От братска любов към интимна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

От братска любов към интимна
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2819 пъти
Искам да споделя проблема си, който направо е огромен. Надявам се да получа смислени съвети, а не подигравки и пр.
Аз съм момче на 17 години. Имам един приятел от детинство, приятели сме откакто се помним - нашите семейства са се познавали години преди да се родим и са били много близки, а ние още повече. Израснахме заедно, оставал съм у тях със седмици, той у нас - също. Като братя сме и много се обичаме (поне до скоро беше така).
Но едно признание ми дойде като гръм от ясно небе. По-миналия петък бяхме у нас след училище. Приготвихме си трапеза, взехме лаптопа ми и от правене на примерни матури по математика - почнахме да се лигавим, пускахме си порно и зачетохме някакви извратени истории.
Сега ще се отклоня малко от темата, но искам да вмъкна, че преди не сме си говорили за секс или за момичета изобщо с него, но миналата година той беше няколко месеца в Испания и откакто се върна - не спря да говори за секс и т. н. Просто коренно различен човек.
Та да се върнем на темата. Обикновено като сме заедно се лигавим като малки деца. Този път той предложи да си слагаме някакви найлони на устата и да се снимаме. Не ми побира главата как се съгласих, ама така стана. Докато правехме това, той си махна найлончето и почна да ме целува истински по цялото лице. Аз естествено се дръпнах, после той се разсърди. Поисках му обяснение, а той каза, че го е направил, защото съм му много близък и е усетил, че нашата връзка е повече от братска. Той си тръгна, а аз бях засрамен. От тогава не съм ходил на училище - вече втора седмица лъжа родителите си, че ми е много зле, но те разбират, че има нещо друго (въпреки това се съгласиха да остана вкъщи и тази седмица).
Просто съм много притеснен и не искам да развалям приятелството ни, но не мога да му дам повече от това. Моля ви, посъввтвайте ме какво да направя.... отчаян съм

П. П. За хората, които си мислят, че си измислям - да мислят каквото щат. Само защото някои загорели тийнейджъри си съчиняват историйки - това не значи, че всички имат много време и измислени проблеми. Та да пишат хора, които искат да помогнат, а не да критикуват

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5eaf23e706
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоите години такива преживявания не са рядкост. Не сте направили нищо лошо или нередно. Покани приятеля си на кафе и му кажи, че не можеш да му предложиш повече от братска любов. Кажи му, че харесваш само момичета и искаш да забравите случилото се.
Няма какво да се криеш. Отивай на училище, изпускаш материал. Изясни си отношенията с момчето. Той си е същия, трябва само да поставиш граници. Можете да останете приятели, но можеш и да решиш да приключиш връзката с него.
Спри да се криеш, бъди мъж и се сблъсквай с проблемите си, не бягай от тях!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f5844d0d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обади му се, извикай го у вас или ти иди у тях. Кажи му че го обичаш, но не си гей, нито бисексуален. Според мен е грешка да го губиш като приятел, щом сте отраснали заедно. Едва ли ще намериш по-добър приятел през живота си. И аз не виждам какво толкова се е случило - само целувки. А дори да е гей, това не е пречка да сте си приятели. Само му кажи да се пази от болести и от боклуци, да не стане като онова момче от другата тема, който на 18 вече е изчерпан откъм чувства и сексуални желания.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 59112aa644
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм съгласна с номер 1- отивай на училище, нека тази случка да не повлиява на успеха ти. В днешни дни е толкова трудно да намериш добри приятели... Нито един от вас не би искал да загуби другия, затова се постарайте да направите компромис. Ти няма да му се сърдиш за случилото се, а той ще се откаже от идеята за интимна близост. Друг вариант е да го запознаеш с някое хубаво момиче и да се разсеят тези мисли :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 27babade8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пич, спокойно, това са нормални неща. В този период от живота си всеки търси своята сексуалност, интересни са му различни неща. Не се е случило нищо фатално. Като се криеш вкъщи не решаваш нищо. Отивай на училище, дръж се естествено и просто постави граници, кажи му твърдо, че нищо между вас не се е променило, но и има граница, която ъи не би преминал при никакви обстоятелства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker