Хората не ме познават, а говорят лоши неща за мен . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хората не ме познават, а говорят лоши неща за мен .
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2791 пъти
Момиче на 15 години съм. Слушам метъл музика и харесвам метъл групи! Имам червени кичури, нося черни гривни, гердани и неща черепи * начина ми на обличане не е черно или мрачно само * веднага хората си мислят, че съм някаква надуфка! Мислят ме за емо - а всъщност
не съм. Аз съм всъшност много усмихнат и позитивен човек. Имам си много прекрасни приятели, но има твърде
хора който не ме познават, а говорят лоши неща за мен! Например на път за училище или, като се прибирам често се случва някой да мине и да ми каже * Тъпо емо * и започва да се държи грубо! Хората от другите класове
са говорели колко съм надута и, че съм била много гаден човек - даже някой си мислеха, че се бия, но аз не се!
Не знам как да им го покажа. Имам приятели - държа на тях и им помагам винаги! Имам си семейство - обичам ги
толкова много. Опитвам се да се държа с хората добре и въпреки всичко те пак ме изкарват гадна! Как да ги накарам да спрът? Моля съвети и без хейт - Не искам да се променям заради някого :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d0a0afac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си длъжна да се харесваш на всеки, както и не всеки е длъжен да те харесва. Радвай се на приятелите и семейството си и просто няма смисъл да обръщаш внимание на хора, които дори не са ти близки. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 190e01196b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на почти 15 години, което също харесва матъл. Обичам гривни с шипове, тъмни дрехи, но не съм си боядисвала косата, понякога се обличам като метълистка. Но само понякога. Мен ме мислят много хора за надута, но не е заради метъла. По принцип съм по-свита и не говоря много. Може би има нещо в излъчването ми, знам ли. Иначе и аз си имам приятели, макар и не много, които ме ценят, както и добро семейство. Съветвам те да не се променяш заради другите. Ако някога ще променяш нещо, то нека да е заради самата теб, да е, защото ти го искаш. Важното е, че има хора, които те подкрепят. По принцип малко хора могат да се похвалят с истински приятели, радвай се, че ги имаш. Радвай се, че все пак има хора, които са пожелали да те опознаят. Онези другите ги остави, по-скоро те са надутите, както и тесногръдите щом те съдят по музиката, която слушаш и начина на обличане. Според мен е много глупаво да съдим човек по начина, по който се облича или по музиката, която слуша.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 350f572a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И не е нужно да се променяш!

Мъдрецът говори, когато има да каже нещо, а глупакът - за да каже нещо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: addc3edd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Познатооо.
Напоследък всеки който се облича в метъл стил хората го мислят за странен, побъркан, в твоя случай - емо и прочие. На 18 съм, хеви метъл до края на света :Р, и обикновенно съм с тениски и суитчери на някоя група. Преди време се запознах с едно момиче, което е чалгарка. След 15 мин разговор с нея (или по-скоро разпит) си представих че съм в зоологическа градина, в някоя клетка, с надпис "Метъл". И това момиче казва "Яяяя метъл, дай да го сръчкаме с пръчка да видим как ще реагира". Много хора, особено м/у 14 и 18 годишнити като чуят метъл се сещат основно за групи от типа на Immortal, Cradle of filth и пр. И естествено съм емоционално малтретираните олигуфрени от американските сапунки. И ти казват ти си странен, без дори да знаят за какво става въпрос. Свиквай и да не ти пука. Щом си имаш добри приятели на които държиш, к'во те интересува какво говори някой за теб. Щом приятелите ти знаят какво представляш, другите да го духат. Аз съм така. Отцепил съм се с една компания от 10-ина човека и съм с тях през 95% от времето. Метълите сме 2-ма, всички други са към хип хоп и рап. Поне нямаме скапани чалгари. Да спор няма, има хора които слушат чалга и са със страхотни характери, но повечето са абсолютни кифли. Даже и момчетата.
Така че, да не ти пука. Проблема е ако приятелите ти започнат да говорят, и да вярват на, кофти неща за тебе, базирани на разни простотии от другите. В интерес на истината тогава се разбира кой всъщност ти е приятел. :Р
И като те питат що слушаш метъл просто им кажи
"I need metal in my life, just like an eagle needs to fly"
И да се махат :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 223abab0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Haters gonna hate.. Винаги ще има глупаци, които няма да те харесват само защото си различна. Не им обръщай внимание "Те ме мразят защото съм различен.. Аз пък ще ги мразя защото са еднакви! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker