Заради това, че съм девствена не ме иска ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заради това, че съм девствена не ме иска ли?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2071 пъти
Здравейте, пише ви едно много тъжно, объркано и самотно момиче. На 17 съм след няколко месеца правя 18, чаровна, добродушна и... , не съм от надутите не съм и от спарените, оправна съм, умея да контактувам. От скоро време ходя на фитнес, с една моя приятелка, тренираме си, от време на време се и по заглеждаме, но това няма значение. Преди няколко дена разбрах че едно момче ме е харесало на
22/3 не зная някъде там ще го нарека А.
Приятелката ми си има приятел и той тренира там, и този ден бяхме 3 мата аз, приятелката ми и гаджето и. По едно време аз се отделих и въпросното момче отишло при тях, и ги питало дали съм разговорлива, че съм сладка и мъничка, (минъонче) и е питал дали съм девствена и тя му казала че съм, и той се позамислил и казал тогава ще е малко трудно, защо ли се питам аз защото той иска да ме мине. Както и да е след това той се отегли и така, малко по късно той дойде при нас , говорехме общи неща аз усетих, че има нещо той само ме гледаше но не ме базикаше да кажете не напротив много мило учтиво, си говорехме, общи неща. И така аз не съм имала полов контакт с момче имала съм гаджета не са били много но е и било за кратко. А аз наистина искам гадже, но не искам да ме използва само за секса, вие как мислите дали няма да тръгне с мен защото съм девствена или това до някаква степен е добре, не знам всеки различно разсъждава

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: d8c4753d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не се занимавай точно с това момче. Просто не е нормално, някой вместо да пита за интересите ти, да пита за това дали си била девствена. Човекът просто иска секс от теб и не го крие. Харесват му физически жени като теб и толкова. Нито е говорил с теб, нито е излизал с теб, нито те познава като личност... но виж - огледал е тялото ти и се е осведомил за вагиналното ти състояние.
Съвет от мен - не се занимавай с хора от фитнеса. Да, лесно се стига до флирт там, но нагласата е физическа. Ходи на фитнес, за да спортуваш, но мъж си търси в училище, в универитета и т. н. Във фитнеса ще срещнеш само мъже за секс. Лошо няма, стига и твоите интереси да са в тази посока. На 18 г. си, лошо няма, но ако искаш нещо повече - това не е мъжът.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5112c1cf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вслушай се в съветите на 1, много е прав/а. Няма логика някакъв си вместо да те заговори теб, да ходи да разпитва приятелите ти за теб и то не за друго, а дали си девствена, пък и коментарът му е красноречив. Тегли му една майна и толкоз. Така както се описа и аз те харесвам - симпатично миньонче, ама това достатъчно ли е според теб за каквото и да е било, освен за малко премятане между чаршафите?
Малка си на години и затова трябва да си опичаш акъла:)

от батко ти:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8cc82be352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как така наричате МОМЧЕ, мъж, който е поне на 23? ! Човекът иска здрав секс, не мили връзки и гаджета. Не се занимавай с него!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0467e92294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с него. А и той едва ли ще се занимава с теб, щом като е разбрал, че си девствена, смисъл такъв, искале само секс от теб, а ти си девствена, и явно или не може да те отвори, или ще му се стори прекалено дълго чакането, докато му пуснеш, ако евентуално тръгнете. Така че, ти не си виновна, че си девствена, няма нищо лошо в това, проблема си е негов, че си търси момиче, заради едното е*ане. Ако искаш да се възползва от теб, добре... ти си решаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d01541f7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   АВТОРКАТА: И аз така си мисля, но исках да се допитам до вас, благодаря за мъдростите. А и в днешно време нали се сещате че повечето първо мислят за секс после идва обичта, е аз не съм от тези, не искам някаква сериозна връзка за женитба че да се пазя до първата нощ, просто искам да разбера човека до колко ме иска и дали ме иска само сексуално а дали се интересува от личността ми, както и да е благодаря много приятелчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker