Отчаян съм, че няма да намеря момиче, което да ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отчаян съм, че няма да намеря момиче, което да ме обича
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4784 пъти
Как да започна.. Сега съм на 17години, скоро ги навърших. Преди 2 години бях много затворен и необщителен поради преместването ми в друго училище (и друг град). От една година насам се занимавам доста сериозно със спорта и по точно фитнеса и да като започнах самочувствието ми се качи малко, всички го забелязаха.

Аз започнах да искам някое свястно и хубаво момиче до мен.. и преди 7-8 месеца се появи едно момиче. Тя направи първата крачка, беше се скарала на миналия ден с гаджето и и каза, че е приключила с него, но уви.. Отначало беше хубаво, първите месеци бяха едни от най-хубавите месеци до сега. Той се появи пак(бившия) и усещах как предпочита него опитвах да се отдръпна, всеки път казва, че се е привързала към мен и.. почти всяка седмица бях в процес да я забравя, а след 2 дена ми звъни и.. омеквам както и да звучи това..

И така, така или иначе аз нямам планове за напред с нея държа се хладно и тъпо оставям я тя да ми пише, АКО ИСКА. Гледам да излизам колкото може по- малко с нея и другите ми приятели( в стария ми град), защото ако препия и бившия и дойде (както сее случвало) ще се получи много лошо. Тренирал съм няколко месеца ММА не казвам, че съм някакъв много боен, но всички са наясно какво ще стане, ако му скоча.. Един приятел е горе долу наясно със ситуацията ми и ми казва да я оставя и си говориха с нея и той започнал да се дразни.. направо и казал, че не става, що така прави и с 2мата..

За важните неща ме лъже, казва едно прави друго.. Вече си имате представа каква е ситуацията. Ам да отбележа, че не сме имали полов контакт макар, че сме били много близо до това. Детствен съм но 90% от времето не се чувствам като такъв, отваряло ми се е възможност, но на лесно и съм се отдръпвал.. Знам, че това подобие на връзка скоро ще свърши, щото се превърна в ад за мен колкото и пъти да си казвам, че не ме *** :Х. за мен всичко между мен и нея е на привършване и нямам намерение да се боря, просто искам да свърши и го оставам така да стане.. тя е хубава има много добро тяло и преди да ми причини толкова болка я смятах за най- красивото момиче на света.. знаете как е.

Отчаян съм, че никога няма да намеря момиче, което да ме обича без да ме лъже, да има добро тяло (както и да звучи това.. ). но уви не вярвам, че ще се случи просто ще се оставя на течението и квото ще да става.. явно няма смисъл да се нервя само заради момичета.. Като тяло се развих адски много и съм много доволен от това е не съм огромен. 72кг и съм доволен доста.. преди бях един от най-слабите в класът което е било причина да се подиграват с мен и аз да им мълча, а сега ме възприемат по различен начин, но съм запазил малка част от необщителността в мен, много рядко се надъхвам на някой или се правя на голяма работа. И все още нямам голямо самочувствие колкото и да не ми харесва.

И преди съм писал тук, преди да започна да ходя на фитнес когато бях 10пъти по-отчаян. И сега пиша, защото имам нужда от съвет изобщо какво да правя.. Благодаря на всички, които са отделили част от времето си за да прочете някаква си глупост там. Айде сега ако искате драснете едно мнение и някакъв съвет, че да не е напълно безсмислено изгубеното време от вас :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 835def9ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И аз мисля че няма да намеря момче което да ме обича истински, не знам ти какъв си но повечето момчета мислят само да си доставят удоволствието нищо повече. И аз искам момче което да ме обича заради самата мен но такива явно няма. Никой не го интересуват самите чувства които са от изключително значение.

Ж15

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5fc6debe16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   в живота всичко си идва с времето, на 17 год. не можеш да очакваш, че веднага ще намериш момичето подходящо за теб. и не трябва да се отчайваш поради тази причина, ще намериш такова момиче. според мен, твоята сегашна приятелка, никога не и е пукало за теб... единственото нещо което можеш да направиш е да приключиш тази връзка. не се отчайвай, ще намериш момиче с което да държи на теб и да те обича. просто имай търпение.
само едно не разбрах, че си девствен на 90%, какво имаш в предвид или си го правил или не...

Ж16

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cc1002bfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Абе я да направим едно клубче на отчаяните и да ви оставим да се упокоявате взаимно на тъмно!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6497a81308
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С този мироглед си перфектен и за гадже и за приятел, но повечето като теб просто нямат подходяща социална среда. Това момиче е несериозно -харесва и да я ухажват мнго хора. То на кой ли не му харесва, но един разумен човек ще направи избор и ще се съсредоточи върху него, вместо да се гаври с чувствата на другите. Няма смисъл да се измъчваш с нея.

М44

2, автора има нещо друго предвид тия 90%, чети внимателно. :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0409618329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се и опитвай.. тя ще си дойде сама, просто ако насилваш нещата няма да стане. И аз не мога да си намеря подходящо момиче, но след всяко едно съм по - близо до истинската, приемай го така. И съвет от мен, не се дръж добре с момиче, иначе ще ти плюе в лицето. Момче, 16

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 08adda118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Донякъде си прав (към автора), но казваш, че искаш да си намериш свястно момиче, което да те обича заради самия себе си. Всеки иска това, но проблема е че през цялото си писмо два пъти натякваш, че искаш да има хубави тяло. Добре няма лошо, но пък ако е малко по-пълничка и също има комплекси като теб преди да почнеш да тренираш? Ако е невероятен човек и има хубаво лице, но тялото и не е толкова хубаво какво? Ако я срещнеш съм сигурна, че дори няма да я погледнеш. Не се обиждай просто казвам истината. Всички колкото и да се правите, че търсите истинската любов първо гледате външния вид и след това характера на човека, което е гадно. Ти самия признаваш, че не ти е било комфортно преди да направиш мускули в фитнеса, но имаш претенции момичето да е с хубаво тяло, че и да те обича заради самия себе си. Защо и ти не направиш компромис и ако не е с перфектно тяло да я обичаш заради самата нея? Няма как да стане момче си, но и за къде си се разбързал на 17 години си. Тепърва ти предстои да се влюбваш и да ти разбиват сърцето. (плюс това тя е била на 19) да не си очаквал, че ще издържите особено дълго. Не го казвам за да те обидя просто аз това виждам в редовете, които си написал...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 480c864513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майната му на интернет отнема ти интелекта Не седи по цял ден пред компа а прай нещо

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: af6aa0ccbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ще ти отговоря направо на заглавието, такова момиче няма!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 01d6c52b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вие сте сладури! На 17 и отчаяни. Има едно обръщение на Кърт Вонегът към студенти, не мога да го намеря и да го постна, пълно е с доста мъдрост, макар че уж се говори за плажното масло. Не се тормозете, не се отчайвайте, по - красиви и способни сте отколкото мислите. Осъзнаете ли го късно, ще е тъпо, затова - просто се погледнете, погледнете и другите: с нищо не сте по - лоши. Разбира се, че ще намериш момиче, което да те обича и да има добро тяло :) Виж само колко мноооооооого години имаш пред себе си, за да го намериш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b71bfacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Автора: Номер 6 това, я вземи прочети още 1 път това, което виждаш между редовете? Първо не съм казвал 2 пъти, камо ли натяквам, че искам да има хубаво тяло. Веднъж казах, че момичето с което се занимавам, има добро тяло и веднъж казах, че момичето което търся искам също да има добро тяло. Съжалявам, ако това е прозвучало като критерии, но не вярвам, че бих обикнал момиче с наднормено тегло за нещо повече от приятел.. А и от къде разбра, че момичето с което се занимавам е на 19 не ми стана ясно? На 16 е. Съжалявам, ако ти звуча като някой, който е бил комплексиран цял живот, еми ще те разочаровам :) единственото време когато съм имал някакъв комплекс или по точно някой е имал проблем с мен и това беше през първата ми година на преместването в друг град (сам на квартира) не познавах абсолютно никой в цялото училище, без приятели и почти никой не беше на моя страна. Сега се осъзнах, много по-олегнал съм и да вече имам някои добри приятели там. Най-много ме подразни изречението, " Защо и ти не направиш компромис и ако не е с перфектно тяло да я обичаш заради самата нея? Няма как да стане момче си". Виш сега " компромис" за да обичам някого няма как да направя, просто няма да е истинско разбираш ли? Никъде не съм споменал, че не може да се случи, но го казваш така всякаш има някое момиче, което ме харесва и не е с перфектно тяло, а аз съм я одрязал.. Съжалявам, ако ти напомням на някого, защото ме слагаш под общ знаминател, но не ме познаваш и няма как да си правиш толкова дълбоки изводи за мен само заради това, че съм момче и че съм написал, че искам момиче, което да изглежда добре :X. Благодаря ви за коментарите на всички.. Имам още някаква малка на дежда, но ще видим какво ще стане.. Номер 8 ми я свали още повече а и може би е прав

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4473fdfafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 6 съжалявам ако съм те засегнала и не говорех за момиче с наднормено тегло, а за малко по пълничка, но няма значение. Признавам си може и да съм сбъркала все пак наистина не те познавам...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ab18975cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То е ясно, че ще намериш момиче, което да те обича. Но въпросът е дали и ти ще я обичаш?
*Яса

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: edd1e21357
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм момче на 16 аз мисля че никога няма да намеря подходящото момиче защото съм много срамежлив.
Но мисля че това е свястното на момчетата които са срамежливи никога няма да кажат на гаджетата си да правят секс.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7313b681bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Повечето жени са такива. Но не се отчайвай. И защо трябва момичето на живота ти да е с хубаво тяло? Дори и да е малко пълна - не пречи! Трябва да я харесваш такава, каквато е, а най-важното е тя да те обича. :) Още си много малък, че да се отчайваш толкова много. Има още много време, ще намериш точната, която ще те обича и ще прави всичко за теб от сърце! :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b71bfacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Автора:.... След като споделих историята си би трябвало да се почувствам по- добре и така и стана, но за кратко.. ОПИТАХ да се отдръпна от нея, но какво ще направите вие, ако обичате някого и знаете, че вече не трябва да сте с него заради болката, която ви причинява и същия този човек ви пише смс, колко много ви обича и никога да не я оставям ;( Една седмица мина много добре, а сега усещам как прави същата грешка, всичко се връща по старо му.. Чувствам се безсилен над съдбата си, усещам как скоро ще ме нарани както никога до сега, а аз не мога да направя нищо различно :@ Днес се събуждам и усещам някакво странно чувство, нежелание за нищо, нито да стана нито да говоря с който и да е в един смисъл абсолютно никакъв смисъл да правя каквото и да е.. на свети валентин ще се върна в стария ми град при нея и ме предупредиха, че и бившия и сигурно ще е там, ако е там и са 2мата ще и кажа да избира 1 от 2мата. Ако искате да допълните нещо го направете..

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3a75ad4601
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пич ти говориш повече за тялото си за нейното тяло и за фитнес и ММА :D Не трябва да е така. Момичетата не обичат момчета който се хвалят. Няма нищо лошо да кажеш, че се занимаваш с еди какво си, но не прекалявай в разговорите за това. Относно това момиче и въобще всички момичета.. какво да ти кажа.. всяко момиче е красиво!! И ако нещо не ти харесва в нея тя ще разбере и ще се опита да го промени. Примерно сега а мода е така да се каже диетите за момичетата и фитнеса за момчетата. Всяко момиче иска да отслабне и т. н (за да има хубаво тяло) и когато е с момче (с приятел / гадже) тя ще се стреми повече към съвършеното тяло. И спокойно ще си намериш някоя която те разбира, не те лъже и те харесва и с времето те заобича такъв какъвто си :) А момичето в което си влюбен (или поне така ми се струва.. ) не е за теб.. Ако не те харесва / обича такъв какъвто си и търси бившия си за отеха или нещо от тоя сорт.. просто не е за теб. Явно още не е превъзмогнала бившия си. При някой момичета това е много лесно (да превъзмогнат някой, но при някой е много трудно.. много много трудно)!!

Можеш да избираш.. да се оставиш на течението и да чакаш подходящата да ти пише. Или малко и ти да се поровиш в нета така да се каже.. Facebook в последно време е много модерен така да се каже. Търси момичета от твоя град, запознай се с тях (бавно и спокойно) не е нужно още на първия ден след като си се запознал с нея да я каниш на среща. Ако тя те харесва или нещо подобно и ти ще го забележиш и тя ще започне да ти пише по често и което е най - важното.. ТЯ ЩЕ ТИ ПИШЕ ПЪРВА!! Няма да чака тебе ;]]

*Ако имаш въпроси относно женското отношение към каквото и да е било.. бих ти препоръчал да провериш в Интернет. Примерно.. какви мъже обичат жените. И вече четеш статии и разкази в Интернет във форуми, блог-ове и т. н*

Относно това, че си девствен.. не означава кой знае какво. Аз съм на 15 и не съм девствен, но и не се хваля с това (и не трябва да го правиш.. ) Всичко каквото се изисква от теб да направиш за 1 жена или момиче към което имаш чувства са да бъдеш мил с нея, да се държиш като принцеса с нея. Да и споделяш неща от живота ти, да и изслушваш, да и правиш комплименти в подходящи моменти и след време да и разкриеш чувствата си (ако имаш такива) и вече каквото стане.. ако и тя те харесва и има чувства към теб ще приеме предложението ти (да ходите или там както му се вика) и вече другите неща идват от само себе си.

Ако се интересуваш повече от секс с някое момиче.. нещата няма как да станат лесно. Не трябва да гледаш на момичетата като някаква сексуална играчка или нещо от този сорт. Ако се обичате и т. н.. и секс-а ще дойде след време. За което пак трябва да се подготвиш (и то доста).. за да задоволиш една жена.. много трябва да се потрудиш.. наистина много! Ако имаш нужда от съвети тук е мястото което може да ги намериш. Или може да питаш мен :D Не казвам нищо, но с което и момиче да съм бил (и след нея) никоя не се е оплакала от нещо и винаги са ме търсили (да бъдем пак заедно) =]]

Успех ти желая и.. бавно и спокойно я карай още си млад живота е пред теб :)!!

- J //

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3a75ad4601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От : - J // *Забравих да добавя*

Има толкова много момичета и красиви момичета в цяла България както и в тоя град. И според мен ще е по добре ако се отблъснеш от нея, защото тя те използва така да се каже. А когато види, че ти вече не проявяваш интерес към нея, тя сама ще те потърси. Но все още съм на мнение, че тя не е за теб. Лесно е да се влюбиш пак, но малко по трудно е да заобичаш някой (наистина) и когато и го казваш трябва наистина да го мислиш и което е най - важното да го чувстваш :)!! Спокойно ще си намериш друга, не бъди нейната играча ;) Или може да пробваш да я накараш да ревнува пак е добър подход. Както ти казах потърси повече информация от Интернет. Там може да намериш абсолютно всичко което те интересува за каквото и да е :)

Успех и спокойно :)!!

- J //

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b71bfacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   ... Свърших с нея. Снощи реши да се върне при бившия си. Наредих я и си тръгнах. Казах и също повече да не ме търси и я изтрих от приятели в фб също. Тъпо ми е, но знам, че така е най-добре за мен. Няма да и вдигна, ако ми звънне или потърси. Мислите си, че няма да го направи? :Д прави го всеки път. Знам какво чувства и знам какво ще направи.

Смятам да си дам малко почивка след тази връзка. В смисъл не ми се занимава с никоя за сега (може би това е само моментно състояние), въпреки всичко понякога си мисля, че някъде много близо има момиче, с което ще си паснем и всичко ще е прекрасно.. Сега смятам да се отдам на ученето и спорта. Номер 17 мерси братле :) Аха прозвучал съм доста обсебен от фитнеса. Просто изясних някои неща. А и в известна степен е така. Там е единственото място където се чувствам истински жив и където мога да се раздам на макс и поне за малко да забравя за проблемите. :)

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: b009910878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм. 50 нямам жена нямам деца и ми е много гадно че никоя не ме иска какво да правя в такъв случай а аз искам да бъда щастлив

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker