Приятелката ми обича друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми обича друг
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2395 пъти
Здравейте! Аз съм момче на около 16 години. Имам приятелка я обичам повече от всичко, но ето тук идва вечното "но"... Преди време тя беше гадже на най-добрият ми приятел... бяха заедно доста дълго, но един ден той просто я скъса и тя беше съсипана... аз открай време я харесвах и донякъде се радвах... от друга страна ми беше много гадно за нея, но както и да е... един ден с нея излезнахме, пихме бира, говорихме си и изведнъж тя ме целуна... беше най-прекрасния момент в живота ми... тогава я зяобичах съвсем истински, както си му е реда. Това се случи преди около месец и нещо. С нея бяхме разделени за малко, но после пак се събрахме и тя ми каза, че обича само мен и никой друг... дотук сигурно се чудите какъв ми е проблема... ето го и него... преди няколко дни разбрах, че тя обича бившето си гадже и вечер плаче за него и т. н. Още по-болезненото е, че самата тя ми го каза... и въпреки всичко не спира да ми повтаря колко много ме обичала и бла бла бла... аз я обичам повече от всичко и никога няма да я оставя сама, но по този начин ужасно ме наранява - да ми казва как обича най-добрият ми приятел повече, отколкото мен... какво да правя? Благодаря ви предварително за отговорите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e477d5c8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти отговоря така: "Ако обичаш някой пусни го на свобода, ако се върне ще е завинаги твой, ако не значи никога не ти е принадлежал!"

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6d005aa25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто още е влюбена в най-добрия ти приятел и не е с теб заради самия теб. Не ти ли се стори странно, че са скъсали и веднага след това те е целунала!? И кога успяхте за месец и нещо да "скъсате за малко" и пак да се съберете? И не ти ли беше гадно да тръгнеш с бившия на най-добрия ти приятел? Остави я, мацката просто е хлътнала още по него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a47e3d1532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Остави я, пичага - просто не си заслужава. Използва те като разсейване. Ако оня й свирне, ще останеш с пръст в уста. Търси мома, дето теб да те тачи =)

bile

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 094df49546
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви са тези приятелства не мога да разбера? ! Никога няма да се хвана с момче, което е бил изобщо някога бивш на някоя моя приятелка.. Това е изключително подло и долнопробно за мен, независимо до каква степен връзката им е била сериозна и още по-малко, ако тя го е обичала. Как може да си разменяте приятелките/лите по този начин, като детски играчки! Това за мен е безочие! Да гледаш как най-добрата ти приятелка се разхожда с бившия ти, па независимо какво е станало.
Относно въпроса си:
За мен са възможни само единствено два варианта:
Единият е да е с теб, само за да му го върне или да го нарани. А другият - въобще не се заблуждавай, че те обича. Може да е объркана, но това не значи обич.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98fd10ac09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дребен, ти да не си мислиш, че това - кого да обичаш и кого не, се решава с разума? Сърцето си не можеш да управляваш, не можеш да му заповядваш! Какво от това, че още обича и страда по стария си приятел - тя знае, че тази връзка повече няма перспектива, но това не й пречи да й е мъчно и болно.

По-скоро се притеснявай от това, че към теб се е обърнала от отчаяние и от болка, на принципа "клин - клин избива". Неволно те използва за да стабилизира собственото си емоционално състояние и вътрешно равновесие. А когато го постигне - кой знае какво ще стане тогава. Но едва ли те обича с истинска, чиста, непринудена любов, както е при теб.

Дано да греша, все пак.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 46aa20aaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, значи просто поговори с нея и кажи че я обичам адски много, а ако не те разбере я напусни

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27b737d95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   аз съм в същата ситуация, обичам предишния, и неговия приятел се опитва да ме спаси от раните, но не зная дали не беше по-добре да се махна от тази ситуация, но много боли.. Имам още влияние от предишния, и не мога да приема никой в сърцето ми. Може би така и при нея, а тя има нужда от теб, защото иначе ще я боли много.. Поне така е при мен, боли ме, и с новото момче малко ми минава, но пак ме боли за първия, и не зная накъде..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 446c773294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   абе за каква обич и сериозна връзка ми говорите на 16, това тинейджърско увлечение.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4479033293
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора: Най-напред благодаря на всички ви за коментарите. До номер 2: Те отдавна скъсаха :) До номер 3: и аз си го помислих, но ако пък наистина ме обича, ще я нараня още повече, а и я обичам толкова много... До номер 6: тя отдавна знае колко много я обичам, но ти благодаря за съвета. До номер 8: Според мен любовта не знае възраст и не можеш да ми кажеш, че съм малък да обичам, но това си е лично мое мнение... благодаря за коментара все пак :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker