Искам деца от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам деца от него
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2301 пъти
Аз съм на 17, той на 27. Истината е, че се обичаме много, родителите ми го харесват, а аз скоро ще се запозня с неговите. Ходим от 4 месеца и мисля, че съм лудо влюбена в него. Мислим пролетта дори да заживеем заедно. Много пъти сме си говорили и той ми е казвал, че иска сериозна връзка, семейство, деца и разбира, че ще трябва да изчака най-малко 2 години докато мога да му ги дам. Казва ми, че иска да се оженим и честно казано и аз искам всичко това, МНОГО. Преди 2 седмици имах съмнения, че съм бременна и направих тест. Оказа се, че не съм, но от тогава осъзнавам, че все повече започвам да искам дете от него. Разумът ми казва, че е рано и съм малка все още, но това чувство е просто неудържимо. Сигурна съм в чувствата си и съм убедена, че той е мъжът за мен. До сега съм имала и други гаджета, но с него е различно. Посъветвайте ме какво да направя-да слушам разумът или сърцето?

Моля, да си спестите коментарите относто възрастта ни. Знам, че е малко голям за мен, но за любовта няма граници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5901a142d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възрастовата разлика не е проблем, просто си много малка за брак и деца, поживейте няколко години заедно и ако всичко все още е ок, женете се и си направете деца. Но не прибързвай с тези неща, задължително поживейте 2-3 години заедно преди брака и децата.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8d92ac760d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да подмина коментара за възрастта ти, тъй като това е доста важен фактор. Нямам намерение да те критикувам, но просто ще обърна внимание на някой неща, за които може да не си се замисляла, а може и да си се замисляла.
Няма да говоря за това дали след 2-3 години ще ти се живее и ще ти се ходи по дискотеки - това си е твое решение и твой избор. Също така няма да ти говоря за следаване, защото вярвам, че имаш ли желание ще завършиш и висше образование и семейството ще си гледаш. Въпросът за мен е друг. Ти нямаш достатъчно житейски опит. Миналите ти гаджета са далеч от реалните и сериозни връзки на хората минали 20 години. Едни гаджета не са само, за да излязат заедно на кафе и разходка и да правят секс. Интересното идва като заживеете заедно и като няма пари от мама и тати и няма кой да готви, чисти и т. н., а трябва сами да се оправяте. Всеки един човек обаче ще ти каже, че си малка и то не заради възрастта, а както по-горе казах заради опита. Малко неща си видяла от живота все още и не винаги преценката ти ще бъде правилната. Аз лично не бих искала да забременея от някога като излизаме само от 4 месеца и не сме живяли заедно. Какво ако любовта ни отмине след няколко месеца? Дали го познавам достатъчно добре за това време - все пак в началото на една връзка виждаме само положителното в човека, но сме слепи за недостатъците му? Какво ако като заживеем заедно нещата не потръгнат? Това са доста сериозни въпроси, на които трябва да можеш да си отговориш преди да трънеш да правиш дете. Нека предположим, че той има пари и ти ще си учиш и ще следваш. Ама какво ще стане, ако след 6 месеца си бременна, живеете заедно и не се разбирате? Дори и да не е след 6 месеца, а след година. Ти ще си на 18-19 с дете на ръце, вързана за него, защото нямаш финансова обезпеченост или ще дадеш детето на бабата и дядото, защото не си готова да гледаш сама дете.
Та дете не се прави само, защото на момента искаме да сме с този човек. Помисли дали можеш да го отгледаш сама и то не само от финансова гледна точка, а най-вече от възпитателна.
Иначе ми е много интересно и как възприемат родителите ти тази история. Аз лично един ден като имам дете няма да ми пречи ако детето ми излиза с 27 годишен. В крайна сметка 10 години не са малко, ама не е толкова фатално. Ама 17-годишната ми дъщеря да ми заяви, че иска да се изнесе от нас на квартира с мъж, от който иска да забременее... това наистина би ме хвърлило в потрес.
Един съвет от мен. Излизай с него. Изчакай още малко преди да се изнесете на квартира. Предполагам, че си още в гимназията затова изчакай поне до лятото. Тогава хем на спокойствие ще се изнесете, хем по-лесно ще свикнеш. Като заживеете заедно изчакай минимум една година ако не и 2 преди да правите опити за дете. Дай си време да го опознаеш, да си завършиш нормално средното, да си поне първа година в университет, да добиеш малко повече житейски опит, да видиш що за човек е в действителност и тогава си имайте бебче. Щом ти е казал, че знае, че ще трябва да те чака, значи ще те чака, ако наистина държи на теб.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6289da9b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе разликата в годините не са проблем. Проблема е в твоите години. Ти все още можеш да се промениш, за това е добре да не бързате, докато ти не станеш по-голяма, и да знаеш какво искаш от живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d66d3ff68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След максимум 1-2 години няма да мислиш така. Заедно сте от едва 4 месеца, а ти искаш да му родиш деца. Добре, че още не си пълнолетна, че досега сигурно щеше да си бременна, а след около година - самотна майка. Давай го по-спокойно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ecffa7a759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти ще бъдеш поредното доказателство, че човек се учи най-добре, като сам си счупи главата. Дано не съм права, но това само ти ще можеш да разбереш.... Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a8bbeb0c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Възрастта за раждане ти е малка, завърши първо образованието си, а това са 2г. и след това, ако все още сте заедно мисли за дете. Относно възрастовата ви разлика хич да не ти пука за нея и какво мислят и говорят хората за вас, нали вие си се обичате и няма да живеете ръководейки се по чужди критерий, но раждането да се случи след дипломата и... успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4111fc316f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам, но ти НЕ МОЖЕ да си убедена, че искаш деца и най-вече, че си ГОТОВА за това. Ти не само не си готова, но си и тотално заслепена от първоначалната тръпка във всяка една връзка, дотолкова заслепена, че си готова да направиш една колосална грешка. Грешка, която ще съсипе твоят, неговият(вероятно) животи и ще докара ужасно детство на детето, което толкова искаш. Първо е съмнително дали той е готов да бъде баща на 27 години. Факта, че ходи със едва 17 годишна, т. е. е снижил мерника си доста под своите връстнички ме навежда на мисълта, че далеч не го бръснат по-зрелите жени за някакъв фактор. А ти, на 17 г.? В час ли си изобщо? Задаваш ли си въпросите как ще го отглеждате това дете, най-вече с какви ПАРИ? Да, пари! Ти нямаш образование, ще работиш някъде за 400 лв. макс, дори и памперсите не можете да му купувате с 400 лв. Слез малко на земята, какво си записала глупости като типичната влюбена тийнейджърка! Искала дете, а той иска ли? Като гледам как ходи с ученички току-виж ти обърнал гръб ако забренееш и бегом нанякъде. Дори и да не избяга ти споменах как ще го гледате, ти без образование и следователно без пари. Нещо повече, никога след това няма да можеш да учиш. Тея, че ще почнеш като поотрасне ги забрави, поне до 10 г. ще му бършеш сополите, тогава ще си на 27 г., може би ще имаш и второ дете вече.... Сериозно ли мислиш, че на 30 г. ще можеш да вземеш образование тепърва и да се наложиш в някоя професия? СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА, ХЛАПЕЩАК, СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!!! Чукай се с тоя 27 г. пергишин и само толкова. Не си проваляй живота!!! Почни да учиш, ходи на купони, ЖИВЕЙ, но и ВИЖ СВЕТА, като станеш на 23-24 и имаш образование тогава ще може да кажеш дали и за какво си готова. Сега си просто една загубена пикла

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6c057c0344
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Слушай сърцето си, ако можеш. Разума вече е изкривен от егоизма и какво ли не.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 70d54db2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм с №3!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b67f95d2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблем е разбира се разликата в годините. Вие живеете в съвсем различни свтове, той вече мисли за семейство, жена, и т. н не за забавления и вниверситет, за което ти би трябвало да мислиш. Как се гледа дете и учи през това време? 12 клас ще имаш изпити, мислиш да не ги караш ли? Бту с него сте само 4 месеца, ще чакаш и не те карам да го зарязваш а да чакаш. Хубавите неща стават бавно и се иска търпение. За сега си ползвайте предпазните мерки а след 2 години, ако сте заедно, може и да мислиш за дете. Съвет слушай сърцето, но и разума, когато двете вървят в синхрон всичко е наред. Тоест сега действай разумно учи, след това кандидатствай, а след това едно малко сладко бебче.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e0c136f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също съм на 17 като теб, момиче съм ии да ти кажа и при мен имаше един период в който исках дете. Но едно е да си мислиш, че искаш, а друго е да си поемеш отговорността за това :) Сега си твърде млада и влюбена, но когато ти омръзне и си харесаш друг неща бързо ще се променят..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3d78b0029c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен завърши гимназията и лятото като искате живейте си заедно, ама за детето изчакай. То за това е пробният брак. Живейте към година заедно / сигурно тогава ще си на 19 /, а ти през това време се упражнявай за бебе / например с кукла или гледай филми, може и майка си да поразпиташ /. За това с финансите не съм много съгласна, защото можеш да започнеш да спестяваш, но все пак не бързай. Все още си млада, дива и щастлива.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker