Да живея живота си или да продължавам да опитвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да живея живота си или да продължавам да опитвам?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 2728 пъти
Здравейте всички читатели на този сайт.

Аз съм момиче на 16 години и искам да се посъветвам с вас за нещо.
Както се очаква от 16- годишните просто се очаква да влязат в пубертета и да си го изкарат. Някои по- спокоен, други по- буен.
Аз просто.. не искам да съм в пубертета. Хората казват, че това са най- хубавите години. Съгласна съм. Само че от 14- годишна се опитвам да бягам от това, което ме напира отвътре. Т.е. да съм разумна, да преценявам и да мисля, а не да се поддавам на емоциите. Когато нещо се случи и ми идва да ми е тъжно, да плача и пр. аз се спирам и мисля трезво (доколкото е възможно). Опитвам се да скрия емоциите си зад разума. Искам само да кажа, че с риск да прозвучи самонадеяно, аз доста съм надрасла връсниците си умствено.
Така..

Преди няколко месеца правих секс с приятеля си за пръв път (той е колкото мен и ходим вече от около 9 месеца). Няколко дни след това майка ми разбра. Започна да ми крещи колко съм малка, неразумна, каква уличница и курва съм била, че съм правила такива неща, забрани ми да се виждам с приятеля си. Това просто беше последната капка и чашата преля. С дни стоях вкъщи затворена, плачех и не говорех с никого. Възтановявах се с месеци.

Разказах ви тази случка за да ви питам това, което пише в заглавието? Дали просто да не си живея живота и да се държа така, както подобава на възръстта ми, или да продължавам така, както досега?

Мария

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1d5e2c87ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз аз момче на 16 години и моя съвет е за тези 9 месеца ако наистина си обичала това момче по добре си наложи мнението в твоето семейство до колкото можеш и на пук на целия свят се виждай с него и си продължи живота с него ако наистина го обичаш и ще видиш че майка ти ще оменке и няма да имаш проблеми, ще разбере че не е това начина като те разделя с любимия човек, щом ти си преценила да правиш секс с него и да си заедно с него значи така трябва живота си е твой имаш си глава на раменете просто спри да плачеш и да се съсипваш допълнилтено просто няма смисъл стани кажи аз мога и започи да работиш по въпроса и тя ще свикне с мисълта че няма да е тва което казва тя ! Успех !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d4683b3b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто бъди себе си и прави това,което ти харесва да правиш.Не се съобразявай с това дали е "за възрастта ти или не"

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1288b33563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,

Родителите винаги искат да ни защитят, макар че някои пъти не са достатъчно внимателни в общуването си с нас. Ако си разумна не е проблем че си правила секс на 16. Не е добре че майка ти е забранила да се виждаш с приятеля ти. Предполагам че можете да се виждате тайно без тя да разбира.

Като цяло не променяй нищо коренно, опитай се да постигнеш баланс в отношеният с родителите хем да ги слушаш (истината е че все пак са виждали повече от нас колкото и да не ни се вярва) и да имаш някаква самостоятелност.

С времето ще ставаш все по самостоятелна като взимаш под внимание и тяхното мнение и така нещата ще се случат. Твоите връстници които се мислят за много отворени и самостоятелни и правят каквото си искат, те първа ще видиш как ще почнат да имат сериозни проблеми с това да се оправят в живота... Видял съм го живо :-)

Това е като жабата дето живеела в един кладенец и за нея бил целия свят. Веднъж някакси се озовала на морския бряг. Като видяла колко е голямо морето и се пръснала главата.

Светът е много голям и има много неща които предстои да видим.

Успех!
М28

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1288b33563
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не забравяй секс винаги с презерватив! Отнема време за да се разберат предимствата но за мен само предимства има!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6e3e2560af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Покажи на мама и тати какво момиче си всъщност и си живей живота защото така ти е готино.когато си уверена ДАВАЙ!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b5835bd6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Мария до N5:

За съжаление, показването е невъзможно. Загубили са всякакво доверие в мен и всеки път когато се опитвам да говоря с тях за това, майка ми ми се разкрещява и става още по- лошо

:X

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: eb823a35b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова позната история. Вече съм доста по-голяма и това, което искам да ти кажа е, живей си живота, прави си кефа - само не друсай и внимавай с кого и как правиш секс :) Всичко друго си идва на мястото след 2-3 години!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker