Това не е въпрос, а отговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това не е въпрос, а отговор
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1321 пъти
Привет!

Мили читатели не ви моля за съвет, за мнение, за разбиране, за съжаление.

Искам да ви отговоря на ето този въпрос '' Свършиха ли българските момчета '' Когато някое младо девойче без опит ви поиска анонимно мнението , дали да остане гадже с някои си арабин, негър, грък, и т. н моля не критикуважте всякаш тя е виновна! Съдбата е написана на всеки ако не знаете и да искате да я промените , ще стигнете до определен момент и всичо ще тръгне наобратно и ето тогава ще разберете, че вашата съдна е точно такава. Вие българи, защо винаги гледате с лошо око на всичко, на любов, на успехи, на щастие, на късмет на приятел, Нима завиждате? Искам да ви кажа, че разликата между един българин и един арабин е огромна, но разликата между любовта на не еднотипни раси и религии е в правото на решението на човек. Знаете, не знаете веднага критикувате, особено онези големи читателки, които очите им падат докато четат как някое момиче има връзка с чужденец и веднага след изчитането на историята започват да изкарват комплексите си именно върху това невинно момиче попитало за приятелски съвет.
. Никога ли не гледате собствения си живот, дали пък е прекрасен или вие така си мислите, за разлика от вас някои българи си живеят живота в някои страни далеч от злобата и завистта, далеч от хората като вас. В една статия за любов между арабин и българка прочетох доста отрицателни но и доста положителни емоции от страна на хората, и подкрепям хората, които нямат против всеки да опита, все пак човек се учи докато е жив! Не ви обиждам и не ме интересува какво ще напишете, искам да ви кажа, че не сте Господ за да решавате съдбата на хората, по-скоро понякога дори вие не знаете какво ви очаква, но всичко се връща. Само знаете да плашите хората с вашите недоразумения, които в повечето случаи са неверни. Никога няма да сложа всички българи под един знаменател, защото има разбрани българи наистина хора с, които заслужава да разговаряш, но има и хора които не си заслужава и да поглеждаш.
Да се върнем към въпрос... :) Не те не са свършили, просто свършиха истинските мъже!
Мъжете, които сваляха звезди на жените, с нежност допираха устните им тези мъже от миналото вече няма такива, всяко подрастващо момче разбира се с някои изключения са пълни незаинтересовани Бай Ганьовци!
Кое да препочетеме Тези с голямото самочуствие, а всъщност копелета или тези, които истории и митове са навсякъде, всеки си има мнение... Затова не се хабете толкова с злобата пазете я, не знаете какво ще стане с вашите деца с такива копелета :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker