Не позволявайте да ви тъпчат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не позволявайте да ви тъпчат!
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4566 пъти
Аз съм на 15 години... Но това в случая няма значение. Просто явно заради дългогодишното тъпкане от родителите ми и съучениците ми, които вечно ми повтаряха, че не ставам съм се засегнала психически.

Отначало не им обръщах внимание, обаче след като толкова много хора ти го казват, почваш да го вярваш, нали така? В момента ми се ще да се освободя от това. Като пиявица в мозъка ми е,т рябва да го откъсна от себе си, но не мога! Търсела съм нещо, което да почна да тренирам, но живея на такова място, че нищо от това, което се предлага не ми харесва и не ми се ще да се занимавам с него.

Имам чувството, че вечно ще ме е срам и никога няма да започна да имам самочувствие. Тъжно, но истина. Явно съм твърде зависима от онова, което другите казват, но винаги се чувства непохватна, некадърна, пълен боклук! А само като видя как някакви лигльовци се имат за големите работи и например не могат да пеят, но си мислят, че могат и го демонстират денонощно. На някакви си там им помпат техните самочувствието от бебета, записали ги на милион неща, те нищо не могат ,но носа им е вирнат до небето. Не искам да бъда такава.

Просто виждам как всеки около мен е открил това, с което иска да се занимава, работи над себе си, някои на моята възраст дори са професионалисти в дадена област. Аз и това не искам.
Никога не са ме взимали насериозно, защото с нищо не се занимавам... Но вместо да се примиря,че завинаги ще остана грозното пате в ъгъла, аз питам за съет- моля ви, дайте ми идея как мога да повдигна самочувствието си?

Просто понякога не ми се седи и не ми се чака за чудо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 91a8cc487e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стани добра в това, което искаш да правиш.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c2b9cc9dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Последните ще станат първи. Това чувала ли си го. Доста често е истина. Времето променя всички. След 5 години тези, които днес ти се смеят може да тичат след теб.
Самочувствието не идва от външния вид, парите и т.н. Хора, чието самочувствие се крепи само на тези неща се наричат комплексари. Ти наистина си още малка. Но най- добре от сега се ориентирай с какво искаш да се занимаваш след 5 или дори 10 години. И работи над него, учи. Стани добра, наистина добра в 1 нещо и постепенно ще натрупаш самочувствие.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9ee89e4a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Просто виждам как всеки около мен е открил това, с което иска да се занимава, работи над себе си, някои на моята възраст дори са професионалисти в дадена област. Аз и това не искам.

Еми ти работи над самочувствието си ;) Нпаример направи нещо ново с косата си с визията излез в някоя компанийка кадето не те познават може да поискат да се запознаете.Сама си вдъхвай самочувствието.Например застани с/у огледалото и почваш "ау ма очите са ми много изразителни.тази прическа ми отива.какво ще стане ако пробвам да променя гардероба си.." и някфи такива :) Айде бау и пиис

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 164a370b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм го преживяла и все още има доста хора които не ме харесват. Моят съвет е горе главата и само напред, реши сама какво най-много те влече и направи всичко вазможно да се усаваршенстваш в това. А за хорското мнение се мъчи да си затваряш ушите и както каза номер 3 поработи над самочувствието си всеки един трябва да има такова ама някои прекаляват и направо хварчат в облаците и се имат за най най и затова се опитват да тупчат по несамоуверените и тихичките хора. Всеки си има свойте чарове и свойте недостатъци .. никои не е перфектен! И на мен баща ми лично постоянно ми намила колко сам саката, как в нищо не ме бива, по голямата съм пък сестра ми може повече неща ама аз поне мога да му отвръщам защото с него сме лика прилика както и да е .. Надявам се да съм помогнала поне малко : ) Успех
Даянка : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker