Непредвидена ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Непредвидена ситуация
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2499 пъти
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 16 години. За първи път се осмелих да пиша в този сайт, тъй като не съм го правила преди. Ще споделя историята си и моля за съвет.

Както споменах на 16 години съм, момиче и уча в Езикова гимназия. Нямам си приятел, не защото никой не ме харесва, а защото за сега за мен най-важно е образованието. Както са казали хората за всичко си има време, а колкото до момчетата те сами ми се свалят, но само толкова. Не искам да се обвързвам поне на този етап. Обаче от известно време забелязвам по-странно или още, ако мога да го нарека доста различно отношение от страна на един от учителите ми към мен, но и към други момичета. Въпросният учител е с доста голяма слава на плейбой, но това не ми пречеше до този момент.

Постоянно се сваля с някой по-податливи момичета от класа, които не могат да се контролират, в някой моменти се изразява даста перверзно и се държи свободно, което не приляга на един учител. Но от известно време започна да се занимава и с мен. Аз обикновено съм силна по неговия предмет, уча си, изкарвам си оценките без проблем, но друго ме тревожи.

Забелязвам, че постоянно ме гледа при всеки удобен момент. Отношението му към мен е доста па-различно, защото единствено аз от класа изкарвам по-високи оценки от другите. Когато ми каже номера за изпитване, не предполага, че това съм аз и е един ядосан, защото знае ще напише поредната двойка, но когато вижда, че това съм аз се доближава до чина ми и стой срещу мен през цялото време.

Аз не съм много смела, но с времето свикнах и си разказвах урока без притеснение. Даже се е случвало останалите момичета да ми завиждат за изчерпателните отговори и естествено той вижда това и ме защитава казвайки, , Да й завиди човек... Наистина само можете да й завиждате''. Момичетата доста ми и завиждат.

Тренирам гимнастика, имам добро телосложение и смея да кажа, че се обличам добре, защото стилът ми е малко по-различен, да го наречем спортно- елегатен. Обичам да нося рокли или поли, за да изглеждам по-женствено, като истинска млада дама и очевидно той забелязва това.

Всеки път след края на часа, след като му кажа, , Довиждане''той извръща чак глава, за да ме догледа. Правил го е и извън часовете, когото сме се засичали.

Дори момчетата от класа забелязват това и ми казват на шега, че ме е харесал, защото постоянно ме зяпа, но аз се правя, че нищо не знам. Но не е само това. Eдин път се бях облякла с малко по-разкроена блузка, имаше и леко деколте и той щом видя това веднага дойде до моя чин уж да види нещо в учебника, а момичетата веднага се обърнаха към мен, защото знаят какъв е.

Гледаше в деколтето, но не можа да види нищо, аз не съм толкова разкрепостена. Друго нещо-постоянно ми прави комплименти-, , много си симпатична, тази рокля ти стой прекрасно''...

Мисля, че няма смисъл да разказвам повече, видяхте за какво става въпрос. Искрено ви моля за помощ, защото мисля че се влюбвам!!!!

Не ме опреквайте. Знам, че това е забранено и напълно невъзможно, затова не очаквам и нищо. Стига ми само да е близо до мен, да ми прави комлименти и да ме оглежда. Може да ви се стори смешно, но това е самата действителност. Всичко това ме кара да се чувствам по-важна и действително повдигна доста самочувствието ми. Никога не съм се чувствала така. Това ме амбицира още повече, за да изглеждам добре и да обръщам повече внимание на себе си. Показва ми, че съм пораснала, щом ме заглежда зрял мъж с голям житейски опит.

Семейството и приятелите ми виждат голямата промяна в мен и сe питат на какво се дължи тя, но никой не знае. Промених се не само визуално, но и душевно! Разбрах как се чувства една влюбена и отдаваща се на себе се жена. Благодаря Ви за отделеното време и предварително за съветите! :)))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8bcf481d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "зрял мъж"? по-скоро бих го нарекла педофил!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d784758bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "видяхте за какво става въпрос" - мда, видяхме, че ти не знаеш за какво става въпрос, но се вкарваш във филми...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1827806ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, в теб се пробужда едно от най-красивите качества - женствеността. Тя е толкова рядко срещана днес. Очевидно, ти умееш да акцентираш върху нея и заради това винаги ще бъдеш харесвана. Връзката с учител наистина не е редно нещо и обикновено няма перспектива, но пък всичко си зависи от хората. Всяко чисто чувство променя така жената. Не случайно за любовта от векове са изписани толкова стихове, песни... какво ли не. Много е красиво това, което изживяваш, но според мен, не възлагай надежди и не се впускай в такава връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b8f52d1396
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Г-на по-добре да спре да ти вдига и без това високото самочувствие.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1d1b5fa352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хей! : ) Защо да е забранено да се влюбиш в някого? Ще бъде забранено, само ако ТИ си забраниш това ;д р. Иначе.. можеш да си опиташ късмета : ) Личи си по обяснението ти, че учителят ти има интерес към теб. МОжеш да си опиташ късмета с него, но внимавай! : )) Успеех

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 51b326a0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Искам само да попитам на колко години е той :) Защото ако е на 40 45 ъммммммммм направо няма смисъл да коментирам ;дд

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2b5cb0cc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само ще ти кажа, че понеже до сега си живяла по-затворен живот влюбваш се защото ти е обърнал внимание и зрял мъж. Само, че има и още нещо което ще те изненада. Индивидите от мъжки пол са горе-долу едни и същи само дето накрая всички остаряваме. Така че ако ти харесва само защото ти обръща внимание по-малко по-различен начин от момчетата на твоите години незначи абсолютно нищо. И твоите връсници след няколко години ще са като него само че по-млади. А ти младо момче ли искаш или старчок. А външния вид не е важен в този случай защото има къде къде по-млади и по-готини момчета. Ти си привлечена от държанието му към теб и си потенциална жертва на всеки плейбой независимо от възрастта му. Така че внимавай! Не не си влюбена, и не си му еднсвената ученичка по която се заплесва повярвай. За него вие сте развлечение в сивия му работен ден. Ако се вържеш най-много да се позабавлява с теб докато не му омръзнеш и после кой откъд е, а той ще зарибява следващата. Още повече като е плейбой. Този тип мъже не могат да обичат, струва им се скучно и еднообразно. Но даже и да се случи ти след 10 години с дятка ли искаш да прекараш живота си докато твойте връсници са млади и симпатични.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ebd0b6a484
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е сигнал, че трябва да се отвориш към света и в частност мъжете, да опознаеш и тази сфера на битието. Вече не си малка, време ти е. Не те карам да правиш нещо с твоя учител, има толкова много други момчета и мъже. Ученето си е учене, хормоните са си хормони. Всичко трябва да върви паралелно, а не едно за сметка на другото. Балансирай, така ще намериш златната среда.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3b3178cc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Думите са като ключ, подбрани правилно могат да отворят всяка душа и д затворят всяка уста!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2014a37b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха - ха рокли и поли? По голяма глуподт няма!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e8bb8ff025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Твоят "зрял мъж с житейски опит" почти сигурно е женкар. Съжалявам, че ще ти разбия самочувствието, но тези хора се заглеждат във всичко, което отговаря на едно условие: да изглежда като жена! Той би загледал доста жени, но това не е повод те да се гордеят със себе си. Повиши изискванията си към живота - не можеш да се радваш на вниманието на всеки сваляч или треснат от кризата на средната възраст мъж. Все едно да се възхищаваш на ума на легендарния приказен герой Иванушка Глупака или да се възхищаваш на добродетелите на Баба Яга. (Не споменавам действителни имена, защото героите от приказките са по-малко обидчиви от истинските хора. Но същият принцип важи и за съвременниците ти с подобни недостатъци. )

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3747b1b98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10-какво имате в предвид?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker