхме заедно и той каза да. Имам нужда от някой съвет. Харесвам го постоянно мисля за всеки един момент в който съм била с него но не мога да му кажа. Страх ме е, да не стане като преди когато мъ признах той ме отблъсна. Не знам какво да правя, посъветвайте ме.. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: bab90eb7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре да не таиш всички в себе си, кажи му, какво толкова? Ако нищо не стане, не стане. Ако си мълчиш, пак няма да стане нищо. Поне опитай, нищо не губиш! Не изпускай шанса си! Сподели му, поговорете си, кажи му как се чувстваш. Знам, че сега сигурно ти се струва единствен, но ако не прояви интерес, не се занимавай. (То и за мен приятеля ми си е единствен и искам да сме заедно ''вечно'', ама на дали :D ) А, по написаното от теб си личи, че те харесва, че има чувства. Не искам да те обърквам. Моя съвет е да му споделиш, пък квото ще да става! И да споделиш после какво е станало! Успех! :P

*Антония:)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fe3e140e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   никога не съм разбирала.. какво значи да му кажа? отиваш и заявяваш: "здравей, харесвам те"? пиши му по- мили неща, флиртувай.. така сам ще разбере. а по това какво ти отвръща той (дали е нещо закачливо или се държи като пън) пък ще тазбереш ти.. нещата стават от самосебе си. дори да нямаш опит, ще го усетиш.. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker