Не съм на ТИ с дрехите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм на ТИ с дрехите
преди: 11 години, 7 дни, прочетена 2911 пъти
Да речем, че съм момиче на почти 15 години. Не харесвам както другите момичета да ходя по магазини за дрехи -. -, смятам го за досадно.. да се обличаш, да се преобличаш, събличаш и накрая да не си вземеш нищо.. Дори и да вляза в магазин нищо не си харесвам. Изобщо не харесвам модата по магазините. Много рядко е да намеря някаква блуза или дънки, които да ми харесат. Дойде скапаното лято и стана горещо. Искам да си взема нещо ново.. някаква тънка блузка с дълъг ръкав, защото не харесвам да нося тениски и потници.. Повечето ми дрехи са за есенен дори и зимен сезон и тогава на училище носих различни дрехи.. но сега като се затопли започнах да нося все едно и също. Не ми пука ако някой ми каже нещо за дрехите или защо съм носела еднакви дрехи всеки ден, но на мен самата не ми е комфортно, а мисля, че това е най-важното.
Някакво съветче? Мисля, че вече сте разбрали, че не съм от онези момичета с дамските чанти, късите гащички и разголените потници.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 дни
hash: de04267304
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да се обличаш по начин, по който ти харесва. Въпреки всичко не смятам, че нормалните тениски и блузи с къс ръкав са толкова разголващи, че да се чувсташ некомфортно. Но в крайна сметка ти си решаваш.
Разходи се из магазините. Потърси нещо. Има толкова богат избор. Въпросът не е да пробваш само това, което ти харесва, а и неща, които не ти харесват. Често пъти неща, които стоят страхотно на закачалката, въобще не изглеждат добре в действителност. От друга страна неща, които не хващат окото, често пъти като ги облечеш седят много хубаво. Влез в някой магазин и си потърси 7/8 летни цветни панталони - поне такива има в изобилие. Също така има панталони тип шалвари или малко по-широки, памучни и дълги и те ми звучат по твой тип. Може да си вземеш дълга пола - едноцветна. За блузите също можеш да си купиш някаква, която е от по-тънък плат - има доста, които са с дълъг ръкав и ластик на китките от едни леко прозрачни материи - есетствено отдолу ще си сложиш и нещо друго, ако не искаш да прозира.
Бих ди дала пример с дадени магазини, ако кажеш от кой град си и все пак в какъв ценови диапазон си търсиш дрехи.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 4881dc253d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Разбирам те, аз също съм момиче и също съм почти на 15. От малка съм такава, никога не ми е харесвало да обикалям из магазините.
И аз не харесвам модата. Сега започнах малко да гледам какво има по магазините, но от една година уча в художествена паралелка и гледам на дрехите с по– различно око. Смисъл такъв, хубав ли е моделът, добре ли са съчетани цветовете, и честно да ти кажа, на моменти се чудя кой мозък ги е родил те'я идеи за модел и съчетание на цветове...
Аз имам свой собствен стил. ОБОЖАВАМ да нося тениски и понеже слушам метъл нося тениски на групи. Дори и през зимата, само че тогава нося боди отдолу.
Може би ще ми е трудно да те съветвам, но ще се опитам.
Набележи си няколко магазина, в които продават това, което ти харесва, или поне е имало такива случаи. Може да ти се наложи да се разходиш и да разгледаш още. Знам че е досадно, но в случая си струва. И така като ти се наложи да купуваш нещо ново отиваш до набелязаните магазини. Ако няма това, което търсиш, чакаш известно време и пак отиваш. Аз поне така правя.
И да, по– важно е как се чувстваш ти в дадена дреха. Да не ти пука какво мислят другите за теб, все пак ти ги носиш тези дрехи, а не тези, които имат лошо мнение за начинът ти на обличане. Освен това дрехата ти дава самочувствие. Не може да носиш нещо, което не ти харесва и да се чувстваш гадно. Е, малко съвети винаги са добре дошли но зависи от кого и за какво.
На мен много пъти ми се е случвало да срещна злобните погледи на кифлите по улиците, защото съм с тениска на група. Ясно е, че си задава въпроса "Та'я как може да се навлече в те'я парцали? ", но какво да кажа аз затова, че тя се е облякла като магистрална фея. Да не говорим, че това, което тя носи, го носи и половината град. И това ми било добър вкус за обличане, да, бе, да...
Иначе не ми пука, за това, което мисли. Не ми пука и за това, как е облечена. Само дето от време на време ми се случва да мярна некой индивид, дето да разцепи мрака...
Надявам се да съм ти помогнала с нещо и успех.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: d6cd757c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пазарувай от интернет например, или помоли майка ти да ти вземе нещо! : )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 1c3cf0c723
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей :) Аз съм на 14 също момиче. Искам да ти предложа нещо.. Щом не искаш разголени потници и къси гащички, защо не си взимаш нещо по така? В смисъл някоя не толкова разголена тениска с къс ръкав и примерно 7/8 гащи, които са до колената. Пробвай дано ти хареса! :)

shady =)

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: cd0ca98ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се притеснявай, аз бях като теб трудно ми харесваше дрешка, но харесам ли я трябва да е моя.
Все майка ми ровеше и ми показваше ако ми хареса нещо да пробвам и всички се чудеха как съм толко скромно дете, че майка ми. дори ме молеше да ми купи нещо.
Чудех се като се омъжа как ще се оправям сама с дрехи те, но свикнах и на детенцето ми особено ми е мания да купувам.
Спокойно ти си различна от другите и това те прави уникална.
Обличай се както ти харесва, не каквато е модата.
Мен това не ме вълнува какво е модерно, а какво ме кефи.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 153413a4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами какво дя ти кажа... При нас има магазин Мания за втора употреба дрехи. Има много хубави неща, особено ако отидеш в ден на зареждане. Разбирам да не искаш да носиш късо. Особено ако си по-пълничка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: 9cca3f1704
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лятото не можеш да не носиш къс ръкав или потници... просто ще умреш от жега. Помисли си каква е причината, поради която не желаеш да покажеш тялото си. На 15-16 години и аз имах такъв проблем... защото бях доста пълна и си мислих, че като облека някоя тениска или потник, хората ще видят колко съм дебела. Колко глупава съм била, но няма как да втълпиш на едно дете, че когато си сложиш една обикновена тениска - не изглеждаш по-дебел... смисъл, никой не те кара да носиш нещо прилепнало по теб, или нещо късо като къса пола/къси рокли. Ако имаш коремче - просто направи усилие да отслабнеш или си търси по-широки тениски.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 3f1382958c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отиди в Totally Erected Store и всичко ще ти е ок :д

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: c24121d3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката:
А, да, май щеше да е хубаво ако бях споменала, че не съм дебела, 43-44 килограма съм ии съм 1. 58м висока. Нямам проблеми с теглото си.. даже ми се карат, че не ям много, НО ТОВА Е друга тема :Д.
Също и ме попитахте от кой град съм - Ямбол.
За отговор №7, където пише "Помисли си каква е причината, поради която не желаеш да покажеш тялото си. ", ме накара да се замисля или поне да се сетя... Никога не съм носила потници, а пък изобщо не си и помислям за поли и рокли. За тениските - носила съм де хД, но сега заради този прословут пубертет съвсем се закрих. Искам да кажа, че на ръцете тези косъмчета понякога ме дразнят. На някои им са руси, но моите не са ;Д. Преди 1 година не исках да си показвам ръцете, но вече го преодолях и поне започнах да си навивам ръкавите - все пак е горещо. Ноо развиващото ми се тяло не се спира само до ръцете. _.
Да си го кажа направо - не се бръсна. И от там тръгват и останалите неща. Ужасно ме е срам дори и да пиша за това. Не споделям с майка си и това прави още по-трудни нещата, защото едвам ще обеля дума по тази тема пред нея. Мисля, че това са типичните проблеми на дете като мене, а и май вече има такива теми тук в сайта. Но на мене за тази тема съвети няма да ми помогнат, защото мене трябва на сила да ме накарат или пък майка ми да почне темата, иначе...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c087eceb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виждам че са минали 5 години .. но .. аз съм на 17 и имам същия проблем с дрехите само дето обичам да обикалям из магазините но пък парите са ми проблем :| ... а относно космите по ръцете - кола маска, епилатор или бикче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker