Какво му стана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво му стана
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте първо историята е доста объркана повечето ще ме сметнете за луда, но немога повече.
Преди 6 месеца в интернет се запознах с едно момче от Финландия. Говорехме си с часове на всякакви теми от политиката на родните ни държави до разни флиртчета. Изпращахме си сърцича, мерчица въобще бяхме голяма любов както ни описва едно приятелка. Разменили сме си снимки, говорили сме си на камерите 3-4 пъти понеже аз нямам микрофон въобще всичко идеално. Но не усетих как започва да ме привлича все повече и повече и не говоря за любов а за харесване много силно харесване до степен лудост буквално започнах да мисля само за него, вече не излизам навън започнах да страня от приятелите ми защото не мога да спра да мисля за него. До тази седмица всичко беше добре последните 2 седмици конктактувахме основно чрез имейли защото и двамата сме заети в училище. Но от Понеделник не мога да го позная когато му пиша става офлайн или въобще не ми отговаря в Понеделник си казах може да няма как да отговори но Вторник, Сряда, Четвъртък му пиша ли пиша и той едно и също стаав офлайн или въобще не отговаря. Повтарях си сигурно е зает или не е на ПС-то си но 1 седмица без да ми казе поне едно Hi никога не е било. От вчера ми е зле само плача и немога да спра да мисля за него, защо се отчужди така от мен не сме се карали за нищо за абселютно нищо няма ясна причина да се отчужди така. Ако съм му омръзнала досега да ме е изтрил от абонатите си но не е. Вчера не издържах и му изпратих имейл в който с 3-4 изрецения му признах колко много го харесвам попринцип хората от тази част на Европа са доста студени и резервирани но дори на този имейл не отговори а мисля, че го заслужавам. Преди това в скайпа му казах че нямам намерение да се извинявам затова че съм луда по него и съжалявам ако съм казала нещо с което съм го обидила но той пак нищо. Днес отново преди 10 минути когато влязох в скайп го видя че е онлайн нарочно изчаках 5 минути и му написах едно Здрасти без усмивка без нищо и той взе че се направи офлайн. Много се ядосах и му написах да си седи спокойно онлайн и че аз няма да му пиша повече незнам дали го е прочел защото се изключих а и въбоще не ми пука. Само не разбирам защо прави така адски ме ядосва и наранява :( :( :( ако искам да прекратим комуникация просто да ми каже като мъж с 2-3 приказки и да се изтрием взаимно от скайпа и фейсбук вместо така да ме отбягва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8319a829d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросът е, не какво му ставало на него, а какво ти става на теб. Ти си се влюбила вероятно, въпросът е, че явно момчето е срещнало в реалния живот момиче и не иска да се занимава повече с теб. И това е нормално.
Права си иначе - пиши му, какво иска - дали иска да спрете контакт и приключвай с него. Търси си момче в реалния живот.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34a1477a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не опиташ да поговориш с него лице в лице, когато се върне например? Тогава няма да има възможността да се скрие и ще ти каже каквото мисли и дали да очакваш нещо, може би?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34a1477a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко години си? Има ли възможност да има друго момиче? Имах подобна история с момче, което живееше в друга държава и ми се късаше сърцето, че нямах възможност да съм до него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34a1477a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каква зодия е този плондер?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 03b9273fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурна съм че друго момиче няма „ 5 дена не съм го търсила и чак днес му пишах и той отново същото. Край!!! Харесвам го досега след момче не съм тичала

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker