Чувствам се ужасно самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121482)
 Любов и изневяра (29782)
 Секс и интимност (14400)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18597)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се ужасно самотна
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1754 пъти
Не че някога съм имала много приятели или пък това ми е било проблем, но сега... Цял живот съм си карала с по 3, максимум 4 приятелки и си ми е било супер като знам, че са ми истински приятели. С течение на обстоятелствата с с 2 от тях отдалечихме - училища, ангажименти, .. ненавременни опити да подновим вижданията си. А с едната от тях сме/бяхме приятелки буквално от бебета.. :( И това може би е най-мъчително и гадно, да виждаш как някой се отдалечава от теб просто ей така - без да сте се карали, без нищо, просто времето си казва думата. Както и да е, продължих да си живея, като си казах, че ще се примиря с тая мисъл. Но не би. Преди 2-3 месеца, най-добрата ми приятелка започна да се променя главоломно бих казала и де да беше все в положителна насока. Много ме боли, просто тази мисъл не спира да ме кара да плача, дори в момента не успявам да си контролирам сълзите. Усещам как я губя просто. А тя ми е най-близкия човек на този свят, човекът, когото съм допуснала максимално близо до себе си, повече и от родителите ми. Все излиза с някакви хора или познати нейни, окей, няма проблем. Но сигурно за последната половин година сме излизали само двете 3-4 пъти и то когато аз и предложа, иначе от нея ако зависи май няма да се видим никога. Иначе се чуваме редовно, но за мен през един телефон не е нищо. Освен това, вече просто не е същата, за 3 месеца, тази, която познавах като еднинствената ми най-добра приятелка, която единствена ме разбира в продължение на 11г., вече я няма. Усещам пространството между нас, по-студено, вече не й казвам всичко както преди, защото просто спря да ме разбира... Прави неща, които преди казваше, че никога не би правила, а да го каже такъв сериозен човек като нея просто място за съмнение няма(ше). Сега и на мен ми казва колко било готино така, да съм пробвала. Аз и казах, че категорично отказвам да се променя и отговорът беше "Пф и аз преди бях като теб" и то с такъв тон, все едно е нещо лошо. Другата ми приятелка пък си има гадже и само с него се занимава.
И вече втори месец почти всяка вечер плача, чувствам се ужасно сама и няма на кого да кажа. Боли ме адски много, особено за най-добрата ми приятелка, че я виждам как си отива. Не знам и как евентуално бих си намерила нови приятели, не познавам много хора, а и съм доста срамежлива + трудно допускам хора до себе си - главна причина да не съм имала и приятел.. Това е в общи линии, просто имах нужда да споделя, защото скоро май щях да започна да говоря със стените, а тогава вече връщане няма.
Момиче на (почти) 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e2febae681
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ситуацията ти е много кофти и аз понякога съм се чувствала точно като теб. Двете ми най-добри приятелки вече не са ми такива. Едната е от моя клас, но идва на даскало един път в годината, защото си има гажде и нови приятели и не се интересува толкова от мен и не й пука така както беше преди години. Другата се премести и сега и аз ако не я потърся да излезем, тя никога няма да се сети. Винаги отлага и след молене месеци наред, тя се съгласява да излезем. Иначе моя съвет е да не падаш духом, защото и аз бях паднала така, но с течение на времето се сближих доста с други мой съученички и сега имам доверие на тях. Опитай се да бъдеш по-контактна и се запознавай с хора във фейсбук и после ги карай да се видите и така си навързваш повече контакти, аз така правя. Също така ходи по дискотеки и се опитай да си хванеш гадже и ще видиш как с времето ще се променят нещата. Също така не отказвай да се променяш, смисъл да пробваш нови неща. Веднъж се живее!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c301fb0624
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :)
Това е нормално. Знам, забелязал съм го. Приятел обвърже ли се-спира да излиза толкова често с приятелите си. Обръща повече внимание на половинката си.
Но живота е такъв.
Ти ако си беше намерила приятел, сигурен съм, че щеше да прекарваш повече време с него, отколкото с приятелките си.
И те щаха да са на твое място и да пишат по сайта теми :)

Като се обвържеш ще разбереш :)
И спокойно, и аз съм срамежлив и то много и също като теб не съм бил обвързан. Но теб ще те заговори някой ден някое момче, а аз? Съмнявам се момичетата да тръгнат да заговарят момчетата... има го и този момент де, но на мен ми е доста трудно, даже съм се отказал... тоя срам, това е болест. Доживот!

Ето и две песнички за поздрав...за всички самотни :)

http://www.youtube.com/watch?v=oYsMHZdOmoA

http://www.youtube.com/watch?v=CY_Fpgl7ZK0

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 714eb0f02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офф боже се едно аз съм го писала това :(.. Точно в момента съм в такова положение (момиче на 15 ) Всички ме тормозят, че не пия, не пуша и не съм имала гадже. Срамежлива съм, трудно общувам и имам две приятелки. Едната си намери гадже и ме изостави, другата и е скучно с мен и се подмазва на всеки и аз всяка нощ тайно плача. Нямам си никой!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker