Искам да пея, но ме е срам от другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да пея, но ме е срам от другите
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3761 пъти
Ето и моята история... Аз съм едно обикновено момиче на 13 години. Това, което ме мъчи от близо 2 месеца е, че искам да ходя на уроци по пеене. Добре, но като се притеснявам другите какво ще кажат? Повече от половината ми приятели не са ме чували как пея и като им кажа, че искам да се развивам в областта на пеенето ще се пръснат от смях. От малка много обичам да пея. Двете ми най-добри приятелки не приемат пеенето на сериозно и се чувствам някак си гадно за това. Имаме певица в нашия род - братовчедка ми. Казах на мама, че искам да ме запише на уроци и тя се съгласи. Не искам приятелите ми да ми се смеят. Искам да ме приемат сериозно и да разберат, че обожавам да пея. Това ще прозвучи така все едно се хваля, но не е така. Досега не са ми казвали, че пея фалшиво или нещо такова. Не знам как да им кажа да се опитат да ме разберат. За мен музиката е ВСИЧКО. Няма ден, в който да не пея. Моля Ви дайте ми съвет как да постъпя! :) Благодаря предварително.

П. С. Извинявам се ако има грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 88b9223dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувставам, като теб и имам такава братовчедка, която ходи по концерти и се изявява, а баща ми само я хвали колко е добра, а аз като пея не ми обръща внимание и това ме прави тъжна. Запиши се на уроците, но не казвай на твоите приятелки, докато не стане сериозно. Следвай мечтите си поне ти, защото моето семейство не ми дава.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4b71459cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила какво срамно има в това, че искаш да ходиш на уроци по музика? Напротив дори е обратното, щом казваш че музиката за теб е всичко трябва да си горда, че си готова да следваш мечтата си, а какви приятели са това, когато не могат да те подкрепят в решението ти? Дали искаш да пееш, танцуваш, свириш си е твое лично решение и НИКОГА не трябва да те е срам от това, все още си много малка за да ме разбереш, но тепърва трябва да се научиш да държиш и да преследваш, това което желаеш, и тепърва ще разбереш какво са приятелите... да се подиграваш за подобно нещо говори само колко ниска култура имат хората, с които общуваш!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6457fd5725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом не пееш фалшиво, няма от какво да се притесняваш, не се ръкводи от това кой какво казал, преследвай мечтите и целите си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 96b2817ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви! Ще се опитам да сбъдна мечтата си. :)
От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4340ded746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ОООООО, все едно аз съм го писала това! ;д :))) Просто действай! Няма нищо срамно в това да имаш такъв талант-покажи го като можеш! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 235343c092
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какво ти пука кой на кого ще се смее? И на Елвис Пресли в училищните години му се подигравали заради странната му прическа, но човека се е доказал като най-великия изпълнител за всички времена. И една от най-явните му черти е точно прическата му, която е много фешън между другото...

Мислиш ли, че той щеше да успее, ако се влияеше от чуждото мнение? :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cdb98b51b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят съвет е съвсем простичък. Не се отказвай от мечтите си, защото ако не последваш тази мечта цял живот ще те преследва и ще се чудиш какво е можело да бъде ако си опитала ;)! BELIEVE IN YOUR DREAMS
Няма от какво да се притесняваш иии успех :)!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 52c09acd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз не знам дали мога да пея, защото нямам нищо.. А искам да пея и да се занимавам с музика.. Никой не знае за това, а и да знаят няма да го приемат на сериозно и ще ме игнорират както винаги ( говоря за родителите си ) а и ще кажат, че нямаме такава възможност ;((

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ecb68d8a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В това няма проблем, хубаво, че си намерила нещо, което ти харесва, но ти можеш да се занимаваш с пеене и без другите да знаят... А ако толкова искаш да се самоизтъкнеш, тренирай гласът си, провери в интернет за някакви съвети относно с това как да започнеш, а след това, когато другите видят че можеш да пееш - ще те вземат на сериозно.
Моята страст е баскетбола вече 2 години, но не мога да се науча да играя, защото нямам възможност, просто градът ми е такъв, че няма къде да се развия в тази област. Но това на теб не ти е проблем, след като можеш да си пееш най-малкото под душа. :Д

Поздрави,
Мr. Panda a.k.a. Momo

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2534118c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, аз съм момиче като тебе, дори собствената ми доведена сестра знае, че се срамувам тя си мисли, че дори не мога да пея всички мои приятели са същите. Аз споделих с родителите си те ме записаха на уроци. В началото се срамувах много, но всички от уроците ме успокоика. Започнах да пея учителката ми каза, че пея хубаво и също да не се отказвам от мечтите си. Всички мои приятели включително и сестра ми се вдъхновиха от това, което мога. Аз много се зарадвах. Съвет:Не се отказвай от мечтите си!!! :-) :-) :-)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8be5da6ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей и, аз съм така обожавам да пея и мисля, че пея добре (не, че се хваля) Но до сега никой не ме е чувал как пея и ме е срам ако някой не ме хареса... искам да се развивам в тази област добра съм и с китарата, но... не знам какво да правя и как да го кажа на всички дори и майка ми не ме е чувала как пея... когато чуя музика става нещо с мен... Моля ви какво да правя? !?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker