Асоциален съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Асоциален съм
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4981 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15г. добре изглеждащо и активно спортуващо с големи цели в живота. От малък имам проблем със социалността ми - още от детската градина винаги съм стоял при родителите ми, вместо да си играя с приятелите ми в градината. Така ставаше и когато започнах училище - 1, 2, 3, 4 клас едно и също - стоях си сам самичък, децата страняха от мен, всички бяха срещу мен и съответно аз съм сам - винаги съм виновен. В момента съм 9 клас, мисленето ми се промени, но точно тази "умора" от всички тези мъчения за мен си остават. Примери ще дам - в 2 клас ми взеха първия телефон, момичетата от класа казаха на класната че съм им изпращал клипове с порно съдържание, класната се обади на майка ми, тя ми взе телефона и никой не ми повярва даже че аз не знаех какво значи въобще това. 5 клас - ново училище, опити да се приобщя към новия клас - неуспешни. Отново за 1 година се организираха срещу мен. Може би аз съм грешен, но търся причината. Идва 6 клас - на родителска изчаквайки майка ми пред входа на училището тя заобиколно ми казва как класната я уведомила че аз съм предлагал пари на момичета от класа за секс.
Въпреки това аз съм нормален човек, нормално мислещ, не съм от типа "задръстеняци" или зубъри, просто проблема е че не мога да си намеря приятели, не мога да ги задържа. Имам сериозна приятелка която много обичам, но имам проблеми от същия тип - притеснявам се за запознанства с нейни приятели, не знам как ще ме приемат, не съм свикнал. Моля за съвети, готов съм да се променя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: a3a7ee5c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм момиче на 19 години и съм същата като теб! От както се помня съм била асоциална и до ден днешен! Няма да отричам много тежко съм изживяла детството си именно заради това! Когато бях на 14 се появи ТОЙ! Макар че нямах приятели се чувствах щастлива да имам някой по - близък до себе си! Минаха година, естествено мислите се промениха, но онзи страх от хора, онази стена, която съм поставила между себе си и останалите.. още съществува! Затова те разбирам перфектно! Моят съвет е не се променяй.. огледай се, имаш приятелка.. в нейно лице ще намериш упората.. много хора са лишени от това! Аз също имам приятел, но категорично без овъртания казвам, че не искам да ходя в тях, не искам да излизам с негови познати, чувствам се добре само в моят сват.. само в моята крепост.. със хора, които познавам и ме познават ( а те са малко).. така че ако те обича истински тя ще те разбере.. много хора си мислят, че това е проява на егоизъм и въпреки всичко трябва да правим жертви.. така е, но в този случай все едно да накараш някой социален тип да си стои вкъщи без да контактува с почти никой.. невъзможно е! Такива сме и трябва да се приемем без да усложняваме ситуацията.. забелязала съм, че интровертните личноси имат един огромен плюс - те са преждевременно узрели в своята същност деца и не търпят своя набор, те искат хора на същото ниво на интелигентно, емоционално и духовно равнище. Затова бъди такъв, какъвто си. Да знаеш, че все някога това ще бъде оценено от правилния човек и тогава никой друг няма да има значение. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a246f97ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Имам сериозна приятелка, която много обичам" - това изречение за мен автоматично отрича заглавието на историята. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5ccf767b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   От автора: Много благодаря за отговорите, наистина имах нужда да споделя с някой. Не виждам какъв е проблемът, на този свят има всякакви хора и явно съм намерил човека който подхожда точно на моя тип личност, точно както момичето от първия коментар. Проблема ми е в общуването, не приемам контактите с други хора, харесвам си само моите приятели.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8db539f9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм асоциална - не обичам да общувам с никого. Когато съм сама съм щастлива. След училище се прибирам в нас. Забавлявам се сама и съм винаги щастлива, когато съм сама. Сама се забавлявам - едновременно слушам музика от телевизора (VH1 Classic) и чета книга - това е любимото ми занимание. Обичам да гледам филми, но и с майка ми също съм щастлива. Обичам и с нея да си говоря. Няма нужда да се променяш. Така си си добре.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6de67bee21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   номер 4 все едно туко що описа мен абсолютно същата съм и си права бъди такъв какъвто си това е

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8db539f9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 4: Номер 5, радвам се, че ме подкрепяш. Когато човек е сам, той е свободен да прави каквото си иска и когато си поиска без да се съобразява с други. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4902891373
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   № 2, само знай, че в последните си думи си по-права от всичко.
Чувствам се по същият начин, описан с последното ти изречение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8d64d13022
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вие изкарахте, че комуникативните хора са незрели, което не е вярно. Според мен трябва да опиташ да се промениш. Пробвай да си намериш приятели и да не се затваряш в себе си. Никога не е късно, а ти като си на 15 сега ти е време.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 00d68e305a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз също съм антисоциална. Ако знаехте възрастта ми веднага щяхте да си кажете "Ей, малката! За какво говориш, твоя свят още представлява еднорози и цветенца!" Но свъщност не е така дните ми минават в това да мисля как да се измъкна от големите тайфи, събиращи се в квартала, а когато почудо се съглася да изляза с тях, винаги стоя отстрани и бъзмълвно ги наблюдавам. И съм адски отегчена. Не съм съгласна с номер 8. Нали в корена на това е проблема-антисоциалният не може да се промени и така се чувства добре в кожата си (донякъде...) Такъв човек навярно би предпочел да го набият или да скочи от мост то колкото да излезе на вън при другите и в този случай промяната е вятър работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker