Влюбена в най-добрия си приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в най-добрия си приятел
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1662 пъти
Ами, ще разказвам накратко. Момиче на 16 год. съм преди около половин година се запознах с едно момче и си паснахме много, започнахме да излизаме и да си споделяме всичко, станахме почти неразделни, виждахме се поне 2-3 пъти седмично, защото или аз бях заета или той, но ако не се видим задължително си говорехме 2-3 часа по телефона и постоянно си писахме. По едно време аз усетих нещо към него, но той беше влюбен в друга, а и аз още имах чувства към бифшия си. На един купон и двамата се напихме и се целувахме, не стигнахме до друго. След това и двамата си казвахме, че мислим постоянно за това и говорихме за това, което сме направили много.. по знаците, които ми даваше, всеки би предположил, че ме харесва и че иска да бъде с мен, но нещеш ли един ден ми прати какво си е писал с момичето, към което по-нагоре написах, че има чувства и й казал, че няма друга... пита ме какво мисля? ! не знам какво да мисля.. от една страна знам, че не трябва да бъдем нищо повече, защото няма такъв приятел като него, но от друга страна искам.. някакси много добре се държи и е внимателен. Знам, че ако се съберем след време ще скъсаме и ще изгубя един много добър приятел за мен, а аз не го искам това :( помогнете ми, дайте ми съвет как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: f10e7e619f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз бях в същото положение и избрах да си останем просто приятели, разликата е че и той ме харесваше. Моят съвет е да направиш всичко възможно за да запазиш приятелството ви, не го ли направиш след това ще съжаляваш много. Момчета много, но приятели малко. Така че се опитай да превъзмогнеш чувствата си, защото ако стане така, че сте заедно, приятелството ви изчезва. И в един прекрасен момент, когато решите да се разделите, не стига, че ще го загубиш като гадже, но ще изгубиш и като приятел. :))) Успех

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 810044df55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, да имаш приятел момче си има както свойте положителни, така и отрицателни страни. От една страна е съвсем нормално и естествено, даже понякога момчетата много повече ни разбират и откликват истински на проблемите ни, отколко момичетата и най-важното те ти казват всичко в очите, при тях я няма онази женска злоба, но.... Приятелсто между момиче и момче не може да съществува, това е най-смешното нещо, което битува на Земята! Представители на два различни пола на могат да бъдат само приятели, ето ти си жив пример за това-влюбиила си се в него, което показва, че между мъжа и жената винаги има химия и привличане, и ние за съжаление не можем да избегнем подобни неща, защото човешката природа е непознаваема! Ти, поговори с момчето и му разкажи за чувствата си към него, а той вече сам ще реши какво ще прави! Щом прекарвате свободното си време заедно е нъпълно възможно с течение на времето да откликне на чувствата ти. Момчетата на тази възраст не споделят така открито свойте трепети и вълнения, не се притеснявай. Иска се време. Дано съм била полезна, желая ти много успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b652573498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен момчето се опитва да разбере дали наистина може да кажи, че има друга, т. е. иска да знае дали ти искаш да си с него, но го е срам да те попита директно. Това, което е направил си е глупост, де, но вие сте млади и неопитни (по-скоро имам предвид в комуникацията).

По-добре седни и поговори открито с него - това е най-добрият начин. За причтелство - прекресно е, разбирам, че не искаш да го развалчш, но трудно се получава просто приятелство между момче и момиче, особено на тази възраст на хормони. :) Особено във вашия случай, в който прехвърчат искри и мислите един за друг не просто като приятели, ами като представители от противоположния пол и потенциални интимни партньори (нямам предвид само секс, интимност означава много повече).

Помисли добре - едва ли ще запазите това приятелство, без един от двамата (вероятно и двамата) да бъде наранен или да се чувства гадно - ще се ревнувате от гаджетата, винаги ще има напрежение и неказани неща помежду ви.

Според мен трябва да се замислиш дали искаш да той да ти е гадже и да разбереш от него дали той иска да е с теб (мисля, че ще иска, мисля, че и той се е опитал да разбере дали ти го искаш с онова споделяне). Но съветвам това да е по възможно най-откровения начин, без намеци и завъртулки, защото тогава става по-лошо - някой недоразбрал и реагирал грешно, пък всъщност искал друго и т. н.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d7d453957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малката радвай се на момента, ще те е яд след време, не знам от къде са тия клишета дай като сме ирятели и ни се иска нещо повече да спрем до там, каквото е сега това е, като се разделите зависи от двамата какви взаймоотношения ще запазите :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker