Някога ще имам ли най-добра приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Някога ще имам ли най-добра приятелка?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 9973 пъти
Винаги съм си мечтала да имам най-добра приятелка до себе си, на която да мога винаги да разчитам, да й имам доверие, с която да сме неразделни, тя да бъде моето второ "Аз". Но започвам да се отчайвам, като гледам как всеки се възползва от ближния си.

Имах една приятелка, която замалко я помислих за най-добрата ми, но след не много време видях, че тя е скрита лимонка. Прави се на една, но всъщност е съвсем друга. Тя определено знае как да се възползва от хората. След като единствено аз, от всички останали заблудени от нея хора, успях да видя истинската й същност престанах да бъда толкова открита с нея! Промених си отношението и тя разбра защо.
Ето, това е първият провален случай за най-добра приятелка.

Скоро се запознах с едно момиче, което е доста по-свястно от нея. Това момиче е точно като мен, с еднакво виждане за нещата като моето, с еднакви цели в живота като моите (много учене) и още много други сходства. Но се оказа, че тя има най-добра приятелка, с която се познават от малки, но въпреки това видях, че й допаднах много. Възможно ли е това да е поредният провален случай за най-добра приятелка?
Знам, че има много време, ще се запозная с още много хора и някога ще имам най-добра приятелка, но не искам да се случи след много време, затова според вас: възможно ли е това момиче да ми стане най-добрата приятелка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 09cd455c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Всеки един човек, с кого си допаднеш може да се окаже най - добрия ти приятел. Било то момче или момиче.
И няма значение дали този човек вече има най - добра приятелка или не. Нали не мисилиш, че едно истинско приятелство можеш да поддържаш само с един?

Сближавай се с хора, които ти допадат във всичко и сте като едно цяло. Трябва да ти е приятно с тях и да се горедееш, че именно те се ти приятели.
Сега можеш да започнеш да изграждаш основите на едно приятелство с това момиче, а след година, две, е напълно възможно да срещнеш друг човек, с който да си допаднеш и повториш стъпките.
По този начин ще си изградиш един кръг от приятели (и не е задължително кръга да е голям). В него допускай само тези хора, които ТИ искаш...
Така ще се чувстваш добре - сигурна съм. Все пак всеки човек се нуждае от рамо, на което да се облегне - не изпускай своето.
Успех!
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b3dfee7ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че няма да стане ! То зависи и от възрастта ти .. аз съм на 16 ии когато бях по малка ( не че сега съм голяма ), но имам впредвид, че като по-малка и аз имах най-добра приятелка ии то не само една .. доста такива момичета е имало около мен .. ии сега нямам !!! но има едно момче до мен , който ми е не само гадже , но и приятел !! обичаме се вече повече от година , но както и да е .. мисълта ми е ,че е по вероятно да намериш наи-добър приятел сред момчетата !! според мен истинско приятелство между момичета не може да има !! толкова много пъти съм се разочаровала !!! както казва СФА " Все пак всеки човек се нуждае от рамо, на което да се облегне " според мен трябва да го търсиш при някое момче !! но това естествено си е мое мнение , ти си решаваш !! желая тии мн мн успех :*:*

lindsay

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 2f4166f449
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще намериш.Сигурна съм. Аз имам такъв човек.Знам,че може да звучи наивно,но е истина.Не приказвам празни приказки.Човекът се е доказал. Пожелавам ти и ти да срещнеш такъв човек. И никога не го търси, така идва разочерованието, той сам ще дойде. Няма значение от кой пол е. Разбира се това е мое мнение. Пожелавам ти много късмет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ca8ff7828d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз много бих искала да имам най-добра приятелка ,но не става както с гаджетата-няколко срещи и готово... На колко си всъшност?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 36cf1d3602
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Здравей! Незнам на колко години си, но те уверявам че всичко ще се оправи, стига да не губиш надежда :) . Лично аз съм на 16, до преди 2 години имах така мечтаната единствена най-добра приятелка, след това ни приеха в различни гимназий и пътищата ни се разделиха. Сега сме просто общи познати - тъжно, нали ? Но сега смея да твърдя съм много щастлива с няколко най-добри приятелки, за които давам и живота си.Пожелавам ти успех и да намериш твоята най-добра приятелка!

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 16740418c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хай..Аз съм на 13 и аз нямам т.н. най-най-добра приятелка.. ;Д и четно да ти кажа не ми и трябва имам си добри приятели и нямам нужда от най-добри. Имах същия случай като теб с тази първата, моята се правеше на много добричка но ме използваше и аз накрая го проумях. Относно тази новата ти приятелка , ако се опознаете достатучно много съм сигурна , че ще станете неразделни, а колкото до нейната най-добра приятелка - тя ще си стои сред приятелите и , но на по-долен ранг ;Д

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: cad4b1ca8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами аз съм на 15. Имам до себе си едно много специално момиче, което познавам вече 8 години. Малко е тъжно, че го осъзнах чак сега и пропилях години в търсене на "най-добрата си приятелка", просто за да казвам " Аз си имам НАЙ-добра приятелка". С времето аз осъзнах, че тя е всичко от което се нуждая и отговаря на критерия за "НАЙ-добрата". Без да се стремя и напрягам да се сближим, без да си я набелязвам като "НАЙ-" ние просто се обикнахме и един ден си казах " Тя е един истински приятел, с когото мога да споделям и когото мога да изслушвам".

Мисълта ми е, че като постоянно си повтаряш как трябва да намериш някое момиче с определени черти, често подминаваш стойностните, но ненатрапчиви хора, с единствената цел да те хареса някое идеално момиче! Първо се огледай добре в обкражението си и се увери, че вече случайно не си намерила този специален човек и в случай, че не си... не се притеснявай от другата приятелка на "кандидат приятелката ти".

След като се разделих с класа си /от който беше и моето момиче/ попаднах на едно друго злато :) Имаше няколко момичета, с които си допаднах и с течение на времето отсях. Така се открои една много мила и приятна за общуване душа и това, че вече имах "най-добра приятелка" / слагам го в кавички, защото не харесвам този израз и не мисля, че е правилен/ не ми попречи да обикна и второто момиче, да се грижа за нея, да и споделям и всичките други неща, които правя с първата приятелка.

Те са различни личности и аз не мога да ги обичам по един и същ начин. Циня ги еднакво силно, но по коренно различни начини. Твърде много се отплеснах и се надявам да си ме разбрала! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: db86ebe4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично не мога да дам (правилен) отговор на въпроса дали може да има истинско приятелство между момичета.И аз нямам НАЙ-добра приятелка,а много искам да имам..или поне добра.. Имаше едно момиче,с което се познаваме от малки (вече 10г.) от различни градове сме,но правехме всичко,което беше по силите ни за да "стопим" разстоянието-обаждания,смс-и без повод,километрични писма,на които безкрайно много се радвах.Преди още да излезе skype си чатехме в icq и какви ли още не..чатехме си с часове наред и се интересувахме само една от друга,макар че всякакви други ни пишеха.

Но след време се отдалечихме и тя както сама каза се интересуваше от самата себе си,без да се замисля,че може би и аз имам проблеми.. Като и пишех ми отговаряше винаги с голямо закъснение или както си пишехме тя просто спираше да пише,или излизаше от skype без да ми напише нищо.Да не говорим пък че сега 2008-ма забрави за рожденния ми ден (а той все пак е точно 1сед. след нейния) И така вече връзката помежду ни се прекъсна и не я смятам за най-добрата си приятелка,както преди.

После имаше друго момиче,с което си споделяхме всичко,чувствах я много бпизка,но тя ме предаде на 2 пъти и оттогава съм със смесени чувства към нея-понякога като се сетя колко я обичах и за постоянните ни разговори..това ми липсваше и ми се приискваше да я чуя и даже известно време си пишехме,но никога не и споделях нищо.

Сега се блокирахме взаимно,защото когато си пишехме винаги тя ми пишеше първа и се блокирахме за да "не се изкушава" да ми пише, а и защото аз не можех да и простя.
И така..аз също не мога да намеря най-малкото добра приятелка.
Ако искаш може да си обменим skype или e-mail и да си попишем.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b1e6b5e935
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не отдавна се убедих, че истински приятел може цял живот да търсиш и накрая той сам те намира.
През колко "приятели" съм минала, изгубих им бройката..

Първо имаше едно момиче, с което от малки се познаваме, още от детската градина.Бяхме и в един вход.Започнахме да се сближаваме, наричах я най-добра приятелка.В последствие се оказа и че сме в един клас в училище и общо взето тогава започнаха дразгите и неразбиратлествата.Не знам и не помня честно казано каква беше причината, но просто се отчуждихме, започнахме да порастваме и вече ни вълнуваха различни неща.Както и да е, сега се поздравяваме като се видим, говорим си чат-пат, но ми е просто позната.

След това в 4-ти клас започнах да намирам общи теми с друго момиче от класа, преместихме се на един чин и почти всичко правехме заедно, навсякъде бяхме together. =) За съжаление имахме еднакъв вкус за момчета, от където в последствие възникнаха и проблемите ;d .. Първата ни по-сериозна караница беше именно заради момче, колкото и глупаво да ми се струва сега.
Цяло лято бяхме скарани, не си говорехме.Като се видехме си хвърляхме убийствени погледи и имам чувството, че ако наистина можеше да се убива с поглед, досега да съм мъртва. :D
Оправихме се, много се бях привързала към нея, всичко бях готова да направя за тoва момиче, но както сигурно сте забелязали все още говоря в минало време.

През учебната година всичко сии беше окей и дойде омразния период - лятната ваканция, който по незнайно каква причина пак прекарахме без да си кажем и думичка.И така вече трета година подред.Сигурно е смешно, но е факт.Някъде по пътя разбрах, че тя не е човека за мен, да не говорим, че ставаха разни глупости, които допълнително изнервяха обстановката.

Запознах се с друго момиче, с което си допаднахме много и моята приятелка започна да ревнува, чувствах се сякаш бях в окови.Един ден ми писна и просто и казах, че вече не е само тя единствения човек, който може да ме разбере.На бас, че се е почувствала ужасно, но как според вас се чувствах аз през цялото това време?Именно.

Междувременно започнах да пиша нова глава в романа с момичето, с което се запознах.Допаднахме си много, имахме общи теми на разговор и ВИНАГИ, когато имах проблем или нужда да споделя с някого, тя беше човека, който ме изслушваше, макар и връзката ни да се базираше главно на скайпа.Когато ми беше тежко, тя ми беше изповедалнята и обратното.С течение на времето се сближихме адски много.Мога да твърдя, че връзката ми с нея е по-специална отколкото с всеки друг.Нещото, което ни запозна и което ни свързва и до ден днешен е баскетбола, моята първа любов така да се каже.Обожавам я тази игра, тя също.

Имали сме пререкания, нормално, даже и в момента сме малко отдръпнати, но НИКОГА не съм губила вяра в приятелството ни и това, което ме крепи са най-вече спомените.Не съм спирала да мисля, че всичко ще се оправи и ще е както преди.Защото знам, че е така и знам, че и тя е на същото мнение.Тя е човека за мен, няма втора такава личност в живота ми.Не веднъж ми е доказвала какво означавам за нея, оправдавала е доверието ми милион пъти.

Предполагам, че за да стигнеш до правилния човек, първо трябва да минеш през няколко неподходящти.И когато намериш човека, който пасва перфектно в очертанията на кутийката, наречена "твои критерии", тогава ще си истински щастлив.Аз намерих моя.

Съветът ми е да не губиш надежда в хората и да не се отказваш, защото някъде там има някой, който се чувства по същия начин и просто чака ТОЧНО теб !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0611d5ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 15
(от автарката)

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7a91e5a50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не може да имаш "най-добра приятелка" и да очакваш,да речем,тя да няма други приятели,освен теб.Аз си имам най-добра приятелка,но не смятам да я занимавам с моите грижи. Всеки си говори само за себе си,важно е не да изслушаш човека,за да почнеш след това веднага за себе си,а да го изслушаш и да вникнеш в проблема му.... е такъв човек няма,смятам,че,от време на време,когато ме изслушва,га прави от учтивост и казва,че и е интересно,за да не ме засегне,но аз усещам,че ме съжалява,а аз не искам това. Не си търси истински приятел,няма смисъл,имай си приятели за излизане и до там,само ти сам можеш да си помогнеш....не са ти нужни други, аз ги преодолях отдавна,можиш и ти.
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ecdecc45e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не е така :) имаме нужда от "най добър приятел" (било то момиче или момче).
Ако човека, които наричаш "най добър приятел" не те изслушва, не те подкрепя и не изживява проблемите ти заедно с теб, не е такъв за какъвто го мислиш.

Аз (например) много пъти съм пренебрегвала проблемите си, за да помогна (да бъда физическа и психическа подкрепа) на Вики... (едно невероятно момиче, с което се познавамe от 10 години). Винаги съм получавала същото и от нея, винаги. Тя не ме изслушва и не ме подкрепа, защото трябва... не го прави като по задължение... Прави го, защото нея я боли същото толкова много, колкото и мен. С мен е същото. Има такива хора... просто е трудно да попаднеш на тях.
Дадох само пример, за да ви докажа, че истински приятели съществуват и те са ви нужни... понякога, когато всичко се срине ти продължаваш да живееш заради тях... :)
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7ccde16ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (104 гласа)

15.   В тая държава и тия години терминът "истински приятел" е направо фантастичен.
Идея си нямате колко завиждам на такива хора, които могат да се похвалят, че имат ИСТИНСКИ приятел.

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 445b22fd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ ЖЕНИ НЕ СЪЩЕСТВУВА !!! за тва аз имам само познати не и приятелки и не съм тъжна от този факт.Даже предпочитам да имам най-добър приятел ... по яко е ... :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 19a1c4480c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Според мен не ти е нужна най-добра приятелка . Ти трябва , да се стараеш да имаш само приятели и да са повече . Най-добрата приятелка може само да те ограничи и да те излъже в очакванията . Аз преди години имах такава . Нашето приятелство продължи около 12 години . В последно време тя ме беше обсебила, като че ли бяхме женени . Ревнуваше ме от всичките ми приятели , нареждаше ми кога да се виждам с роднините ми , напиваше се и ръсеше пред хората неща , които съм казала само на нея . Накрая нейното гадже и каза , да не разговаря с мен заради някаква простотия и тя спря да ми говори . Когато имаш най-добра приятелка , винаги едната е по-хубава от другата и има скрита завист , което би било избегнато , ако нямаш такава . Тя постоянно завиждаше и се дразнеше като бях облечена добре като нея . Когато бяхме малки ми се е случвало уж случайно , да ме оскубе и да ми развали прическата , когато бяхме навън или да ми скъса или изцапа нещо ... всичките тези неща съм ги осъзнала след години . Ако си извадила късмет и нямаш такава приятелка , по-добре не я търси !

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 95b5746159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Имах най-добра приятелка, с която по цял ден бяхме заедно, правехме всичко заедно.... така 12 години, но един ден просто се отдалечихме. По това време се преместих в ново даскало 6 клас. Отекчена от всичко... но ето, че едно момиче, самотно и на последния чин стоеше, единствената, коята не ме нападаше, да ме разпитва коя съм след 1 месец стояхме на един чин така изкарахме 6, 7 клас... беше страхотно, но не осазнавахме... и така после се разделихме в същото училище, но в различни класове, но това не ни раздели. Тази година бяхме абитуренки грим, прическа и рокли всичко беше мечта... въпреки че завършихме ние няма да се разделем. Вече 6 години сме заедно. Никога не си завиждеме, не злобеем и се раддваме за успеха на другата.. Много сме различни по характер, многа сме различни външно, но сме всичко, което искаме. Намираме пътя яи ванаги си помагаме тази година мама почина тя плака с мене, правибла съм глупости, но тя ми помага, прощава обича. Не сме 100 % сходни това дори ни помага

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c49623f3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Едно истинско приятелство се гради с години. Не става от две три приказки и да разбереш, че това е твоята най-добра приятелка. За 5 години с моята приятелка сме се опознали ОТ-ДО, но това става само с много споделяне, след като вече си разбрала, че можеш да и се довериш. Моят съвет е да опознаеш добре момичето. Не бързай да се хвърляш в много добри взаимуотношения. Говорете си споделяйте си но с някаква мярка. Ще видиш как тя сама ще започне да те чувства като много близка и ще усетиш как се заражда едно много силно приятелство. И пак ти казвам изисква се време... много време. Ние с моята приятелка си говорим с часове и един цял ден да ни оставиш да си бъбрим пак не сме си казали всичко. Гадното е сега, че сме в различни училища виждаме се веднъж през седмицата, но това не ни пречи пак да сме си най-добри приятелки. Аз също съм на 15 и да ти кажа, точно на тази възраст е хубаво да имаш един такъв приятел до себе си.
Успех! С(:

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ce1ec4c4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами не виждам какво ви пречи да станете най-добри приятелки с това момиче. Това, че тя си има? Не знам, но аз имам 4 най-добри приятелки(вече много години), и така е още по-добре, те също имат и други приятелки и т. н. тъпо е да се ограничаваш само с един приятел. А никой не е казал, че най-добрия приятел е само 1.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ba2c9d5063
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Докато четях твоята история имах чувството, че чета моята. При мен стана същото. Моят съвет е да не се отказваш, а да продължаваш да търсиш тази най-добра приятелка. А между другото на колко си?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ef2d6d1c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз съм в същата ситуация. Познавам се с едно момиче от детската градина. Тъкмо когато си станахме най добри приятелки се появи едно друго момиче и тя стана най - добра приятелка с нея. На мен не ми обръщаше никакво внимание. След време стана най-добра приятелка и с мен. Но постоянно тичаше след нея. После пак беше най-добра приятелка с мен и тъкмо си мислех , че е само моя най-добра приятелка другото момиче пак се появи. Аз вече съм загубила всякаква надежда. Пише ми се най-добра приятелка, а всъщност неиска кой знае колко. винаги подкрепя нея. Аз те съветвам да се бориш за нея. Но незнам дали при теб е така!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e5177efad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   "и тъкмо си мислех , че е само моя..." възбудих се, извинявай, ама това прозвуча толко лесбийско, че забравих контекста. Бори се за нея, ама тя вече е направила избора си. Бъдете си приятелски, но знай, че никога няма да се "само твоя". Може пък и да греша, не съм безгрешен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7b293b92ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не мога да разбера каква е тази твоя фикс-идея за "най-добра приятелка", при това "само твоя"... Звучи ми направо абсурдно, та чак извратено! В живота си ще се сближаваш и раздалечаваш с много хора. Във всеки момент и със всеки от тях ще си на някакъв етап от отношенията ви. Защо изобщо трябва да ги класифицираш, и по каква скала смяташ да го правиш? Хората не са кубчета да ги редиш и подреждаш, не са и напълно съзнателни, та да ги слушаш какво ти говорят и да им вярваш. Зарежи я тая класификация! И нещо май бъркаш приятелство с брачно партньорство и се опитваш да се държиш с приятелките си така, сякаш сте женени...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d36a0ea7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   извинявай че пиша толкова късно но мисля че ще е лошо да развалиш приятелството им само за да стене както ти искаш :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b9172954bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Само едно предупреждение - когато с така наречената ти най-добра приятелка имате съвсем едни и същи интереси, хобита и всичко останало, идва времето в което започвате да ставате съпернички в това, в което и двете сте добри.
В моя случай с най-добрата ми приятелка има едни и същи хобита и много се дразня, когато аз направя нещо, а тя не го одобри или все намира кусур :D мисля че е просто от завист. Имам чувството че се състезаваме във всичко. Вече ме е страх да споделям с нея целите си и мечтите си, защото знам, че тя ще иска един вид да ми ги открадне. Искаме дори да учим една и също специалност - е това няма да го понеса. Тя винаги ще остане в живота ми като конкуренция, с която да се състезавам и с която винаги ще се сравняваме взаимно.
Така, че не ти трябва втора версия на себе си. По-добре се запознавай с повече хора- така ще научиш много различни истории и поуки, и ще ти бъде много по-полезно в живота. Ъхм, а аз ще измисля какво да правя с моята БФФ.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: b9172954bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Най-добра приятелка може да бъде единствено биологичната ти СЕСТРА! Тя е човека, който ще даде живота си за теб, никога няма да те предаде. Вярно, че ще те ядосва и ще моменти, в които ще ти се иска да я убиеш :D Но има и моменти, в които ти би убила за нея!!!
Иначе, истинско приятелство между момичета няма. Рано или късно всичко приключва. Така, че винаги имай едно наум, не бъде напълно открита пред приятелка.
П. С. Да е жива и здрава сестричката ми :3 Тя ми е всичко.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a80fd70fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз съм момиче на 17 години. Виж сега не знам дали ще мога да ти дам правилен съвет, но според мен трябва да пробваш да се сближиш с момичето. Опитай. Живота е един, опитвай от опит глава не боли повярвай ми. Може нещата с новото момиче да потръгнат макар и тя да има вече такава приятелка. Лично аз имам най добра-приятелка, но не я наричам така, а сестра :) Наричам я сестра, защото тя ми дава всичко и прави всичко, което другите не могат. Разбира ме най-много от всички. Забелязвам, че малко се е променила през последните месеци.. не малко, а МНОГО. Не е същият човек, който беше преди. Адски много нервничи, вика, крещи, обвинява непрекъснато. Но като се замисля ако не е тя аз ще загина. Приемам я такава каквато е заедно с промяната, защото я ОБИЧАМ. ОБИЧАМ Я повече от всички и всичко!
Ще ти кажа как се запознахме...
Бях 7 клас. Преместих се в друго училище, защото в предишното ме тормозеха и никога не намирах истински приятели там. Бях супер отчаяна и асоциална. Срещнах я, бяхме в един клас. През цялата година тя се опитваше по някакъв начин да се сближи с мен, но аз толкова бях отчаяна, че не ми трябваше абсолютно никой и я отблъсквах. Накрая на годината имах проблеми с друга приятелка и ТЯ ЕДИНСТВЕНА се поинтересува какво ми е и ЕДИНСТВЕНА изслуша всичко, което се беше насъбрало в мен като каша. Просто я помолих да си мълчи.. и от тогава всъщност започнахме да излизаме и така вече 4 ГОДИНИ :) Надявам се, че НИКОГА няма да я загубя, въпреки това, че се промени отчайващо много. И така... затова моето момиче ПРОБВАЙ :) Аз пробвах да се доверя и сега не съжалявам.. никак даже :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e94819b8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Виждам, че наистина искаш да имаш най-добра приятелка, но щом тя си има и се познават от малки, не се бъркай и не разваляй тяхното приятелство..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9ad53b8383
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Обедена съм, че скоро ще намериш своята BFF!

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 21a5323889
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Зравей! Докато четях историята ти аз преоткрих себе си в нея... моята история е абсолютно сходна с твоята.. ето я и нея
Имах приятелка от както се помнех.. бяхме неразделни.. мислех че имам всичко докато не тръгнахме на училище. Тя намери и други приятелки. Станах излишна так където някога бях незаменима. Минаха се 6 години. Сега съм 6 клас и всичко стана много разично. Тя започна да се движи с друга компания, говореше ми зад гърба, усмиваше ме публично... Имало е случаи в които нямаше кой да ме повика. Стоях и чаках, но така и никой не се заинтерсува от мен. След няколко месеца започнах да излизам с едно момиче което е една година по-голяма от мен. Живее точно до мен. И преди излизахме но не бяхме толкова близки.. и с неяя израстнах.. Тя е умна красива винаги ме разсмива и е отличен слушател. Но тя има своята най-добра приятелка. И тя е прекрасно момиче. Постепенно започнах да излизам и с двете. То си личеше че никога няма да я заменя. Стигнах до извода че само им се бутам. Че съм третото колело. Че са си добре и без мен. Постепенно спрях да им звъня да им пиша и те сами ме потърсиха. Сега сме трите най-добри приятелки. Заедно сме в добро и зло и винаги се подкрепяме. Съветът ми към теб е да изградиш максимално доверие у нея и да се сприяделиш с нейната приятелка. Успех! Ани

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8d185cc12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз съм по същият начин. Запознах се с едно момиче и то си имаше най-добра приятелка. Опитах се да се сближа с нея, но нейната НДП ме блокира в фейсбук от нейно име и нарочно се сърдеше за да може да ни раздели. И накрая разбрах, че момичето е просто поредния провал.
Затова според мен не търси ти приятелка, остави се тя да те намери.

УСПЕХ(:

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: db5edc1deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Никое приятелство не може да се случи на сила. Истинските приятели не се вписват- те се отличават. Това са хората на които можеш да се довериш, но и те трябва да могат да се доверят на теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker