Изневяра с приятеля му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изневяра с приятеля му
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1627 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17. От близо 2 години имам връзка с приятеля ми. Колкото и нереално да ви звучи след заглавие като това, го обичам много. През тези 2 години сме минали през много изпитания и сме преодолявали доста неща заедно. До един ден, в който с един негов близък приятел не започнахме да си пишем. Той е доста по - голям от мен и в началото си писахме само неща, свързани с гаджето ми, т. е. той уж пишеше на мен, за да ме пита къде е гаджето ми, има ли работа и т. н. Не мислех, че имаме някакви общи теми. Но с времето се убедих, че изобщо не е така. Писахме си всяка вечер и в началото го приемах като мой приятел вече. Но започнаха намеци от негова страна. Усещах се как с по - особено нетърпение чакам вечерта за да си пишем. И в двама ни се породи силно желание.. в началото просто сексуално. Той искаше да се видим, но аз така и не събирах кураж, до една вечер, в която се уговорихме да се видим на тайно място след училище дори и за 5 минути. Видяхме се. Целуна ме, нямах сили да се отдръпна.. 100009832 чувства забушуваха в мен, не бях адекватна. Страст, страх, срам.. Тръгнах си веднага след като успях да се освободя от обятията му. Но колкото и зле да се чувствах вечерта и следващите вечери продължихме да си пишем. Усещах как нещата колкото и нелепи да бъдат излизат от контрол и страстта се превръща в чуства.. и от двете страни. Той искаше да се видим пак, но колкото и да го желаех не можех да си го причиня пак - да изпитвам толкова вина спрямо приятеля си. Някак си (не знам как) събрах малко разум и най - вече сили и прекратих контактите с него, за да не станат нещата още по - зле и да не продължавам да предавам по този начин приятеля си, който пак казвам мн обичам и не го заслужава! Но сега когато се засечем в някое кафе например продължавам да чувствам парещия му поглед по тялото ми, скрит от всички естествено. Много пъти съм си мислела, че е ужасно приятеля ми да има такова доверие на човек, който най - малко го заслужава и аз да няма как да го предупредя. Знам, че повечето хора ще ме упрекнат, но не бях подвластна на какъвто и да е контрол, беше толкова силно, той караше ме да се чувствам най - специалната.. А в същото време се мразех, мразя се и сега. Но за съжаление понякога не можем да контролираме желанията си и не можем да връщаме времето.. Доста често се питам: защо трябваше да се случи на мен, защо не успях да се овладея? ! Но едва ли някога ще си отговоря.. Реших да споделя историята си тук, просто защото вече не мога да я задържам в себе си, а няма и на кого другиго да я разкажа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 95c1323c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм.. :) След време това ще е просто един спомен на които ще се смееш..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4c60445ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах само прегръщали ли сте се когато сте се видяли или сте правили секс? Ако само сте се прегръщали не виждам за каква изневяра става въпрос.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e42104c261
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   доста дълга и объркана история.. на ти реши сама към кога са по-големи чувствата ти.. ако изпитваш вина съм гаджето ти и чувствата към др-гото момче са по-големи.. просто му кажи.. ти реши към кого имаш по-големи чувства или мисли.. успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker