Любовта е странно нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовта е странно нещо
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1624 пъти
Здравеите. Първо ще започна с това, че съм момиче на 16 и от много време живея в чужбина. Надявам се да не ви пречи това, че пиша неграмотно и да няма негативни коментари отностно това.
Много ще съм благодарна, ако добавите историята ми.

И така... Това е история за любов, няма да ви отекчавам просто искам да споделя колкото се може по на кратко стоацията ми и се надявам да ми дадете савет. Ще разкажа от всичко по- малко, без да обеснявам години или дати.

Началото- 2011 г. Се запознах с едно арабско момче което промени живота ми и ме направи много щастлива, но в същото време ме е разплаквал доста често със думите си и държанието му към мен.
Той беше единствения човек които ме е унижавал толкова и в същото време ме е правил щастлива.

Тогава бях глупава и правех абсолютно всичко за него, докато той ме нараняваше. Беше го е исрам някои да го види с мене на вънка, беше го е исрам някои да знае, че се познаваме дори. Никога не излизахме на вънка и никога не е идвал в нас. Колкото и да му се молех, плачех, виках и унижавах- той си знаеше неговото НЕ И НЕ!
Така продължи около година можеби. Една нощ отново ме разплака, а аз със сълзи по лицето му казах, че ще дойде ден в които няма да може без мен и ще плаче така както аз.

Така и стана (няма да обеснявам с подробности какво съм направила и как се случи всичко). В края на 2012 или вече бяхме 2013 г. не помня, но бяхме съсали и на другият ден отидох в едно магазинче (барче, или както там се казва където продават храна, като пица и такива). Бях със моята най- добра приятелка. Този ден беше толкова обикновен, а аз не исках изобщо да отивам в това заведение, но когато влезнах и там стоеше едно прекрасно момче. Очите ни се срещана и не спирахме да се гледаме (моментат беше всякаш съм в филм). Поръчахме си това което искахме и си дадох СВ-ТО за работа защото бях раздала такива в няколко магазинчета, та реших и там да им дам едно.

На другия ден това момче ми писа, но не по езика които говоря в държавата къдто живея, а на АНГЛИСКИ. Англиския ми е много зле когато говоря, но писмено съм горе доло добре. Започнахме да си пишем аз го бях харесала много той мене също. Излязохме на кафе няколко пътя, докато мойто бившо момченце се опутваше да ме върне и страдаше.

Всичко беше ОКЕЙ, но бившото ми звана по скайпа, започнахме да говорим, а аз бях толкова студена към него така както той бе към мене.
Той се разплака ( на 23 г. е) За първи път го видях да плаче и то за мен!!! Тогава му казах това което бях казала преди. И слет това се сабрахме, той започна да прави малко компромиси, като например да излизаме, да не крием това, че сме заедно, започна да идва в нас, но много редко. Но все още си пишех със вапросното момче от заведението. Той беше толкова мил с мен и абе много се харесвахме и не спирах да мисля за него. Преди месец или два някаде. (Извинявам се ако времето не си впада със случките, но ми е проблем да запомням дати. Примерно 2 седмици ми се струва че е минало месец).
И така званах на гаджето си и разказах за това как мисля за момчето от заведението и, че не мога да ям, да спя и, че го обичам. Моито пиленце беше категоричен, че ще бъда само негова и нямало да ме даде на никой друг. Така 2 часа разговор по телефона и си легнах да спя. Към 03:00 или 03:30 - той ми вънна отново, но този път думите му бяха : Бейбе, найстена ли обичаш него? Найстена ли ще ме изоставиш заради него? Моля те кажи, че ме обичаш и че ще си с мен! Тогава той се разплака и ацки много ме заболя разплаках се и аз. Поговорихме малко по телефона и го успокоявах. Обещах му, че ще съм негова. От тогава той много се промени, старае се всичко да е наред и да не се оплаквам от нещо, винаги е на среща когато го повикам. Прави всичко за мен и това е толкова перфектно. Той ме обича.
А, аз до ден днешен не спирам да мисля за момчето от заведението ( заведението е точно на спирката за афтобуса коита трябва да взема за да се прибера). Всеки ден отивам там с надеждата да го видя и уш сме се разбрали, че всичко е океи, но в погледите ни се личи че жадуваме един за друг.

А гаджето ми не мога да го изоставя, от любов, съжеление или просто съм свикнала със него, но не мога да го изоставя. Той си няма никого освен мен и ацки много ме боли за него, но ме боли също за мен защото всеки ден мисля за момчето от завиденито и в мечтите и сънищата си аз съм с него. Дори последния път когато го сънувах, той ме прегърна, а чуството беше всякаш е истенско. Моля дайте ми савет, не искам да разбивам ничие сърце, но не искам да живея в лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e81b08a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Надявам се повече родители, решили да замъкнат децата си по чужбините, за да изкарват „лесни“ пари с ниско квалифициран труд (социални помощи) да четат това.
Мили родители, борете се за децата си - останете в България, за да могат те тук да получат нормално образование, да живеят в нормална среда и да учат после висше образование и да се развиват, защото в западните гета за тях няма бъдеще - араби, турци, негри ще са ви зетовете, ще са средата на децата ви. На 16 г. образователната система ги изплюва с 10 клас „образование“ и БЕЗ ПРАВО да следват по-нататък, за да могат да работят ниско квалифицирана работа и се завърта един кръг от беднотия, нищета и живот в гетото, от което няма измъкване. Такива деца (white trash) раждат свои деца на невръстна възраст и стават съвсем зависими от социалната система, която ще бъде все по-малко дащна в бъдеще! Заради единия пълен хладилник лишавате децата си от образование и изгледи за нормално бъдеще!

До Авторката - миличка, не се занимавай с араби и други боклуци, а търси начини да завършиш поне 12 клас образование и някакъв курс/практика за квалифицирана работа - било то готвач, пекар, фризьор, защото става страшно! Веднъж в гетото, винаги в гетото! Бягай от арабите и тем подобните типове, които се шляят из улиците на квартала, в който са те замъкнали вашите. Търси контакт към местните хора от държавата, в която живееш, учи местния език и се стреми към продължаване на образованието, не към множеството ниско платени работи, който ви предлагат на 16 годишните деца на емигранти. Не е късно да се прибереш в България, да завършиш нормално училище и да продължиш с висше образование (може вече и на Запад).
Мисли за бъдещето си!!! Мъжете са лесна работа, днес един, утре друг (както си го подхванала), но не си губи поне времето с боклуци-араби, които ще се срамуват цял живот от теб и ще ти наденат фереджето, което баба ти е свалила!
Моля те, вразуми се и мисли малко за бъдещето си, не оставяй тези боклуци да те завлекат повече, отколкото са го сторили родителите ти!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4c78fbfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката към номер 1.
Номер едно, това е недопостимо и нагло! Аз съм на 16 и живея в чужбина и от къде подяволите знаеш какав е живота ми тука! От каде знаеш, че в България ще съм по добре!? За твое сведение, аз живея в чужбина и ми харесва защото тука имам приятели не само арабци ами и от други среди и съм в 11 клас. Следвам за медицина и слет време искам да следвам за адвокат! Даже мога да ти кажа, че тука живота е много по добър от този в България. Първото което е в България учениците нямат никакав респект към Учителите и пушат пият и в България няма респект ами на всяка втора дума тинеиджарите псуват, обиждат и ходят по дискотеки от малки се напиват. В България да си чалгар, да пушеш сякакви боклуци, да пиеш и да се *** с всеки втори е МОДЕРНО! И моля СКЪПИ ХОРА НЕ ИЗЛИЗАЛИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ИЛИ СА ИМАЛИ ЛОШ СПОМЕН ОТ ЧУЖБИНА - Не коментирваите без да знаете, и не ми говори кое е правелно и кое не защото тук кадето живея е много по добре и имам много повече възможности за по добър живот! Езика знам, ходя на училище всеки ден и дори в момента си тарся лятна работа което тука е нормално! Ей, големи БАЙ ГАНЮВЦИ ИМА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ БЕ!!! Моля пишете по темата, ако не ви харесва изобщо не коментираите. Все пак темата няма нищо общо със това как живея. Това което номер едно е написал/а е една простащина и ацки много се изненадах защото не очаквах такав коментар. Моля добавете историята ми.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e81b08a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ... пред глупостта ще замълча, просто отговарям с цитат на Авторката, която е на 16 г.
За твое сведение, аз живея в чужбина и ми харесва защото тука имам приятели не само арабци ами и от други среди и съм в 11 клас. Следвам за медицина и слет време искам да следвам за адвокат! “
Пази Боже, сляпо да прогледа!

Мили родители, ако не искате детето ви да завърши на толкова ниско ниво - замислете се отново преди да приемете „лукративното“ предложение за ниско квалифицирана работа социални и живот в гетото с „арабци“ в чужбина.

Иначе, помощ за такива деца няма. Какво да ти кажа, Авторке - светът ти ми е чужд. Моята дъщеря си пише матурите и изкарва хубавите оценки, а лятото чете книги и посещава езикови школи, спорни школи, не ? трябва да изкарва пари като келнерка, а камо ли да се занимава с някакви пропаднали, шляещи се типове (араби и тем подобни).

Ще си позволя един цитат на писателя Христо Стоянов

"Да излезеш от България, защото тука никой не ти сипва помия в копанката - само добитък за угояване чака пълнене на копанката, докато друг сам си пълни чинията - та да излезеш от България, без опит да я промениш значи, че ти не искаш професионална реализация. А щом не я искаш толкова силно, значи и не си уверен в способностите си. И след като не си успял, значи, че наистина е така... А тези, които излязоха, всъщност свършват една добра работа. Чистят генофонда от мръсна, негодна кръв."

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 044f17c1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Донякаде подкрепям номер 1, едва ли има родител, на който би му било приятно 16-годишната му дъщеря да има вземане-даване с 7 години по-голям арабин. Всички араби (почти без изключение), започвайки връзка с християнка рано или късно си показват рогата и се опитват да се наложат, а самият факт, че си във възраст, в която си толкова податлива на внушения прави комбинацията в твоя случай направо ужасяваща

Иначе 90-те години, в които малцина бяха тези, имащи щастието да видят Запада отминаха, както голяма част от българите са пътували, така и много чужденци са идвали в България и са показвали пълния си "блясък". Мисълта ми е, че призказките са културните западняци и простите Бай Ганьовци вече не вървят толкова.

Иначе я разкажи нещо за твоя арабин - какво учи, какво работи, с какво се занимава? Май номер 1 ще се окаже прав/а, че е един от много негови себеподобни, живеещи благодарение на социалната система на държавата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4c78fbfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Абе ти какво си се захванала за мен!? Не виждаш ли темата каква е.. какво те интересува живота на другите. Аз просто написах тази тема и искам коментари които можеби ще са ми полезни! И как може модераторите да публикуват това? Нали тука е за да си покагаме и даваме полезни савети. Кво малцентво само ей, в България докато не убиждаме някои и не се подразним не можем начи! То си личи колко си умна.. възрасна жена ми се отваря на 16 годишо момиче. Аре пишете по темата или изобщо не си исказваите хейтеското мнение!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9498e962ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С това нагло и пренебрежително отношение не очаквай някой да тръгне да те съжалява и да ти дава съвети в този сайт! Хората по-горе не са тръгнали да те обиждат, нали? Затова, ако обичаш, запази добрия тон. Не изтъквай постоянно, че живееш в чужбина, какво от това, българите в чужбина не са богове, пред които всички да се прекланят. В България има много свестни хора, които се трудят много повече от своите сънародници, които се хвалят наляво-надясно, че живеят в чужбина.

Учила за медицина, че и право после... Добре, ама това са трудни специалности, които изискват много четене и залягане над учебниците, а не шляене по улиците и страдане за някакви хора, които не знаят какво искат. Оставете го, че е арабин, националостта не е от значение тук, такива като него има навсякъде, включително и в България. Ако те обичаше, щеше да те обича от самото начало, а не "след дъжд качулка". Премисли си добре приоритетите, какво е по-важно за тебе, бляскаво бъдеще или такива безсмислени драми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e81b08a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 - „Учила за медицина, че и право после... “ Авторката е на 16 г. да напомня...
Аз съм Космонафт - учила съм високи технологии в корема на майка ми!
Авторката учи за мед. сестра в най-добрия случай и пак в най-добрия случай ще завърши като такава, ако завърши изобщо, защото както го е подкарала ще става булка май и семейната академия я интересува повече.

Авторке, друг път като лъжеш поне решаширай малко предварително - и медицина, и право се учат СЛЕД завършено средно образование, а и няма жив човек, който след 10 годинки медицина ще запише за калпак право.
Не е важно, какво искаш да станеш, а какво си - жител на гето, дъщеря на българи някакви, клиент на социалните служби и най-важното - булка на араби и други подобни чужденци, които дори местния език не владеят и ги е срам да се покажат с теб на улицата. Слагай фереджето и спри да тролиш нета. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 750f9dd8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: Щом искате да ви разкажа за моят арабин- ОКЕЙ. Той живее малко повече от мен в тази държава. От началото учи. Той работи в един много хубав ресторант като готвач и серветиор, и е викар в макдоналдс.
В момента учи за механик.

Той е арабин и е на 23 години, но е много добар. Не обича да излзиа много, страсни от лоша компания и често му се карам защото приятелите му го тарсят, а той изклучва телефона. Предпочита да е с мен. Никога не ме насилва за нещо. Гледа си работата и училището. Научил ме е на много неща и продалжава да ме учи. Показва ми кое е правелно и кое не е. Винаги уважава хората и никога не повишава тон. Нормален е, забавен много е добър в готвенето. Той живее сам и за това е добър както в мъжката работа така и в женската. Помага ми винаги с каквото може. Уважава семеиството ми и ако се наложе да им помогне го прави. Ако забележе, че се движа в лоша компания веднага се опитва да ме одели от нея, но само с думи без насилие. И МОЛЯ ВИ.. прочетете темата ми добре. И престанете да съдите хората без да ги познавате, престанете с хейтарските коментари. Може да съм на 16 и да не съм много добра в българия език писмено и устно, но не значи, че не знам какво правя. Преживяла сам много и съм видяла много в живота, взех си полука от лошото и знам какво и кое е добро. Не бвинявайте някого без да го познавате, не всички араби са еднакви. Той прави всичко и всичко ни е по равно. Не ми говори с тон стил *бай ганю* Както българските мъже като например *ари ма ол*, *къде са ми чорапите ма* *ах твоита мамичка* и тн. Мислете трезво и не обвинявайте хората за всяко нещо.. това на Българите им е в кравта, но както и да е. И както са казали хората *Не питаи старило, питаи патило*.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e81b08a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, просто тук се сблъскаха явно два социални слоя от две страни
„Той работи в един много хубав ресторант като готвач и серветиор, и е викар в макдоналдс. “
Ако дъщеря ми тръгне с АРАБИН, ВИКАЧ В МАКДОНАЛДС!!! ще се откажа от нея с Държавен вестник!!!
Как искаш човек като мен да ти даде съвет различен от това да гледаш да учиш нещо, за да не свършиш като него/родителите си/съседите си и изобщо цялото гето, в което са те замъкнали да живееш?
На 16 г. си и нямаш вина, но все пак в момента сама си точно на правилния път да пропаднеш още.
Да, може въпросният арабин да е по-приемлив от смрадта, която иначе се движи в квартала ти, но това ли ти са целите в живота, кажи?
Това ли трябва да ти е приоритет в живота на 16 г., още повече като на живо можеш да видиш, как свършват жените на подобни араби, а и хората в квартала ти изобщо - на социални помощи в най-добрия случай!
„Преживяла сам много и съм видяла много в живота, взех си полука от лошото и знам какво и кое е добро. “
Човек се учи цял живот. Тежко и горко на човекът, който мисли, че всичко знае, а при теб е особено трагично, защото си само на 16 г.! Тепърва ще имаш да преживяваш и да виждаш, не си минала дори 1/5 от житейския си път. (надявам се дроби да сте учили в „медицината“)
„Той прави всичко и всичко ни е по равно. Не ми говори с тон стил *бай ганю* Както българските мъже като например *ари ма ол*, *къде са ми чорапите ма* *ах твоита мамичка* и тн“
Виж, съжалявам, че имаш такъв баща и такава среда, но аз такива българи чесно казано не познавам.
Много е важна средата, в която човек се намира и която човек СИ ИЗБИРА. Арабинът на пръв поглед може да ти се вижда много приемлив в сравнение с най-голямата утайка на обществото, в която очевадно си в контакт, но той също е част от тази утайка - може да е каймакът, но е част от нея.
Нищо не разбираш от културата на тези хора, ценностите им, начина им на живот и това, което представлява жента в тяхната култура.
От играчка накрая ще стане плачка - огледай се - навън е пълно с жени на араби... виждат им се само очите! Така ли искаш да свършиш и готова ли си да се откажеш от всичко нормално, за да бъдеш жена на такъв мъж?
Ти избираш де

И друг съвет - или се ограмоти, или не пиши на български. Пиши си там във форумите на страната, в която живееш и се оправяй от тук нататък. Никой няма тук да трогнеш с историята си. Нашите деца сега имат матури да пишат, балове, да следват... съвсем друг свят - свят, в който има бъдеще, кариера, нормален доход и арабите ги гледаш само на картинка.

„ А тези, които излязоха, всъщност свършват една добра работа. Чистят генофонда от мръсна, негодна кръв."
Христо Стоянов

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6d05dae8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, получи кофти коментари, определено очакваше съвет, а получи доста критики. Все пак си на 16 и не мисля, че трябваше да слушаш толкова остри критики.

Виж сега, твоят арабин вече те е разплаквал и се е държал зле с теб, когато е знаел, че си му в кърпа вързана, защо си мислиш, че няма да го направи пак? Знаеш ли, четейки историята ти си мисля, че не го обичаш, изпитваш нещо като съжаление, приятелски чувства, харесваш го като човек... но работата е там, че рано или късно ще срещнеш някого, в когото ще се влюбиш истински и тогава ще се наложи да сложиш край.

Българите не сме такива, за каквито ни мислиш, но дори и бъдеще с "Бай Ганьо" е с една идея по-добре, отколкото "арабско" бъдеще.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ad2e2747a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На почитателката на Христо Стоянов, цитирайки непрестанно "гениалната" му мисъл, само ще пусна пак коментара, който оставих под статията му:
"Мдаааа, явно в днешно време на защита на дисертация в чужбина и след това 10 години професионална реализация по специалността му се вика "миене на чинии". Ако на българите в България това им помага да се чувстват по-добре.... е така да е. "

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e81b08a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами номер 11, прав е човекът, но нещо май не е по темата. На това му се вика тролене, но да е и с цитати си е двойно тролене. Като си такъв цар на копи-пейста, защо не си отвориш твоя тема?

Подкрепям номер 10, но никой не може да реши вместо Авторката. Каквото е писано, ще става. Чесно казано не ме интересува особено. Или взимаш правилните решения, или животът те мачка. Голяма кучка е животът към глупаците.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a5248dc975
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката: Пиша за последно по тази тема.
Извинявам се ако съм ви обидела, но малко или много дори да живея в чужбина аз съм си българка въпреки, че съм свикнала по различен начин на живот и гледам много клипчета които само ме е исрам от тях. България е една страхотна страна, но нещо малко се променя. И все пак реших да напиша историята си в този сайт, а не в някой друг защото все пак бих се радвала ацки много ако някой от собсвената ми държава ми даде един добър савет без да обвинява когото и да било.

Чудите се как на 16 г. ще следвам медецина тази година?

Ми просто така тука правилата са малко различни когато дойдох в тази държава от начало бях половин година в едно училище където са само чужденци и учех езика, което не ми помогна доста и слет това веднага започнах в 9 клас. Честно казано ми беше доста трудно в България аз съм била само до 5 или 6 клас и изведнъш в 9 клас и то без да знам езика, но с учене и усилие ето че вече се справям много добре. След 9 клас започнах 10 и завърших. ( Тука почваме училище през август месец). В момента съм в гимназия и имах шанса да започна нормален клас и да си уча медицината, но аз избрах един друг клас в кооито мога да се ограмотя повече, писмено, устно и да нямам проблеми с граматиката, а да говоря правелно езика, също така уча за правилата в тази държава и много такива неща. Август месец ще започна медицина и не съм сигорна колко години беше, но след като завърша медицината мога да уча за нещо друго (реших да е адвокат, но до тогава можеби ще реша нещо друго). Тука е съвсем нормално възрасните хора да учат и не е срамно примерно да си на 30 и все още да учих за нещо. Много се обидих и цял ден бях намусена заради това, че ме нападнахте и изобщо не пишехте по темата ами просто пишехте врели некипели (да от една страна разбирам просто казвате кое е правелно) Но моля ви се хора аз в тази тема съм писала за това как стоят нещата и не съм казала нищо за живота ми, че да ме нападате, че щяла да се женя и да пропадна и какво ли не.

Ще разкажа малко за мене. Аз съм едно обикновено момиче, което обича да се забавлява и да излиза със приятели, но всичко до нормата си... никога не ходя по цял ден на ляво на дясно. Помагам в къщната работа, уча си уроците, ходя на училище редовно и се старая да дам всичко от себе си. Имам много познати, но малко приятели (около 10-тина и то само 1 от тях ми е най- добра приятелка). Всички други когато ги видя някаде ги поздравявам и показвам респект. Гледам да страня от лоши компании. Много рядко отивам на купони и то ако там са хора които познавам добре ( по принцип приятелите ми са от 17-22 годишни, но са много приятна компания не се оливат нито са някакви пропаднали, те също си учат добре и винаги ме пазят (все пак съм най малката хихи). Това което написах, че си търся работа-ДА ТАКА Е, но не защото съм лишена от нещо, получавам степендия родителите ми искарват нормална заплата за да можем да живеем нормално и да не сме лишени от нещо. Просто тука е нормалко от 13 годишен да работиш лятна работа, но не така както един възрастен работи ами примерно да разнасяш пощата, да подреждаш в магазин за дрехи/храна и такива неща. И никои не ме е задалжавал да работя, просто понякога се случва, че парите ми свъшват или съм ги бутнала в касичката си за да си спестявам и после трябва да поискам от родителите ми (това не ми харесва) Мислех да дойда в България на почивка, но реших, че мога да работя през лятото и примерно седмица или две преди да започнем учлище да дойда до БГ за малко (ако е възможно) За това искам да си събирам пари. Харесвам да уча, да работя и да помагам на хората, но защо ме нападнахте така? Вярно в чужбина много хора мизеруват и просят, но това вече зависи как искаш да е живота ти и какво правиш, също така е и на касмет. Тука си живея съвсем нормално, без да правя нещо неправелно. Много ви моля не съдете човек когото не познавате. И пишете по темата. А за арабина- Аз нямам намерение да се умъжвам за него, много добре знам тяхните правила а и не бих искала да си сменям религията. Просто сме 2 години заедно имали сме хубави и лоши моменти както всяка втора двоика по света! Но сега проблема е, че не искам да му разбия сърцето, а постоянно мисля за момчето от завидението. Просто исках да напишите мнението си за това и можеби как вие бихте постъпили защото от странни всичко излежда лесно (каквото и да е то) Но истената е, че не е чак толкова лесно а аз съм само на 16 и за първи път се сблъсквам с такъв проблем. Просто ми е ацки трудно да реша. Моля без повече нападки и ако има такива ги задръште за себе си. Мерси предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74271155b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, просто сложи край, ти не го обичаш този арабин. Момчето все пак е на 23, може и да има някакви по-сериозни намерения към теб, не е редно от чистото съжаление да му създаваш грешни представи. Нали разбереш, че ако не е момчето от заведението, за което мислиш в момента, то ще е някакво друго момче.

Иначе имаше по-рязки коментари, но не ги приемай като нападки, нали се сещаш, че картината 16 годишна българка с 23 годишен арабин не поражда добри асоциации. Личи си, че си добро момиче, но понякога и добрите момичета трябва да подходят по-твърдо - в твоя случай да заржеш сегашния ти приятел и по този начин да му дадеш шанс да си намери половинка

Всичко хубаво ти желая, съжалявам, ако с коментарите си съм те засегнал с нещо :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker