Сама вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама вкъщи
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3695 пъти
аз съм момиче на 17 и живея с баба си. Преди месец баба трябваше да замине за село, за да си оправи градината и трябваше да ме остави сама ( колкото и да не искаше ).
Живея във вход, който е пълен с клюкари ( леля живее в чужбина и идва лятно време в нас... та, тя ми е казвала, че когато се е прибирала по 2- 3 часа е виждала хората от 2 и 3 етаж да зяпат от прозореца, за да видят кой се прибира ) Та проблема ми е, че през тези 2 седмици се случиха неща, които аз не исках да стават... Един ден моята "приятелка" разпространи, че съм сама вкъщи и покани 2 момчета в нас ( а аз съм мекушава, наивна и добра и не можех да кажа не ). Те уж трябваше да седят за малко обаче какво стана: моята приятелка си тръгна набързи и аз не можех да ги изгоня. казвах им да си тръгват, но те не ме слушаха и така останаха най- нахално да спят в нас. После друга случка е, че един от нахалниците ми беше взел слушалките и една вечер към 11 ми звънна да слезна да си ги взема. Слезнах и той ми каза, че ще ми ги върне само ако доойдат в нас ( той и един друг мой "приятел" ). нямах друг избор- дойдоха в нас и слава богу си тръгнаха към 12. Друга случка е когато решихме да отида на купон ( бяхме аз и една моя приятелка в нас ). Едни приятели ни бяха поканили на купон и ние двете решихме да отидем. те дойдоха да ни вземат към 12 и така. (това беше първия ми купон и много съжелявам за това, че отидох, защото сигурно ще има последствия ). и за последната случка, за която най- много съжелявам, че се случи : Бяхме аз и една моя птиятелка в нас бяхме си поръчали храна и изведнъж звънеца звъни. слизаме ние долу и кой да видя? същите мой "дружки", които най- нахално спаха в нас. И то ПИЯНИ... като ги видях не исках да им отворя вратата и те почнаха да я ритат и я счупиха малко... а аз бях принудена да им отворя за да не я дочупят... качиха се в нас пиха вода, ядоха, вдигнаха шум и слава богу се изнесоха. Баба и леля знаят за това, че момчетата са спали в нас, за това, че са дошли в нас ( и разбира се, моя милост си го отнесе ). Съседите не спират да клюкарстват за мен и не ми се иска да знам какви думи се употребяват за мен. И сега едно от притесненията ми е, че съседите може да знаят за това, че съм излизала късно и да кажат на баба, а аз не искам повече неприятности. Знам, че отчасти аз съм си виновна! Та, разказах ви моята "невероятна" история "Сама вкъщи". Моля ви, кажете мненията си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: c4114ebbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   тия нахалните да ги разкараш веднага толкова са смотани че

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c0591afa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много случки стават нещо, за които все не си виновна. Как така няма да си тръгнат, ако им кажеш? Номерът на полицията не го ли знаеш? Правила си глупости и сега не искаш да научават, обаче ще научат. Не мисля, че трябва да се притесняваш от това какво мислят бабите в блока и кога са те видели да излизаш. Ако твоята баба е на същият акъл и кажи " Вярваш на тях, а не на мен? "- винаги действа.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c99a3d19fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2 глупости говориш. Много хора като им кажеш да направят нещо дори на пук не го правят. Камо ли нахалници, които се самопоканват. Ще и чуят поканата да си ходят ама някои друг път. Момиче, а на теб ще ти кажа нещо. Аз съм на 34 години спокойно мога да ти бъда майка. Но не бих искала да ти звуча майчински. Вярвай ми не съм толкова голяма или стара колкото ще ти се стори. Когато бях на твоита възраст имах едни такива приятели и приятелки. Те са кото хиени знаят кого и как да използват. Едната ми приятелка само дето не ме продаде като сводница на единия приятел. Момчетата бяха по големи и не искаха само заедно да си ходим на дискотека. Пък мен вятър ме вееше. Не бях от много отворените момичета. Исках да изляза да потънцувам да ми е весело за чук-чук още много не се натисках. Ама батковците искали чушката да натопят. Схемата беше приятелката да ме напие. А то не беше трудно. Аз и до днес се напивам от 100 грама. И като ме напие да ми каже, че сме канени на домашно да идем да видим какво сатава там., Така и стана. Питах кои ще са там да знам струва ли си компанията. Освен това си имах вечерен час и трябваше да знам дали си струва да си прекъсвам дискотеката да се разтъкавам и накрая от два купона само тичане насам на там да получа. Тя почна да изброява разни хора и в тоя момент виждам аз един от споменатите. И му казвам айде бе и ти ли си още тука... Човека хабер няма къде трябва да е и за измисления купон на домашно хич даже не знае. Тогава ми светна. И се скарахме с мойта приятелка, а тя пък се обади на батковците мераклии да дойдат да ни вземат. Мен как ще ме вземат като не искам да отивам сама се досещаш... И след този случай, а и до днес единият го срещам понякога все ми казва -как те изпуснах тебе. Дано ме разбра, че дълго стана. Комшиите, че те говорят най-малки проблем е. Пък и те скоро ще млъкнат. Някои друг ще сгафи тои ще им стане тема. Ти се благодари, че момчета само са спали у вас. Можеха да те изнасилят. Върви доказваи после, че не си искала. Всеки ще каже-ами да не ги е пускала бе, търсила си го е. И другия път когато оставаш сама никога ама никога не казваи на приятелките. Да те ползват за терен е стар номер. А после когато доиде време да се сърба попарата те оставят сам да си я сърбаш. Тия гадни, отвратителни родители дето не дават на горките тийнеджъри да живеят на воля понякога могат да бъдат добри плашила вярвай ми. За такива 'приятели' и 'приятелки' е добре да имаш по едно плашило под ръка. И се пази.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 72d9ac3e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, не се оправдавай, а признай пред себе си, че малко поне ти е била приятна компанията на тия момчета. Позната ми е тая история, сигурна съм, че като си ги гонила "не"-то ти е звучало по-скоро като "да" и не се оправдавай с характера си! Той е такъв, какъвто ти го правиш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 688a6613f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И на мен ми направи впечатление, че все някакви обстоятелства са ти виновни. Все не си могла да откажеш, все нямало как, все те излъгали. Това са глупости! Никой не може да влезе у вас, а още по-малко пък, да спи, ако ти не си съгласна. Иначе става дума за престъпление и вече мирише на полиция. Много ми направи впечатление и това, че бабите и съседите са основния ти проблем. Значи, ти въобще не смяташ, че вършиш нещо нередно, а само те е страх да не разбере баба ти. Замисли се сама за какво говори това... Впрочем. къде са родителите ти? Те знаят ли, че пияни момчета спят у вас, когато си сама?

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a907189b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това ми напомня за едно момиче, което винаги обвиняваше приятелката си за своите грешки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 651523b17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е твоята къща! Мекушава или не има някакви граници. Като някой те дразни и идва най-нахално в къщата си казваш - до десет минути да те няма или викам полиция!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7dc545bb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако не си искала да ги поканиш, няма сила, която да те накара да го направиш. Най-малкото можеше да се обадиш в полицията. Ако съм на мястото на баба ти, бих била много разочарована от теб. Гласувано ти е доверие като на голям човек, а ти тотално си се оср**а. Ето защо баба ти не е искала да те оставя сама, била е напълно права.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 37e08a4ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Драго момиче.. никога, ама никога не пускай такива "приятели" у вас... не че може да стане кой знае какво, ноо незабравяй, че щом си ги поканила у вас, винаги ти ще отговаряш за последствията! Тоест не си слагай главата в торбата... И незабравяй че на 17 хормоните им бошуватт и само секс им е в главата (и аз съм на 17). А и най- важното.. научи се да отказваш.. иначе много ще си го отнасяш..
D. K.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df7c41b5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми това е момиче срещу две момчета, как по дяволите да ги изгони от тях???? И като са блъскали по вратата и т. н. Аз те разбирам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 89c854b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Само две думи - нови приятели. Или в случай, че не стане - желязна врата!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dfa9cb3d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези, , дружки" им кажи, че са ти забранили контакти с тях. Хем няма да обвиняват теб, хем ще се отървеш, но ако не стане ги разкарай директно!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker