Съученичка, която ме унижава и не мога да понасям! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съученичка, която ме унижава и не мога да понасям!
преди: 11 години, 23 дни, прочетена 2770 пъти
Имам една съученичка, която просто не мога да понасям! Нищо, че остават 3 седмици до края на година, не искам да стъпвам в училище заради нея! Всички я мислят за много добричка и невинна, а тя само се присмива на хората и не се издържа!
Баща и е някакъв австриец и си е регистрирал фирмата тук, за да не плаща данъците в Австрия. Селски тарикат обаче се имат за много важни!
Днеска седнах зад нея и не спря да дрънка глупости.
Писал и някакъв от другия клас и тя почна да разправя, , ужасен е тоя, направо се отчайвам от живота“, а момчето не е толкова зле! После я чух да говори и за мен. Каза, че съм тялото ми било като, , трупче“, ама то не било само тялото проблема, обсъжда ми постовете във фейсбук, колко смешно съм се обличала. Родителите ми нямат пари, за да ми обновяват гардероба всеки месец... Нямат заради ей такива като баща и, който се чуди как да измами системата.
Веждите ми били ужасни, косата не знам си какво... цяло междучасие съм плакала в тоалетните!
Както се усмихва и гледа да помогне на всички, ей така ги залива с помия!
Учителите също я харесват. Учим немски (като ЗИП) и учителката постоянно дава на нея да чете, постоянно я хвали. Ами да, знае немски, да и издигнем паметник освен!
По История принципно е добра, но на една контролна господинът я хвана да преписва. На другите им писа двойки моментално, а на нея само и взе пищова и след часа и вика, , ти ги знаеш нещата, защо преписваш", прие и работата и тя имаше 6 естествено.
Уникална е, когато каже "аз имам много малко приятели, но поне са ми на нивото и са качествени хора" Под качествени тя разбира хора, които се гаврят на другите, държат се като надрусани и могат да и помогнат. Всички други са, , пълен дроб, няк'ви изроди, нещастници, селски пръчки и тояги".
Или като я попитат как е нещо на немски и тя започва да джафка, все едно е задавена с риба.
Въобще... не се понася! Днес я чух колко помия каза за мен, кой знае какво още е приказвала. Ужасна е! Или като започне да обсъжда приятелите на другите с една ирония колко били, , секси и мъдри, стилни“.
Нейният приятел е същия като нея, голям, , сладур“ двамата са толкова арогантни, че и камъка ще възмутят... и разплачат! Не искам да я виждам повече ;((( Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: 3b8c405002
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах на колко си години, но щом не я понасяш - премести се в друго у-ще. През ваканцията имаш достатъчно време за да направиш това, имам предвид, ако си в профилирана паралелка - трабва да държиш изпити и т. н, за да се преместиш. Ако си 7-8клас, не се колебай да се преместиш в друга по-хубава гимназия.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 2b9251015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен ти й завиждаш, защото явно е по-харесвана от теб. Тя има пари, гадже, приятели, хората й се връзват на ебавките с другите, учителите й харесват. Личи си, че искаш да си, като нея, но явно не става. Също така искам да ти кажа, че немския е прекрасен език и аз много го харесвам и въобще недей да говориш лошо за него, като говори все едно е задавена с риба, тогава защо го учиш щом не ти харесва как звучи? Може би за другите тя е готината, а ти загубенячката и това те поддтиска. В душата си обаче тя е лесно ранима и използва лошото държание, като маска. Нали знае, че ако беше скромна и мила, никой нямаше да й обърне внимание, просто се прави на интересна. Ако имаш толкова голям проблем с нея, като чуеш, че говори за теб, отиди и й се развикай й я питай защо говорите така и за каква се има. Вдигнеш ли й скандал, тя ще се стресне и може да спре да говори за теб, покажи че си силна и че не може да се шегува с хората.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 0074e56e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Начи както е пред теб хващаш я за косата и я измъкваш на твоя чин... не, шегувам се и това е вариянт, но не си създавай такива скандали. От писането ти изглежда, че си интелигентна нз кой клас и какво представляваш, но това е впечатлението което правиш. Хората обсъждат живота на другите обикновенно по една причина ТЕХНИЯ ЖИВОТ Е ПРЕКАЛЕНО СКУЧЕН. Явно момичето има много комплекси и е решило да ги избива освен това и кажи и че е като монета от 1 стотинка - двулицева и нищо не струва. Може да и сипеш малко да се наяде. Аз съм момче на 18 принципно не ми се занимава да пиша отговори и не мисля, че съвета който ти дава ще ти е много полезен. Виж сега може да нямам адски богат жизнен опит, но съм попадал в такава ситуация. Дразнеха ме, дразнеха ме накрая почнах да им сипвам леко-полеко затахвах ги с някви евтини фразички които си бях заучил хахаха и знаеш ли какво последва- това момче дето се правеше на много отворен беше толкова затапен с думи, че нямаше какво да ми отговори и скочи да се бие. И да сдърпахме се и оттогава (8 клас) до сега (края на 12ти) не сме си казали повече от 5 думи което не е хубаво ;) Ако човек няма врагове значи нищо не е постигнал. Има много по-лоши неща от това да говорят лошо за теб например да не говорят нищо. Ако никой не те забелязва няма да ти е по-хубаво до преди малко четох пост на момичето което поради причината, че никой не я забелязва иска да се самоубие... сметни за кво гонорим. Бъди над тези неща - приказки зад гърба и т. н. забелязал съм когато ти завиждат почват да злословят, а когато видят, че въобще не ти пука и че това не ти пречи, почват искрено да се гневят. Като за финал бъди безразлична към такива хора и не им обръщай никакво внимание защото внимание заслужават приятелите ти, а не НЕприятелите ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 57a29d0a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо ще ти кажа, че като пишеш за тая си съученичка, все едно пишеш за колежката ми, която е на 40 години. Явно хората каквито са на младини, такива си остават и занапред. Та тая колежка шефовете я толерират, хората са й приятели, не я ли виждат каква е, не разбирам. Всъщност смятам, че останалите колеги се страхуват от нея, а и тя е от "голямото добро утро" и затова се държат с нея много мило. Почнах да не й обръщам внимание - не я поздравявам като я видя, не й говоря, като каже някаква хаплива реплика се правя, че не съм чула. Все едно не съществува, разбираш ли? И така тя излиза тъпата, щото вижда, че не ми дреме от злобните й коментари, и вижда, че хич не я отразявам - все едно пет пари не давам за това, което мисли и е казала. Амаха! Заради нея толкова съм се тормозила, вечер вместо да се отпусна, за нея мислех какво е казала, какво ще си помислят другите като я слушат. Ми, ако им е малко акъла да се водят по нейното мнение. Ама, ако имат акъл ще видят, че не съм лоша, а напротив - приятелски настроена съм, искам да си работя работата и не ми се занимава с интриги.
За тебе ще е най-добре да постъпиш като мен. Още преди да свърши учебната година ще има резултат! И като продължиш така и другата година, вече изобщо няма да се занимава с теб. Даже може и други хора да последват примера ти :)

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: b42f6737e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ВИЖ ИСКА МИ СЕ ДА ТИ ПОМОГНА
ЗНАМ ЧЕ ТОВА КОЕТО ЩЕ ТИ КАЖА НЯМА ДА Я СПРЕ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ , НО ПОНЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА ПРИЕМЕШ НЕЩАТА ПО ЛЕКО
1- ВЕРОЯТНО БАЩА И ДАВА ПО НЯКОЙ ЛЕВ НА УЧИЛИЩЕТО ( СПОНСОР) И ЗА ТОВА ИМА ВИСОКИ ОЦЕНКИ И СА СНИЗХОДИТЕЛНИ КЪМ НЕЯ
В МОЯ ГРАД ИМАШЕ ЕДИН ТАКЪВ НИКОЛЧО - БАЩА МУ СПОНСОРИРАШЕ УЧИЛИЩЕТО И ВИНАГИ ИМАШЕ ВИСОКИ ОЦЕНКИ
ДАЖЕ НАГЛОСТТА СТИГНА ДО ТАМ ЧЕ ГО ИЗБРАХА НА 1-ВО МЯСТО В КОНКУРС ЗА КРАСОТА НА УЧИЛИЩЕТО А ТОЙ Е УНИКАЛНО ГРОЗЕН
И СЕ БЕШЕ ОБЛЯКЪЛ В ЛИЛАВ КОСТЮМ С ВРАТОВРЪЗКА
ПРИЛИЧАШЕ НА ПРИСЛУЖНИК НА НЯКОЙ ПРИЕМ

ПОУКАТА Е ЧЕ НЕЩАТА СА ТАКИВА И НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПРОМЕНИШ
МОЖЕШ ДА ИЗПОЛЗВАШ ТЕЗИ ЮННИ ГОДИНИ ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
ПОДГОТОВКА ЗА ПО ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ (ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В ДОБЪР УНИВЕРСИТЕТ)
ПОМИСЛИ СИ КАКВА ПРОФЕСИЯ БИ ТИ ОСИГУРИЛА ПАРИ ЗА ДА ВОДИШ ЖИВОТА , КОЙТО ИСКАШ А ВАШИТЕ НЕ СА МОГЛИ ДА ТИ ОСИГУРЯТ

ТРЯБВА ДА РАБОТИШ НАД ВЪЗПИТАНИЕТО СИ И ДА НЕ ПАДАШ НИСКО КАТО СЪУЧЕНИЧКАТА ТИ (КАТО КОМЕНТИРАШ ХОРА ЗАД ГЪРБА ИМ)

МОЖЕШ ДА ЗАПОЧНЕШ ДА СПОРТУВАШ И ДА ПОРАБОТИШ НАД ФИГУРАТА СИ (ДИЕТА, ФИТНЕС)
С ПОДОБРЯВАНЕ НА ФИГУРАТА ТИ (ИЛИ ПЪК ДОРИ ДА ИМАШ ХУБАВА ТАКАВА) МОМЧЕТАТА ОТ ФИТНЕСА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ТЕ ЗАГЛЕЖДАТ
ДА ТИ ПРАВЯТ КОМПЛИМЕНТИ ДА ТЕ УХАЖВАТ
ТОВА ПОСТЕПЕННО ЩЕ ТИ ВДЪХНЕ УВЕРЕНОСТ
МОЖЕ ДОРИ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ ОТ ТАМ

ВЪВ ФИТНЕСА ХОДЯТ 3 ВИДА МОМЧЕТА
1- НАДЪХАНИ МАНЯЦИ - ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА ЩАНГИТЕ ХРАНЕНЕТО И СА ЕГОИСТИ
2- ПРЕСТЪПНИЦИ И БОКЛУЦИ - ПЪЛНИ С ТАТУИРОВКИ И С ЛОШО ДЪРЖАНИЕ ВИКАТ ЗЕЯТ
3- НОРМАЛНИ И МНОГО СТОЙНОСТНИ МОМЧЕТА УМЕРЕНИ В ТРЕЕНИРОВКИТЕ ДОБРЕ ВЪЗПИТАНИ ДЪРЖАЩИ НА СЕБЕСИ

АКО ХВАНЕШ ТАКЪВ ЩЕ УДАРИШ 6-ТИЦА ОТ ЛОТАРИЯТА
А АВСТРИЙКАТА ОТ УЧИЛИЩЕ ПРОСТО Я ИГНОРИРАЙ
НАЙ ДОБРЕ Я МАХНИ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ ВЪВ ФЕЙСБУК
ТАКА ЩЕ И ДАДЕШ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО МИСЛИШ ЗА НЕЯ

ДАЖЕ НЕ Я КОМЕНТИРАЙ ВСЕ ЕДНО НЕ СЪЩЕСТВУВА

ВСИЧКИТЕ ДЕТО НАВРЕМЕТО БЯХА ГОЛЯМА РАБОТА В УЧИЛИЩЕ СЕГА СА ПРОПАДНАЛИ БОКЛУЦИ
ТЯХ ВРЕМЕТО ГИ НАКАЗВА НЕ БИВА ДА СЕ ТРЕЕВОЖИШ ЗА ТОВА

/Модератор7 - Писането само с главни букви е ревносилно на крещене. Използвайте точки за край на изречението.

 
  ...


...
преди: 11 години, 21 дни
hash: cac19f048f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Пред д-р Макаров и Mr. Colt всички сме равни!" - народна мъдрост.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 139fe75066
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   ЯСНО Е, ЧЕ Й ЗАВИЖДАШ!!!
Няма какво да говорим. Признай си няма лошо в това да някой да е по-добър от тебе. Това, че тя те дразни не я прави точно такава каквато ти я описваш. Казала е неща за теб и какво голяма работа и от нея ли ще се влияеш нейното мнение след твоето погребение нали?

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 3e99bd2a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имам две предположения.
1. Завиждаш й, искаш да бъдеш популярна като нея, както каза номер 3.
2. Тя наистина е отвратителна, ами не, преместването в друго училище не е решение, освен ако не си 7 клас. Няма смисъл. Не бягай от проблемите, решавай ги. Щото какво ще стане, ако в другото училище също има някаква такава? Какво, пак ли ще се местиш? ... Опитай се да я сплашиш, разкрещи й се, отвърни й, разрови се в нета, намери "фразички" и и натрий носа. Ако не стане, просто се обърни към други хора, запиши се на спорт, създавай си приятели и постепенно ще се оправиш. А тя ще е известна до време. Имаше една приказка "А гимназията като свърши какво ще правиш, а, Манди? "...

Алекс

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 4cb4bef08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно ти си по-готина от нея, а тя иска да е по-добра от теб и затова те унижава... Не й обръщай внимание.
XII

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 81b3011b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ТЯ МЕ ТОРМОЗИ! Има ли значение дали завиждам? Ако вашите деца ги тормозят в училище ученици с по-големи възможности, какво? Ще им кажете, че завиждат ли?!?
ТЯ НЕ Е ПОПУЛЯРНА! Тя няма много приятели, във фейсбук има няма 200 приятели, докато аз имам почти 600.
Родителите и не са неземни богаташи, да, имат възможности, но нищо повече!
Тя не е от популярните момичета, след които всички се влачат. В междучасията си слуша музика или се чуди как да обиди някого!
Има твърде високо мнение за себе си и си мисли, че сме и под нивото! Близка и само с 3 момичета от класа. Харесвани са от всички, защото ги намират за големи сладурани, много оригинални и забавни, това е!
Не се събира с класа, сега пак няма да дойде с нас в края на годината. Каза на приятелката си „к'во да правя с тия олигофрени?“ Разбирате ли, тя ни мисли за нещо по-нисше!
Друго: Тя обича да унижава хората! Имаме един съученик, който е от село, няма пари... Веднъж и беше седнал на мястото и тя му каза да „на шеф ще се правиш на село, сега ми стани от мястото“. След това беше казала нещо и за баща му (а те имат проблеми в семейството) и той много се ядоса. Каза и, че някой път ще му кипне и никой няма да я спаси, а тя се захили и отвърна, че сигурно е най-пекания сред стадото. Затова и се кефят другите! Защото си намира няколко жертви, които унижава и останалите от класа гледат сеир и се възхищават!
Най-готиното момче в класа уж има акъл в главата, а почти всяко междучасие сяда при нея и започва „мацка, много ме кефиш“...Кое го кефи, че унижава другите!
Това за завист ли е?!? Била ранима душа, да бе! Аз не съм ли ранима, като ме обижда?!?
Мълчала съм, отговаряла съм и, но то не се понася! Искам да я сложа на мястото и веднъж за винаги! Няма да напусна училище заради нея, уча в най-престижната гимназия в градът, няма да се махна заради една идиотка!
Сега сме 9 клас, на 15 години, а тя се има за нещо повече и от учителите, и от всички! Не е завист изпитвам, а непоносимост!

 
  ...

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 21b91ea2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи, това, че е надута и гледай да те чуе, а после и кажи- извинявай не е за слаби сърца.. абе измисли нещо с което и на нея да и стане гадно.. не само ти имаш такива съученички :) М

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: d89f063c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хахахахаха сигурно си счупила бюрото кат написа оня коментар! Завиждаш! А ве да ви имам фейсбуците аз имам 40 приятеля дето ги познавам, а пък вие ограничени кифли с многото приятели. Момичето не е толкова лошо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: 997a050be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе вие сте много малоумни, едвали й завижда! А аз най - не мога да си мълча! В някое междучасие или по фб я почваш и й даваш един хубав урок, вместо да плачеш по кенефите и да мълчиш, я се стягай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker