Заплашват ме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заплашват ме!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4419 пъти
Здравейте аз съм момче на 16г. Принципно не харесвам насилието и не съм агресивен, не обичам скандалите и т. н. Ще бъда кратък. Става въпрос за едно момиче от моя клас, с което съученици сме вече 5 години, с нея имаме приятелски отношения и нищо повече. Преди 2 дена и писах да я попитам защо не е била на училище. Казах и какво е пропуснала и каква ни е домашната, след което си казахме ''чао'' и това беше. Днес ми пише приятеля и, заплашвайки ме, че ако и напиша още една думичка, дори и ''здравей'' ще дойде в нашето училище с ''неговите хора'' и ще ме пребие. Понеже не знаех, че тя му гадже го попитах за кое момиче става въпрос, и той ми отговори, ''че утре като дойдел ще ми покаже''.
Кажете ми към кой мога да се обърна, мисля да кажа на родителите ми понеже не им споделям много и мисля, че това е грешка. Не го познавам добре, но до колкото разбрах е човек на който не му пука от нищо и е способен на много неща. Не искам да се забърквам в неприятности с никой. Моля някой да ми даде съвет какво мога да направя. Благодаря..

П. С. Извинявам се ако съм допуснал грешки при писането.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5166ec3c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този в ред ли е? Заради това, че си попитал момичето защо не е била на училище и си попитал за домашното не му дава право да те бара... За сега според мен не казвай на вашите, ако случайно дойде този и ти посегне или нещо от този сорт.. казваш тогава на вашите и те взимат мерки.. Има ги и такива, които на думи по фейсбук много знаят, а на живо са... Страх ли те е? :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1b2d3579c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В известна степен ме е страх, защото скоро не ми се е случвало подобно нещо..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5166ec3c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговори с родителите си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 658bf03625
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Въздух под налягане, няма да се спичаш. И на мен ми звънна "бияч" ония ден, защото едно момиче ми прати покана във фейсбук, но когато се видяхме вече не беше толкова отворен, както и да е, сложих си го от единия крачол в другия, направи и ти така. Това са плахи и несигурни момченца, които просто не са яли истински бой през живота си все още

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8ea4cf35a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нещата могат да се развият по много различни начини.. Основно има два варианта за изход.. Единият е да преглътнеш страха и да се сбиеш с него, въпреки малоумната причина и факта, че той най-вероятно ще те набие.... В такива ситуации боят не продължава прекалено дълго, освен ако два шамара могат да бъдат наречени ''пребиване''..
Вариант номер 2.. е да се правиш на жертва.. този вариант не действа добре на достойнството, но пък има голяма вероятност да се измъкнеш без да стават излагации..

Не забравяй, че ако въпросният агресор е пълнолетен няма право да те удря :)..
И не знам защо, но опитът ми е доказал, че лаещите в чата обикновено не хапят на живо.. Ако някой иска да те смачка от бой ще го направи без да разбереш и може би когато най-малко очакваш...

Един съвет.. говори с момичето.. най-вероятно тя е тази, която ще оправи нещата.. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bd6081719e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич не го приемай толкова навътре - не вярвам да дойде и наистина да ти направи нещо. Аз самия доста пъти съм имал подобни заплахи заради момиче, с което съм се занимавал (пък и съм админ в най-известната верига ЦС сървъри в България) - което от своя страна води до това, че като накажа някой заради нарушение на правилата - и се стига до псувни и заплахи към мен. Аз обаче не се страхувам ни най-малко от такива "задклавиатурни бойци" и дори им казвам точния си адрес, но до сега никой не е пристигнал (пък и да дойде аз няма да се правя като него на голяма работа - а мълчаливо ще си го претупам както си трябва).
Мисълта ми е, че заради една заплаха не бива толкова да се впрягаш.. Ти също имаш приятели предполагам - кажи им две думи за това - съберете се и вие ако дойдат да те бият - поне няма да си сам а ще има кой да те пази

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e8f0b7906
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами ти му кажи, че и ти ще повикаш твоите хора, какъв е тоя палячо?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 25b744e1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Никой няма да дойде в чуждо училище да се бие, това се нарича самоубийство. И гледай да не попадаш в уредени боеве, защото ще те излъжат, ще ти направят номер и после ще се прибираш целия в кръв. Повярвай ми...
Pr0cK

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dce23d81c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто спри да си пишеш с това момиче, явно приятелят е доста неуверен в себе си и следи социалната й мрежа. Разкажи й, че си огурчен от слученото, но на живо. Няма от какво да се страхуваш, вероятно това "момче" се заканва на ден на повече от 5-6 човека.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b393fecea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Когато и да ти се случи такова нещо, съвсем спокойно казваш на някой възрастен ако не мислиш, че ще се справиш сам. В никакъв случай не бих те посъветвал да си разваляш приятелството с момичето; не искаш после да се чувстваш като страхливец нали? Глупаво е.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b0138a09a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми като дойде какво от това може и да те лъже само колкото да спреш да пишеш на момичето. И по-добре кажи на баща си за случая не бива да криеш. Аз преди време също имах един случай когато бях показала среден пръст на едно момче, ама с него имаше и още няколко човека, заплашваха ме с какво ли не и най-накрая нищо не ми направиха. Ама и аз спрях да се занимавам с тях, защото не исках да си имам неприятности

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a4c072aab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всички момчета от нашия клас са такива. Заканват се на бой ще те набия, ще ти счупя главата и т.н.... И какво нищо. Няма да дойде да те набие в училище ти как си го представяш ? Идва някаква банда и те пребиват в училище където е пълно с учители. Няма нищо страшно. Повечето са силни само на думи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker