Пустият му Бал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пустият му Бал
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2259 пъти
Здравейте на всички! :) Реших да споделя и моята история, защото ме яде отвътре.. 12 клас съм и ми предстои бал тази година, но така както се стекоха обстоятелствата сериозно се замислям да го пропусна. Чувствам се самотна.. казах го. Така е.. Имах "най-добри" приятелки, но излезе, че са пълни лицемери и лъжци както целия клас. Направо се чудя какво съм очаквала.. Не съм от хората, които да се мазнят и да правят мили очички, то и за това не се вписах. Имам хора, с които си говорим , но те си имат компанийка вече. Чувствам се зле в класа и сякаш ме съдят, че съм сама и злорадстват, защото никога не подложих глава. Държа се, старая се да съм силна и да не се влияя , но не винаги се получава. Имам приятели, но те не са в моето училище.. Моля ви за съвет. Според мен не трябва да обръщам внимание на класа си.. да казвам така, но ми е трудно на практика да го приложа. Моля Ви за съвет как да не се притеснявам от това, че съм сама и според вас трява ли да отида на бал, на който няма да се забавлявам ( казват да не ти пука от другите, отиди забавлявай се, но как? ) Наистина съм много объркана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 95b809c9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също не исках да ходя на бала си. Имах куп "приятели" но не и от класа. Е аз обаче вирнах носле, отидох и всички мен гледаха, поседях, посмях им се и се пребрах. А тези девойки и младежи, които тогава бяха много величествени и надути, към днешна дата, са прости и ограничени.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e33e89b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, аз отидох на моя бал и беше тъпо. Добре, че бях и съм приятелка с едно момиче от моя клас, та нещата се развиха така. Отидохме и уж в началото беше готино, после хората почнаха да пият... и накрая помня, че около 12 аз и моята приятелка седяхме извън ресторанта и си говорехме, а в дискотеката така и не отидохме, защото не ни хареса каква атмосфера се получи и накрая рано-рано звъннах на нашите да дойдат да ни приберат, бяхме се разбрали да спим у нас и така някъде към 3 часа си бях в леглото. Та това с баловете е малко надценено. Да, може и готино да се получи, ама не е чак такова невероятно нещо, каквото се опитват да го изкарат. Та и си реши ходили ти се или не, в крайна сметка с по-голямата част от тези хора няма да се видиш никога отново. Ние не бяхме задружни и така и не сме се събирали на 10 годишнината от завършването, а няма шанс да го направим и на 20-тата, така че наистина с повечето не съм се виждала от вечерта на бала, а ако пък все пак държиш на някого винаги можете да се видите някой друг ден на кафе без цялата показност и фалшиви усмивки.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f90095b690
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм 12 клас и ми предстои бал (момиче съм) според мен не трябва да си пропускаш бала заради класа ти.. това все пак се случва само веднъж :) бих искала да се запознаем ;д :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1c43b3bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така а прощалната вечер на 8 клас, но отидох и всъщност никак не беше зле. Имах една фр от класа обаче.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ce88a5caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, това ти е последна година с тези лицемери, затова не го мисли толкова. Само след няколко месеца това ще са хора от твоето МИНАЛО! Така че не отдавай особено значение на този бал - все пак е само 1 вечер. Аз винаги съм казвала че който ми е приятел ще е до мен и без да го моля, така че запази гордостта и достойнството си. Това е най- важното. На самия бал ти трябва само малко повече алкохол и всичко ще е ОК!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bdb1fdd17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз бих ти предложила или да си отидеш на твоя бал с някое момче и да обръщаш внимание само на него, а другите се правиш, че не ги виждаш. Другият вариант е да отидеш с някоя от приятелките ти на нейния бал.. Аз това бих направила.. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ecede4edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Балът е един път в живота и сама да отидеш пак няма лошо, няма да сте само един клас :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 253f3f16e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да пропуснеш абитуриентския бал ще е най-доброто решение в живота ти! Гаранция! Понеже не съм пияница, все още не мога да изтрия ужасните спомени ;-(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker