Искам да скъсаме, но по лесния начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да скъсаме, но по лесния начин
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3589 пъти
Здравейте,
Пише ви едно много объркано 17-годишно момиче, което моли за съвет, защото вече достатъчно се е наслушало от съветите на близки и приятели. Имам гадже от някъде около 4 години. Но любовта си отиде мнооого отдавна. Причините са страшно много - като започнем от ревността, опитите да ми държи сметка, глупавото отношение и взимането на мен за даденост, и стигаме до това, че от около година и половина харесвам едно момче. Няма да пиша и за неговото гадно отношение (той ми е мнооого добър приятел и не знае, че го харесвам), просто ще отбележа, че с този факт и последната искрица любов между мен и гаджето ми си отиде. Вече няма тръпка, само ежедневните ни караници - защо съм с голямо деколте, защо съм прегърнала познат, защо не му казвам "обичам те" по-често... Искам да се разделя с него, но е много трудно. Въпреки че не съм влюбена в него, все още държа на него като човек и го искам близо до себе си, той много ме обича и, ако се разделя с него, ще бъде съкрушен. Да, знам, кучка съм, но лошото е, че не мога да се променя. Моля ви да ми предложите съвет, дори някоя хитрост, за да оправя тази каша. Много моля обаче без обидните коментари, защото и без това знам каква съм. Моля за помощ, не искам да ме съдят. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e9e085f402
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бях в същото положение преди около 3-4 дни нищо друго неможах да измислч освен трчдиционния начин(да му кажа "късаме " и всичко да свърши). Пробвах така и наистина ми беше гадно и на мен като го видях(беше много разочарован), но му обясних че няма смисъл да сме заедно и, че любовта е за двама, а аз не го обичам както преди. Той осмисли мойте думи и каза че може би наистина така ще е най-добре. Дано се получи при теб. Успех. :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56e90095f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Била си на 13 когато си тръгнала с него, той да не си мисли че ще ти бъде мъж? Обясни му, че тази искра между вас я няма. Кажи му от колко време, обясни му, че след тебе ще има още момичета и т. н. Обясни му и колко безразлично вече ти минава ежедневието с него. Просто кажи това, което ти идва отвътре :) Ще го заболи, както и теб. Но ако ще те бъде страх цял живот миличка да не казваш, за това което отстояваш.. Утре може да се сгодите така казано.. Айде успех и разказвай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 363269e747
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   искаш да оздравееш без да те боли? няма как...

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d6d756f598
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти наистина си доста объркана - хем искаш да скъсате, защото вече не го обичаш, хем не искаш да го нараниш, защото го обичаш, макар да не си го признаваш. Е такива истории много по тоя свят, но 2 еднакви няма. Не се тревожи - всичко ще си дойде на мястото в един момент. Ти си много малка, но в един момент ще разбереш, че човек не трябва да си прави планове за бъдещето или да се престарава в настоящето. Не късай с гаджето си - преосмисли връзката ви. Сигурна съм, че неговото отношение е провокирано от твои постъпки (дали в миналото, дали в настоящето е без значение) или негативни емоции към него. Помисли си какво ще изгубиш заедно с него. Сигурна съм, че няма да е малко. Вие сте много млади и имате още да летите, както се казва. Това другото момче е просто някаква авантюра и факта, че не се получава с него те кара да продължаваш да го искаш, но се запитай дали той е правилният човек за теб - какво повече може да ти даде от настоящото ти гадже? !
Какво е мнението на приятелките ти за гаджето ти не е най-важното, а какво виждат в очите му като те гледа - ето това може да те насочи към правилното решение. Ако те виждат безусловната любов на едно момче към едно момиче, задръж го. Той може да е с мнооого труден характер, но това не означава, че не държи на теб. Може би трябва да седнете и да си поговорите за неговото отношение към теб и твоите права, но когато сте в добри отношения, а ни под влиянието на поредният скандал. Много се надявам да съм ти помогнала и ще се радвам ако постваш развитието на историята.


Прегръдки,
КаТо На 22 :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f398396997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Скъсайте, ще му е трудно, но в крайна сметка ще разбере че наистина няма смисъл да бъде с човек които няма чувства към него и ако му го кажеш сега, ще е по-добре и за него да го разбере навреме

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6c037d6ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Авторката
Наистина много благодаря на всички, много ми помогнахте. Надявам се всичко накрая да свърши добре. Ще пиша, когато има някакво развитие по въпроса. Благодаря ви страшно много.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9c6e233845
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъсай го с СМС или имейл. Така е най-лесно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eadfba4451
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ми като момче на 17 което беше отрязано наскоро ще ти дам един съвет не се мъчи да го зарязваш по деликатния начин. Аз бях хлътнал яко и ме заряза деликатно не може повече от приятелство ще си останем приятели нали и тнт. Доста се мъчих докато преживея и все пак не съм я намразил. Така де моя съвет е да бъдеш директна кажи каквото беше написала по-горе че ти е омръзнало и че вече не го обичаш, че няма как да продължите и че затова късаш с него.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ab589b410
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момчето щом държи на теб ще се промени заради теб.
Не късай с него ако и ти както си написала държиш на него и го искаш близо до себе си.!
Не всеки обича от сърце ако той те обича така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ab589b410
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мога ли да знам името ти? И да те попитам някога страдала ли си от любов. Ако си, няма да допуснеш човек, който те обича и държи на теб да си отиде. Не се чуди дали да скъсаш с него, защото така един вид се чудиш дали да бъдеш подигравана от поредният боклук, защото това са момчетата в днешно време. Щом имаш човек, който те обича от сърце не допускай да си отиде. Това мога да ти дам като съвет. :) надявам се да постъпиш правилно и да постнеш решението ти. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ab589b410
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Можеш да се промениш, стига да искаш да го направиш!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ab589b410
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчето как се държи с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker