Имам нужда от приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6485)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от приятели
преди: 11 години, 8 дни, прочетена 1967 пъти
За първи път си позволявам да пиша тук, но имам малък проблем и искам помощ. Имам нужда от нови приятели, честно казано миналата година по това време бях също много самотен, но така се завъртяха нещата че се сприятелих точно с хората които искам или да ги наречем "известните"в града, и започнах да излизам по дискотеки, кафета, разходки, но нещата отново се обърнаха и по една или друга причина пак съм сам. А по лошо нещо от самотата според мен няма, прекарвам дните пред компютъра, телевизора, лежейки и не изживявайки живота които един 17 годишен тинейджър трябва да има. Не търся проблема само в другите, но искам съвет защото тук са хора които наистина биха могли да ми помогнат и ще съм много благодарен ако ми споделят как да си намеря нова компания. Не мога да кажа че нямам никви контакти, имам се със страшно много хора, те ме уважават, и аз тях но не сме близки. Лятото сега започна, а аз искам да си го изживея на max и искам да има с кога, това ме мъчи страшно много. Има едни момчета които са много готини, прекарахме 3 дни заедно, и са големи пичове, и са точно това което търся, но бяхме заедно защото се налагаше. Сега когато се прибрахме в нашият град, ми звучи много тъпо да отида и да ги моля да ми станат приятели и да излизаме заедно, смисъл звучи някак нахално. Знам че всичко се случва тогава когато трябва, но всеки ден които прекарвам сам, ме побърква и ми се реве направо. Прочетох много книги, приложих върху себе си много методи за справяне със самотата но явно не ги изпълнявам както трябва, и затова реших да потърся помощ тук, сигурно има и други хора с такъв проблем и ще ви бъда много благодарен ако ми дадете какъвто и да е съвет. Благодаря ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 дни
hash: f7b22cbf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За дискотеките мога да ти кажа, че можеш и сам да отидеш. Гадното да си сам е, че близките ти могат да научат.

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 34fbc3eefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом мочетата, които споменаваш са толкова готини няма да ти се присмеят ако поискаш да излезете. Естествено, че няма да има проблемм, ако им се обадиш или ги намериш в интернет и им продложиш някъде да отидете. Обаче така както ти го казваш- "да отида и да ги моля да ми станат приятели и да излизаме заедно" ще е даже доста странно. Така че ги питай. Ако ти откажат няма да свърши света. Ти казваш, че познаваш много хора, с които се имате може да излезеш и с тях. Няма начин да станенете близки, ако излите заедно все пак.
И така. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: d2b8a32b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом ти харесва компанията на тези момчета, с които си прекарал няколко дни, започни да контактуваш с тях по- често. Разбира се че начина не е такъв да отидеш и да им кажеш "искам да ви бъда приятел".. Някоя вечер ги попитай какви планове имат и дали ще е удобно да се присъединиш за малко при тях.. прави това и с времето ако те харесват и интересите ви съвпадат и те ще започнат да те търсят.. Всичко с времето си! Аз съм момиче на 17 и имах същия проблем. Сега имам прекрасна приятелка и живот.. действах по начина, който споделих и не се отчайвай ако не стане веднага.. на мен ми отне доста време. УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 7ca7bd5e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дискотеки можеш и сам и ако имаш късмет да забиеш някоя мадама. Да ти кажа честно, понякога в живота трябва да си нахален. Обади се на някой от тези момчета, кажи и им че ги каниш на кафе например или някъде другате да си правихте мохабед и така.

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 0a865ed4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам какъв е проблема да излезеш с пичовете на кафе като сте си в града. Няма да отидеш и да им кажеш: "Хей аиде да станем бест френдс" ами казваш: "Ей аре на кафе или мол или кино" след време пак и ще си станете партийка. Като цяло питаи разни хора за кафета мафета, все някой ще си доведе авери и ще се образува компаниика.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 32a65c7d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма да е нахално да ги помолиш тия момчета, пишеш им просто (да речем) "Здравейте пичове, излиза ли ви се някъде" ала бала и така с времето ще си станете близки и ще свикнете да излизате заедно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker