Срам или нещо друго? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам или нещо друго?
преди: 11 години, 18 дни, прочетена 2375 пъти
Здравейте момче съм на 17 години и винаги съм се чудил дали има нещо нередно във мене и аз немога да разбера защо е така.. висок съм около 1. 84 не пия не пуша редовно спортувам обаче винаги съм се чудел защо с момичетата не ми върви не съм имал още приятелка а проблема е и, че даже не разговарям с момичета понякога си мисля, че е по добре да уча да изкарам професия за да си подсигуря бъдещето но от друга страна като поглеждам другите ми приятели почти целия ми клас нямат такъв проблем като общуване с момичета и да си имат приятелки.. в класа ми има 2-3 момичета с които почти никога не говоря но те си падат така тип лоши момичета по скоро гледат тези дето пушат пият и ходят по дискотеки а веднъж преди около 1-2 месеца едното момиче седеше пред мене и се обърна и ме попита защо съм толкова срамежлив аз и отговорих просто, че не е вярно незнам дали ме мислят за грозен или за друго веднъж 1 приятел ми каза виж не си грозен хвани си една аверка на 17 години си станал още нямаш приятелка аз даже немога да се целувам и немога да хвана 1 общ език с момичетата та камоли да започна да се влюбвам от една страна си мисля, че е по-добре човек да е сам да живее за себе си и най вече да успее в живота а от друга страна като видя някой влюбени и си казвам може би няма да е чак толкова лошо да си намериш половинка с която да споделиш живота си все пак 1 мъж неможе цял живот да е сам.. така де просто искам да разбера каде точно е моят проблем дали съм срамежлив или просто не съм достатъчно хубав за някой момичета, или пък съм прекалено висок за тази възраст повечето момичета до моя набор са много по ниски и изглеждам много по голям пред тях.. просто немога да разбера за едно момиче какво може да съм аз и понеже щом не си говоря даже с тях може би не отговарям на тяхните изисквания или..? е това е моята история може би така и ще продължа за напред може би ще си остана само със спорта но ако някой е минавал през нещо като моята история да сподели какъв е проблема и дали е бил решен :) Благодаря предварително и за всякъкви савети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 18 дни
hash: 305134cbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче на 14 години и мога да се целувам с език това не е нещо което трябва да го знаеш как се прави и то идва от самосебе си! Намери си приятелка!

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: f76edd6573
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало първо се научи да слагаш точки и запетаи там където трябва, а после вече може да мислиш за момичета.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 4347997fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Такамм .. Аз съм момиче ,няма да ти кажа на колко сам защото няма да ме земеш на сериозно.
Първото ,което ще те посъветвам е да си помислиш наистина ли искаш да се промениш и да станеш като приятелите си.
Ако искаш да привлечеш внимание просто се дръж готино ,бъди себе си и забрави за притеснението.
Не допускай моята грешка и не се оставяй на срама ,защото така никога няма да си намериш приятелка.
Попринцип момичетата търсят готини и забавни момчета ,с които никога няма да им е скучно. Помисли и си направи списък с интересни теми ,на които да разговаряш с бъдещото си гадже.
Ето ти няколко бързи идейки и ако направиш това,което ти казах ще пожънеш успех сред женското население.

Впрочем на 14 съм ,но не мисля ,че това има кой знае какво значение.

Miss Kaprizz

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: Към 3. Аз винаги съм си себе си и със сигурност неискам заради някой да се ставам друг бих се радвал да ме харесват такъв какъвто съм затова редовно казвам заради п*тка, п*тка не ставай :)

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 0aa9b024d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако ти е такъв хаос в главата, както е в написаното по-горе, трудно ще си намериш момиче.
Не си падаме по неграмотни, сеа'ш се?

 
  ...


...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: Не знам защо съдите даден случай по писането във сайта? Няма значение как е писано просто исках да споделя.. Може би ако ме познавахте на живо нямаше да съдите историята ми по правописа и. :) Но едва ли ще има човек на когото да я споделя на живо и да ме разбере за това реших да е анонимно.

А към 5. мога да кажа, че ако по твоята логика ти се влюбиш в някого и ако ти пише неграмотно какво ще му кажеш, че не си падаш по неграмотни така ли? И не ми е хаос във главата просто се чудя защо не ми върви във женската аудитория дори и да нямам гадже може поне да има момичета с които да намирам общ език поне ако започна често да общувам с тях а когато ме опознаят по - добре може би ще се намери някоя да ме хареса..
Може да не съм имал гадже но ако се влюбя мога да я даря със истинска любов и да не съм поредния малумник който ще я зареже на 2-рия ден или ако не му пусне на първата седмица! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: e72decb8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаш сериозно момиче, а не някое което се пуска на всеки втори по добре просто бъди себе си. Не позволявай да минеш под натиска на другите, не се превръщай в нещо което не си само защото те страх от това да не останеш сам. Твърде много го мислиш. Истината е че понякога се чувстваш некомфортно от това че не си се целувал или от това че нямаш приятелка. Страх те е от това че приятелите ти може да те коментират за гърбати. Не смятам че отблъскваш момичетата или че си срамежлив просто те са по различни от теб и това те плаши затова рядко разговаряш с тях и рядко намираш обща тема. Спри да мислиш за това и за мнението на останалите около теб. Отпусни се и ще намериш подходящата за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 01aa0c900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имах абсолютно същия проблем, само дето бях на 15 и половина, но това не е от значение. Бях срамежлив, не си търсих мръсно момиче ами сериозна връзка като бях наясно, че ще е нещо по-моментно, защото исках да се реализирам в живота. Тренирам тенис, свиря на китара и съм отличник в училище, но все се надявах да си имам и момиче. При мен имаше и още един проблем - не ми стигаше времето за всичко. Но си намерих момиче, с което просто от самото начало подходих като по- готин** искам да кажа, че не започнах с опознаване и прочие ами направо със сваляне. Просто и правих комплименти, колкото и да ме беше срам. И по-късно вече забелязах че тя ме търси и така започна етапа на опознаване... Така че тази тактика да си по-отворен в началото, но после да си си ти е доста успешна, иначе не си никак висок (нормален си) а целуването е голям стрес няма какво да се лъжем. Аз четох форуми глупости и като дойде момента, всичко мина като насън, беше ужасно. Просто бях изтръпнал, но след 1-2 дена всичко се оправи. Сигурен съм че ще се справиш и ти. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора: Към 7. Може би най - добре описа моята ситуация и всичко е така както ти го каза сигурен съм :) Но точно това се чудя и аз ако чакам просто така да намеря "някоя" и да се влюба истински.. просто не виждам как ще стане както казах по - горе дори не общувам с момичета.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: efe7238ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега аз съм момиче на 23 не съм много по голяма от теб. Имам приятел който преди години също имаше твоя проблем, нямаше никаква обща тема с момичетата. Всички го мислихме за гей защото беше на 21 и си нямаше още приятелка. Мина време записа задочно и започна да работи сега е с момиче с което много се обичат вече около 2 години са заедно и щастливи. Та съветът ми е не бързай завсяко нещо си има време явно твоето още не е дошло не търси причината в растат си или в това че не си от така нанаречените " лоши момчета". Късмет от мен дано съвета ми да ти е от полза
Х 23

 
  ...

...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора: Благодаря за всички съвети, но всички които ми казвате, че няма за къде да бързам и, че всичко ще дойде от самосебе си. Така както не ми се получава с момичетата сега времето ми малко по - малко ще отмине.. То сега е моментът когато още съм ученик за да имам повече време да се занимавам с момичета.. (ако това стане някога изобщо). След време ще завърша училище и повярвайте ми проблемите малко по малко ще започнат да идват ще трябва да мисля повече за себе си най вече да си намеря работа (или да започна да уча за висше) да започна сам да се грижа за себе си. Тогава едва ли ще имам толкова време да намеря "някъква" любов. И съм сигурен, че после ще се самосъжалявам, че когато ми беше времето неможах да си намеря едно гажде даже.. :(

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: e72decb8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 7 до 11:
Искаш точен съвет. КАТО ЗА НАЧАЛО СПРИ ДА СЕ САМОСЪЖАЛЯВАШ И ЗАПОЧНИ ДА МИСЛИШ ПОЛОЖИТЕЛНО!
Продължаваш да го мислиш, да мислиш за възрастта и времето което си загубил (спри да го правиш). Не прави същите грешки като мен. Съвет за момичетата: Не бързай. Не е задължително приятелката ти да е от класа ти или от училище. Трябва да превъзмогнеш страха си и притеснението си. Започни с нещо лесно например поздравявай момичетата в класа си казвай им здрасти те ще започнат да ти отговарят, питай ги как са, с времето ще свикнеш, можеш да им направиш някой комплимент ( неправи комплименти прекалено често за да не си помислят нещо и да не започнат да те отбягват ). С времето ще се отпуснеш и дори няма да забележиш че притеснението ти е изчезнало. Като се справиш с притеснението си вече ще си по спокоен момичетата с които контактуваш няма да усещат това напрежение което е имало преди и лесно ще си намериш готино момиче. Важно е да бъдеш спокоен и себе си - ЗАПОМНИ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора: Много постове изписах вече но го бях написал и в историята: Първо.. Очаквах, че повечето коментиращи ще ми кажат просто бъди себе си, няма от какво да се притесняваш започни малко по малко да общуваш с момичетата и ще свикнеш.. Всичко е вярно и всеки който го е срам биха му казали така но за пореден път казвам, че просто незнам аз как изглеждам за тях.. знаете, че в днешно време момичетата са много капризни и искат само принцове на среща им а аз незнам как изглеждам пред тях. Ей това най много си го мисля! Всички знаем, че пред днешните момичета (осбено тези които са между 14 - 18 години) ако не си някой симпатяга или по - хубав едва ли ще имат голямо желание да си говорят със тебе и понеже както казах вече почти не си говоря със тях започвам да си създавам комплекси мисля си, че съм грозен най вече защото незнам как изглеждам в техния поглед. По скоро в това което написах сега се притеснявам много повече от колкото просто да отида и да заговоря някое момиче.. Дайте някъква идея как да разбера дали ще имам шанс или ако просто не съм харесван да не се занимавам и просто да си продължа със спорта пък за нататък както се казва; на където те отвее вятъра. :)

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 97c7a293da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   не бъди толкова сламежлив. Спортуваш, учиш... ако имаш и добър характер - перфектно! Започни да общуваш повече с момичетата от класа ти, прави им комплименти понякога и ако към някоя изпитваш симпатии - навъртай се повече около нея, завържете обща тема на разговор, опознайте се малко. Кой да знае - може и да се получи нещо. Ако ли не - спокойно, има време, важно е да чувстваш нещо със сърцето, а не да се влюбваш нарочно, само за да може да си имаш приятелка.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e72decb8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Към Автора:
Не всички момичета сме капризни. Не искаме принцове не искаме свясни момчета а не некви превзети. Вече си си създал комплекси и решаваш предварително че няма да те харесат и няма да говорят с теб и за това не им обръщаш внимание. Сякаш ако говорим с теб ще те изядем. Няма начин да разбереш предварително дали ще те хареса или не защото дали ще ви харесаме когото ни кажете нещо или ни заговори разбираме след разговора. Рядко избираме по външния вид. Е кото изключим кифлите които винаги съдят само по външния вид и само от това се интересуват.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8694284022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Повечето време от живота ми е минал и не че искам да те отчайвам но някой хора просто не срещат любовта. Затова по добре по нататък като почнеш да работиш си намери хубава работа за да си имаш пари. Случайно се натъкнах на историята ти и виждам себе си като младеж. Такива хора рядко ги огрява любовта просто всички си падат по по - отворените момчета и момичета. Ще те посъветвам да бъдеш себе си и да не се променяш заради някой друг. Някоя като теб по нататък може да те хареса нищо не се знае.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7254e997c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към 15.
Да ама може би не съм толкова смел.. в смисъл мисля си, че ако някой ме обиди или нещо едва ли ще ме заинтересува много, но вътре в мене всъщност се крие много чувствително момче. И ако примерно някое момиче ми каже, че съм грозен или, че не ставам първо ще си кажа наум, че изобщо не ме интересува какво мисли за мене, а малко след това ще ми ми стане много гадно, че някой се е отнесъл така с мене. И ако това стане 1 път след това едва ли бих имал повече надежди, че ще се получи с някое момиче.

- автора

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e72decb8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   от 15
Авторе, изградил си стена около себе си защо те е страх някой да не те нарани. Написал си историята си по скоро не защото искаш помощ а за да си споделил с някой. Имаш много отговори за да разбереш че ако не искаш да си помогнеш никой не може да ти помогне. Мислиш повече за това което е минало от колкото за това което идва. Когато искаш нещо не трябвали да се бориш за него? Нараняван си и преди дори и да не е било свързано с любовта затова си станал толкова чувствителен. Не си единствения на който ще му стане гадно ако му кажат че е грозен. На всеки би му станало гадно това е абсолютно нормално. Истината е че какъвто и съвет да ти дадем ти няма да се опиташ да го изпълниш. Защото те е страх. Имаш страх който си си създал от някоя случка в миналото и докато не го преодолееш каквото и да пишем каквито и съвети да ти даваме ти няма дори да си помислиш да опиташ да изпълниш някой от тях. Просто ще продължиш да стоиш в задънената улица и да вършиш ежедневието си което си правил до сега.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker