Как се прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как се прави?
преди: 11 години, 29 дни, прочетена 2261 пъти
Здравейте. От голям град съм на 16 години. Момче. До сега не съм имал връзка. Не, не си мислете, че съм самотен. Радвам си се на живота без проблеми. Мисля, че вече съм готов за сериозна връзка. Красив съм, добре изглеждащ, доста момичета са ме харесвали, но все нещо не се е получавало ( дори някои, които моите приятели си мечтаят да ги харесат мен си ме бяха харесали, но тъй като не си изиграх картите добре всичко се прецака ). Въпроса ми е как като си харесаш някоя мома трябва да се запознаеш с нея и да се хванете. От години слушам как фр-тата ми си говорят, той се зарибява с оная, а пък другия с другата. Още от тогава не ми е ставало ясно как става това.

Да речем, че сте си харесали някое напълно непознато момиче от вашето училище. Как се сближавате с нея?
На мен ми звучи тъпо да ида и да и кажа " Здрасти искам да се запознаем " или да я намеря във фейсбук и да и пиша
" Здравей, как си ". Или пък ако се срещнете навън как успявате да запазите контакт с нея. Мисля, че схванахте мисълта ми.

ПОЗДРАВИ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 28 дни
hash: 8037e176ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче съм, но не мисля, че запознанството от типа на „Здравей аз съм.. “ е тъпо. Напротив. Повечето момчета даже се опитвам да впечатлят момичето по някакъв начин и то да ги заговори, но не осъзнават, че при момичетата това е доста голяма стъпка. Дори и да не сме особено срамежливи.. пак ще се навием трудно.
Ако си си харесал някой: като я видиш в училище първо я питай за някой нейн съученик от класа и така завържи разговор. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 8cb6b749a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа аз какво съм правил при такъв случай и е подействало. Свързах се с една нейна приятелка и обясних, че много я харесвам и цели нощи не мога да спа, защото все мисля за нея. Тя много ми съдейства, за което и благодаря. В смисъл даде ми телефонния и номер и адреса. Имай предвид, че жените говорят и вероятно ще те издаде, въпрекиче това може и да ти е в плюс. Така че това е краен вариант, иначе пробвай по друг начин да намериш координатите, но аз нямах избор. После няколко пъти и изпратих у тях с куриер цветя с картички, бонбони във формата на сърце, стъклена костенурка (понеже разбрах, че има костенурка като дом. любимец), разни красиви и подходящи сувенирчета. Всичко това от таен обожател. Дори прописах стихотворения. Иначе съм литературен инвалид, но толкова я харесвах, че дори и на човек като мен му дойде вдъхновението и написах много красиви стихове, посветени лично на нея. В един момент започнах да и пиша ЕсЕмЕс-и. Как ти мина деня, как си, що си? Тя хем беше заинтригувана, хем резервирана, постоянно разпитаваше кой съм, а веднъж даже ме наруга и почти си помислих, че нещата са се прецакали. После обаче започнаха да потръгват, тя също започна да се държи по-мило. Аз като усетих, че моментът е подходящ и пратих стиховете. Тя се впечатли. След няколко седмици вече усетих, че нещата са достатъчно сигурни и я поканих на кино. Нарочно на кино, защото като непознати може и да няма какво да си говорим на живо и за да не се получава конфузно мълчание. И така купих билети за романтичен филм. Поканих я, гледахме, след това имаше за какво да говорим - обсъждахме филма. След това други срещи, целувки и т. н.

ПС: имаме дете и сме много щастливо семейство ;)

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: c06964934b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До N1: Мерси.
До N2: Евала ти правя, обаче не знаеш какви са младежите в днешно време. Моето лично мнение е, че ако го направя това си вкарвал директен автогол. Повечето от момичетата вече не обичат толкова много романтика та чак песни и стихове. Явно си имал голям късмет. Все още може да има момичета, които харесват такива работи, но повечето ще се отблъснат от мен. Благодаря и на теб.

Ще започна да се забавлявам, да заговарям момичетата и да премислям случките по малко. Не е чак такава голяма философия :)

Автора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 4d992c1cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от 2. И по мое време бяха такива, но въпросът е да попаднеш на момиче, което ще го оцени. Ако не го оцени значи не е за теб повярвай ми и ще стане по-добре че няма да ти обърне внимание, но ако ти обърне значи това е жената. ;) Тези неща и аз си гимисли тогава все пак аз минал веднъж по тиози път по който ти сега ще минеш тепърва. Давай смело, жените обичат смелите

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 4d992c1cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   повярвай ми бяма момиче което да не се трогне от такова отношение и внимание към нея

 
  ...


...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 3a795b5afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каниш я на кафе, гледаш я в очите, и и казваш: Обичам те, не мога без теб, постоянно си мисля за теб, искам да усещам ароматът ти, да галя нежно косичката ти, искам да те гушна, ти си моето момиче, искам те.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 921c86eeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе №2, ти кой набор си, не пълни главата на детето с глупости!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 8cb6b749a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   до 8 - Що да са глупости и какво значение има набора? Аз просто казвам как съм постъпил аз и че е подействало. Това че не си съгласен/а е друг въпрос. Но това не означава, че не действа, защото от практиката е ясно, че действа, след като имаме деца. Пък и аз само посочвам възможен вариант, не го убеждавам, непременно това да направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker