Моля ви за съвет. Сърцето ми казва направи го, разума недеи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля ви за съвет. Сърцето ми казва направи го, разума недеи
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2397 пъти
Здравейте! Момиче съм на 17 години и съм девствена. От доста време се занимавам с едно момче (на 20) което знам, че ме харесва или поне преди беше така, но и аз много го харесвам. Отначало всичко вървеше супер и мислех, че между нас ще се получи нещо и евентуално ще тръгнеме, но в един момент всичко се обърка и той коренно промени държанието си към мен. Това стана когато той започна да ми говори, че иска да спи с мен, абе буквално ми се предлагаше, постоянно ме питаше дали искам, аз винаги отказвах, защото бях против да спя с него ей така колкото той да си задоволи нагона, без нито да сме заедно нито нищо. Като разбра, че няма да спя с него започна да се държи по-различно с мен, вече не се виждахме, пишеше ми само за да ме кара да спя с него. Обаче аз с времето започнах все повече да го харесвам не знам как стана това и започнах също така все по-малко да съм против да спя с него, въпреки че не сме заедно, но успоредно с това разбрах не много хубави неща за него и точно те ме спират. Той е такъв, че си пробва късмета при всяка, предлага се на всяка и се надява някоя да му върже, да я мине няколко пъти и после минава на следваща. Лятото за малко да се предумам да спя с него, но винаги се отказвах, заради нещата които разбрах за него и поради тази причина ме беше страх да не ми направи нещо, да не би да се държи грубо с мен. Всички ми казват да го оставя, да го забравя, и да не се занимавам с него, защото няма да излезе нищо, но нали знаете влюбения човек е като сляп и не вижда неща, които са очевидни за другите :( Сега той си има приятелка и очаквам като скъсат да ме потърси отново и не знам какво да правя :( Сърцето ми казва "направи го" а разума "недей"

Моля ви за съвет какво да правя, защото ще се побъркам вече от толкова мислене. :( И БЕЗ НАПАДКИ МОЛЯ!!! Извинявам се за дългата тема и благодаря на тези, които ще отделят малко време да я прочетат и отговорят! : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: be239137e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега.. знам, че първият секс попринцип е нещо много важно за момичето, но аз, например, бих го направила с някой, който просто би ме привличал, не е задължително да го обичам чак, но все пак трябва и да му имам някакво доверие, че няма да раздрънка и т. н.... или пък, че няма да ме зареже веднага след това. Много други момичета също са правили секс за пръв път с някой, с който не са имали връзка, не са били влюбени, а просто е имало привличане. Но!! Не при всички е така, някои момичета са по-чувствителни, искат първия им път да бъде с някой, който обичат и т. н., в което няма нищо лошо, разбира се. Е, стига тези момичета да нямат някакви извънземни критерии за момче! Трябва много внимателно да обмислиш - по описанието, момчето наистина може да е „играч“ - може няколко пъти да го направите, после да те остави, но може и да не го направи. Ти го познаваш по-добре, ти прецени. Помисли дали те привлича и ако все пак е някой играч, дали ще можеш да понесеш, ако той го направи това? Помисли дали наистина си готова да го направиш с някой, с който нямаш връзка. Просто помисли дали наистина искаш да е точно с този човек. И не на последно място - знаеш ли как да се пазиш? Имай предвид, че някои момчета не искат да ползват презерватив, но ти не позволявай това! НЕ вярвай на думи като „Ще те пазя“, „Правил съм го много пъти, мога да се контролирам“.. ВИНАГИ САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ, АКО НЕ ИСКАШ БЕБЕ! И така.. знай, че не е задължително първия път да ти е с някой, с който сте влюбени, имате връзка. Може просто да се привличате взаимно, даже при някои е по-добре като първия им път е с някой, който не обичат, но всеки е различен.

Х-2

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 68ca42d172
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и други момчета, този го пропусни.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 848972affa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Айдеее, поредната авторка, дето ни поставя условия - БЕЗ НАПАДКИ, МОЛЯ (че пък и крещи - с главни букви! ). Абе, защо изобщо пишете тук, като не сте готови да чуете мнението на хората? Значи, да пишат само тия, дето ще те хвалят, ще те одобряват и ще говорят общи приказки. Ами, мен ме отблъсна твоето условие още в началото и няма да ти кажа мнението си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8d52103ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ще е по-добре да се ОПИТАШ поне да го забравиш и да не мислиш за него. С времето ще си намериш някой по-добър който ще иска да е с теб, не заради секса, ами просто заради самата теб! ; )) Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 456c889bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката: хахаха ей сега ще се тръшна от рев, че номер 4 не иска да си каже мнението, ами ако искаш бе мацка, никой насила не те кара : ) това за нападките съм го написала, защото ми омръзна да чета във темите как обиждате хората от сорта на "ти тъпа ли си" и т. н. и да съдите все едно вие сте безгрешни. Разбирасе, че приемам и негативни мнения, именно затова съм пуснала темата си за да ми дадете съвет, а не да използвате обидни думи. Вместо да се палиш другия път така вземи порасъждавай малко :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 456c889bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Имах предвид номер 3, а не 4.. извинявам се :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fff4ab12a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По-добре не го прави, че ще съжаляваш когато дойде време с точния човек :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 848972affa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм 3. Е, сега вече, от отговора ти разбрах защо поставяш условия. Убедих се колко съм била права. Твоето "Ха-ха-ха, ей сега ще се тръшна... " казва много повече от всички други думи. Бъди жива и здрава и дано проблемът ти се реши така, както ти искаш. Освен здраве, щастие и любов, ти пожелавам в Новата година да се научиш да се отнасяш с уважение! Сама ще се убедиш колко много ще ти е от полза.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 456c889bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: благодаря миличка, аз ти пожелавам през новата година да си по-малко злобна и повече да умееш да разбираш хората :) Едно мое изречение го направи на цял проблем и не знам как от него разбра, че нямам уважение, но добре нямам намерение да споря с теб и да се обяснявам, след като знам каква е истината, не ме познаваш изобщо така, че недей да казваш кое ще ми е от полза! Аз спирам с този безсмислен спор, защото не съм публикувала тема в сайта за да се карам с някого, който си няма друга работа и е решил да се заяжда, а ти ако имаш да кажеш нещо по темата го направи, ако ли не си задръж мнението за себе си! Айде със здравве :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b6ed55cf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   недей по-добре едва ли държи на теб само дето си прави кефа с поредното момиче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker