Постоянно се притеснявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно се притеснявам
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2777 пъти
Здравейте, момче съм на 16. Винаги когато правя нещо, първо си мисля дали няма да има последици от това, дали няма да стане нещо, дори и да е най-малко като да напиша статус във фейсбук, да си кача снимка, да кажа нещо пред приятелите си.. незнам какво е това страх или срам но по-лошото е че незнам от какво? .. Че ще ми се подиграват или ще ме набият? Странното е че преди тренирах бокс и не ми пречи дали ще ме бият или не.. също ако стане нещо да се защитя ако някой ме обиди ли ми каже нещо на криво.. пак започвам да се притеснявам че ще стане нещо.. абее направо ми е много тежко, постоянно се притеснявам.. сега случая е че казах на един приятел там на брат му на рождения ден да викне едни момичета, но да каже да не си викат гаджетата защото приятеля ми и брат му не ги харесват, а аз нямам проблем с тях.. и започнах да се притеснявам ами ако разберат.. за всякакви работи се притеснявам, ако примерно слушам дадена песен че тя ми влияе зле, и може да ми се случи нещо лошо зарди нея.. Постоянно си втълпявам някакви глупости, искам да съм по уверен в себе си.. Моля помогнете ми :(

Извинявам се за грешките, но просто не ми е до тях сега

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34c2be4112
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам подобен проблем като твоя. Но казал ли си, направил ли си нещо, после к'ва полза да се притесняваш? Казваш ''майната му'' и се поуспокояваш. Излизай повече на вън, слушай си музиката без да се притесняваш, че ще ти влияе зле. Притеснението само ти вреди.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 164699d271
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз съм така само, че съм момиче на 15 и приятел да знаеш, че ако продължаваме така, всички ще ни тъпчат и ше мислят, че нямаме собствено мнение. Според мен просто трябва да се престрашиш да кажеш нещо и да разбереш, че няма никакъв ама никакъв смисъл да се притесняваш. Това да не е убийство, да изкажеш мнението си на спокойствие, неможе цял живот да се притесняваш, че може да убидиш някого, майната им бе на тях дали им пука какво говорят.. НЕ
Живей си живота и да не ти пука дали някой ще си помисли нещо си..
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f921e0f6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди година и аз бях така. Даже мога да кажа, че и по-зле. Иди на психолог, не че имаш чак такава нужда, но опитай и ще видиш разликата :).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed8c8fb0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз съм така и съм почти колкото тебе въобще всичко, което си написал е така, но не мисля че е лошо това? Един мъж трябва да мисли какво прави, защото след това ще трбва да си пожъне това, което е посял.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 847ce58987
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поработи в/у самочувствието си, от там идва целият проблем.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96e4897e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   9ти клас съм.. И аз тренирах бокс, и така.. Преди 3 месеца пребих двама от 11 клас,които се заяждаха с мен.. Всеки следващ ден ми беше по-трудно от предишния, защото те се заяждаха с мен. Но когато почнаха и с приятелката ми, просто чашата преля. От както стана инцидента не се бия, не тренирам бокс.. Дори и на фитнес не ходя, но пък съм 'по-сигурен' в себе си :) Същност не знам с какво ще ти помогне моят коментар, но.. Ще се оправиш..! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ad491e27d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имах подобен проблем, или може би още имам... Но вече съм го превъзмогнал. Човек, да не ти пука. И аз съм се питал преди ако напиша тоя статус във фейсбук, какви ще са последствията, но винаги се сещам за предишните случаи и си казвам, напиши го... Така е и с другите неща. Говори си свободно без притеснение и може би най-важното - гледай да си разнообразяваш дните колкото можеш повече. Поздрави, В! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker