Не издържам вече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам вече...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2424 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 13 години и доста проблеми-вкъщи, училище.
Проблемите у дома са, че майка ми е болна вече месец и половина-прекалено е чувствителна и се чувства зле като нещо лошо се случи(дори някакви малки неща които не бива да я тревожат)Не знам точно името на това което й се случва за което се извинявам. Баща ми... неговите нерви вече също не издържат-тъпчат го на работа и виждам как започва да се държи по-грубо с хората около него (като изключим мен и мама)Това ми се отразява зле на психиката... омръзна ми да се чувствам нещастна заради нечии други проблеми! В училище учителите се правят на толкова толерантни и добри, но не са. Приятелите ми правят всичко възможно да направят колкото се може по-голяма интрига или пък да се изфукат с някоя нова придобивка... Естествено има и по-свестни деца с които наистина ми е приятно да общувам и да излизам.
Не знам какво да правя, за да се почувствам по-добре. Говорих с родителите ми за това, че се чувствам зле и причините и те ми казаха, че просто трябва да почакам нещата да се оправят у дома, а за проблемите в училище казаха, че такива хора ги има навсякъде и трябва да свиквам... Просто исках да споделя с вас и.. ако някой може да ми погне ще съм му благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab063abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   след първите 4 реда, спрях да чета, защото отговора го знам вече- отиди на психолог! не си мисли, че там ходят лудите, там ходят хора, които като тебе-не издържат! ако не отидеш на психолог, вече тогава ти обещавам, че ще стигнеш до психиатър-а там вече ходят лудите! минала съм по твоя път, и то дори много по тежък-бях на ръба да се самоубивам и то няколко пъти, и т. н, отиди на психолог, защото друг не може да ти помогне! успех мила, и не се предавай!

Ева

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b483fdcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, не е задължително да ходи на психолог! И аз съм така, имам проблеми вкъщи, но не са чак толкова големи. В училище постоянно ми скапват настроението. Има ги всякакви - и кифли, и курви, и тъпанари с комплекси. Просто трябва да се научиш да не им обръщаш внимание. На мен ми отне доста дълго време да започна да се отнасям с хората както те се отнасят с мен. Не позволявай на някакви си пикльовци, на които след години няма да помниш имената, да ти съсипват живота. Един ден ще си омъжена, с деца, с хубава работа и чудесни приятели и ще гледаш от високо сегашните глупаци, които те карат да се чувстваш зле.
За да се почувствам по-добре, аз слушам рап. Еминем, Лил Уейн - благодаря им за прекрасната музика, която ми оправя целия ден. Те сякаш ме разбират и знаят как се чувствам. Пробвай :)
Момиче на 14

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d0623b6967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   №2, от НЕХОДЕНЕ на психолог българската нация е в такова окаяно психическо състояние! Една година сме на второ, друга - на първо място по РЕГИСТРИРАНИ случаи, а за нерегистрираните направо няма какво да си говорим... почти сигурно е, че в света сме №1!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2bbb4923a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3 Колко ще струва на това семейство /защото според психолози цялото семейство се нуждае от психолог/ да посещава това лечение. Нима ще им излезе по малко от 200лв седмично. А дали те имат да отделят 800-1000лв месечно? А дали щяха те всички да имат нужда от психолога, ако имаха със 800-1000лв по висок семеен доход?
В този матерален свят хората са зависими от парите. Майката ако имаше пари със сигурност нямаше да я дразнят дребните неща, щеше да е по-спокойна. Бащата ако получаваше достатъчно нямаше толкова да се ядосва на работното място. Детето ако имаха пари нямаше да се ядосва на фукащите се с някоя нова придобивка съученици.
Психичното здраве зависи много от чувството за щастие, а чувството за щастие се набавя, като имаш постижентия и възможности поне колкото околните /това важи и за българина/.

Мисля, че родителите на момичето са съвсем прави, колкото и да посащаваме психолог все ще има хора, които не ни харесват или ние не харесваме, все ще има неща, които да ни ядосат и точно на около 13 човек трябва да се научи, да не очаква всички да са влюбени в него и да се все в добро настроение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab063abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   към номер 2 от номер 1: мила, това не е начина, по който можеш да си оправиш психиката- овръщайки на огъня с огън, защото това не може да трае вечно! аз не съм като тебе на 14, а съм много по-голяма, и имам по голям опит от тебе, и ще ти кажа, че грешиш.

Ева

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab063abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   към номер 4-не е задължително да дава толкова пари, защото тя ходи на училище, а там си има училищен педагог, при който може да ходи и е напълно безплатно. Когато човек има желание, всичко става, и варианти се намират.

Ева

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7ab063abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и нека ви поправя- психолога не е човек, който трябва да ти помогне, а той трябва да те накара да намериш вътречния си мир, и сам да си помогнеш. темата за това, че винаги ще има хора които ще ни правят на пук, е съвсем друга, защото ти ако си уравновесен, (а ако не си трябва да отидеш на психолог) няма да им обръщаш внимание-да, но ако не си, както тя не е, айде кажи ми какво правим?

Ева

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d0623b6967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №4, какво означава "Колко ще струва?"? А като се побърка или скочи от някой мост, тогава това после колко ще струва и може ли да се оправи с пари изобщо?

Дай да не си правим профилактични прегледи и ремонти на автомобилите, че "ще ни струва" нещо - да ги караме докато се разкапят и чак тогава да мислим за поддръжка...

И защо си мислите, че психолозите непременно са хора, на които единствената им цел е да ви вземат парите срещу нищо? Има благотворителни програми, има и психолози по призвание, които работят без пари или почти без пари - само трябва да се седне да се потърси... ама те пък, щом не вземат пари, значи непременно ще са някакъв друг вид шарлатани, нали...

Ама Бай Ганьо си знае неговата..., а после оревава орталъка че е най-беден, най-импотентен и с най-лошо физическо и психическо здраве в цяла Европа.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f7eca8a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-добре наистина послушай номер 1 и успех мила! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f01990c178
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мен питате ли ме хора аз съм много по зле направо вкъщи всяка вечер е ужас и не знам и аз не издържам вече иска ми се да си взема багажа и да се махна от в къщи и да не се върна повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker