Родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1639 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години.
Всичко започно преди една година.
Направя някоя беля и нашите веднага започват да ми викат(най-вече майка ми). Имах хубави оценки в училище, бях прилежна ученичка. С времето те започнаха да ми се карат за най-малкото. Аз много се депресирах. Имам си приятел. В началото нямаха никакъв проблем с това, но след време не ми разрешаваха да излизам, както с него, така и с когото и да било. Принудително започнах да ги лъжа, срещахме се тайно, бягах от училище. Те винаги разбираха и ми се караха много. Опитах се да говоря с тях, но те буквално не ми даваха думата. Започнах да се затварям в стаята си, не разговарях с никого. Те ме стресираха ужасно много и нямах на кого да споделя как се чувствам. Майка ми ме убиждаше, собствената ми майка, ме наричаше с думи като - 'глупачка, курва, боклук' и т. н. Болеше ме много. Аз не исках, но продължавах да ги лъжа. Започнах да се провалям. Баща ми ми посягаше почти всяка вечер. Беше ме страх да се прибера вкъщи. Вярно е, че не трябва да ги лъжа, а трябва да им споделям всичко, но те не ме предразполагаха. Не ме пускат да излизам навън, държат ме много изкъсо.. искам малко свобода, трябва ми. Много съм стресирана, няма с кого да говоря или да потърся помощ.
Моля ви, помогнете ми, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 10acd2bf29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с тях- обясни им, че порастваш и не могат да се държат с теб като с домашен любимец. Ти си им дете и те са длъжни да те подкрепят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de669f483e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, ами ако тя иска да стане пр*ститутка, пак ли ще трябва да я подкрепят? Мисля, че авторката не е благодарна на това, което има. Още е малка, за да си има гаджета. Кой е казал, че тя няма свобода? Има я, но не я оценява. Сега единственото задължение на авторката е да учи - само това!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 145aea42dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Споделяй с гаджето, освен ако не е някой боклук

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 13ae3cdd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 защо да е малка за гадже? Поне темата й не е "може ли да съм бременна? " няма нищо лошо да си има приятел ;) аз си имам гадже и му споделям всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 074632e476
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   към номер 2... Как така ще е малка за гаджета? Точно това е възрастта, в която е най-вълнуващо. В кой век живеете бе хора?! Кога да си хване гадже, на 30 ли?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d9d000eddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мммм Да, право на гадже 14 годишно дете има, но само ако не изоставя задълженията си в чест на гаджето. Да не посещава училище заради него е наистина глупаво и щом мъжкият пол стане по важен от образованието на младата дама е курвенско.
За да решат дадени родители, че нямат проблем с гаджелъка на дъщеря си и после да се наложи, да съкратят излизанията й, значи тя е имала прегрешение. Никой не ограничава никого просто така. Променило се е нещо, защото е имало нейна неправилна крачка и непускането е едни вид наказание. Но авторката вместо да се поправи е решила да лъже, да не ходи на даскало. Затъвала е с всяка нейна лъжа.
Сега въпросът е как да върнем доверието на родителите й в нея?
И решението е спиране с лъжите, изтърпяване на наложените наказания, доказване че може да се справи с задълженията си и ако всичко е наред родителя ще се отпусне и няма да напада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 045a9bc545
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сащото е моето положение... нашите дори ми взеха и телефоните но ми ги върнаха. А още не ме пускат да излизам а съм на 15. не казвам че съм много голяма, но те до баба не ме пускат сама. майка ми и баща ми постоянно ми жикат за нещо когато разберат че сам се вийдала с прителитя ми ме тормозт. и двамата ми родители ме обиждат сащо като теб, , курва, глупачка. проститутка, че не сам и била дащеря, ку1ка и тем-подобни"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker