Как да се държа около него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се държа около него?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2143 пъти
Здравейте! От няколко дена чета историите, които пишете. Виждам, че без да се познавате си помагате взаимно. Затова реших да споделя моята история и да ви помоля за малко помощ!!
Аз съм на 15 год., а момчето, което харесвам е на 16. С него се познаваме от лятото 2012 г. Тогава бяхме много добри приятели. Винаги можех да разчитам на него и той на мен! След това стана нещо с него и той ме блокира във Фейсбук, скайп и вече нямаше как да се свържа с него.
Преди 4-5 месеца се запознах с негов приятел. Започнахме да си пишем и след това и момчето, което аз харесвам ме отблокира. >ях наистина много щастлива. Писахме си няколко пъти от тогава, но той не се държеше като преди. Държеше се студено. Той не беше същия човек, моя приятел. С времето установих, че всъщност е бил винаги той. След това стана нещо с мен. Усетих, че се влюбвам. Чувството беше по-силно от всякога. Опитах да поговоря с момчето с което се запознах. Той говори с него и накрая установих, че той от лятото е имал чувства към мен, но го е било страх да ги признае.
Сега, след 2 дена ще излизаме 4ма човека, включително и момчето, по което си падам. Останалите 2ма ще ми помогнат с каквото могат, но аз самата не знам какво да правя. Никога до сега не съм си имала свястно гадже. Не съм се целувала, не знам как се прави и за това ме е страх много. Не знам как да се държа когато съм покрай него. Какво да говоря, как да се държа, какво да направя за да се получат нещата. Аз съм от срамежливите, а и той също не е от най-отворените, затова ме е страх ужасно много. Моля в за помощ, ще ви бъда изключително благодарна!
ПП. : Моля само без обиди!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 3613c21f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм била в същото положение. Има 2 варианта:
1. Може да се държиш все едно нищо не се е случило и после "случайно" да го помолиш да те изпрати, тогава може да си поговорите и нещата да потръгнат.
2. Може да седнете в някое кафене и да намекнеш, че искаш да останете сами или пък да го дръпнеш настрани с думите " може ли да поговорим" и да му признаеш всичко.
Избора е твой!
Нядявам се да съм ти помогнала!
Карина

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e35b95b709
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Момиче моят съвет към тебе е да ми дадеш малко повече информация за себе си и за него - като тип характер, отношението му към теб, търси ли те, пише ли ти като те види on line.
Иначе от пръв поглед на това, което ми предоставяш бих те посъветвала да не бързаш, дай му време да си обмисли положението, не му се натрапвай, защото ще те отблъсне, но и не се отдръпвай, защото ще си помисли, че не му отвръщаш със същото. Просто балансирай нещата и бъди търпелива. Със срамежливите момчета е малко по-трудно положението. Отстрани изглежда, че не знаят какво искат, но те просто не знаят какво да направят, за да го постигнат. Затова и не се отказвай.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker