Как да се избавя от това чувство ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се избавя от това чувство ?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1736 пъти
Всяко момиче знае какво е чувството да видиш някоя страхотна дреха и да знаеш, че не можеш да си я позволиш... Е, мен това чувство ме убива!!! Писна ми да ходя по магазините и само да гледам или с празен поглед или с иронична усмивка или с тъжен поглед! Не че вайкам майка ми да ми купува и купува, но и тя вижда тъжните блестящи очички... Няма как да нося едни и същи дрехи в продължение на години, само защото все още ми стават! То на година четири/пет тениски, един панталон и това е! Един телефон да си купя на шест години и ако не се развали ще си умра с него... Супер е гадно да гледаш приятелките ти да си купуват нещо всеки път когато излизате а ти да си стоиш с очи пълни, а ръце празни :@ То да имаше пари, но да не ми даваха, а то точно обратното :( Нашите искат да ми купуват, но просто няма с какво! (сега да не си помислите, че сме някакви просяци камо ли не! просто поредното семейство на прага на оцеляването) И така въпроса ми е как да, , убия'' желанието си да си купя нещо? Как да не обръщам внимание на бляскавите витрини? Как да не пребия поредната хвалеща се пикла с новите си кецове/, , парцалки'' / чанти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d5f4dfe999
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да убиеш желанието си за нови дрехи? Много просто! Трябва само да оцениш това, което имаш. Има много деца, които биха ти завиждали на това, което родителите ти са ти купили. Момичетата, които се хвалят с новите си дрехи или чанти са просто лигли, деца на богати семейства и им харесва да се фукат и да бъдат център на вниманието. Просто оцени това, което имаш. Помисли какъв щеше да бъде животът ти, ако нямаше това, което имаш сега. Телефонът ти може да е стар, но след като шест години е още здрав, значи е и хубав. :) Радвай се на хубавите неща, дори и на най-малките!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fc042fc6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с н-1. Аз си събирах парички и така си купувах каквото ми трябва.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 522903e7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Оффф това че ти нямаш не означава че тези които имат са лоши! Само знаете да обвинявате били разглезени пикли, били не знам си какви... Ами вие ако забогатеете и имате много дрешки и нови телефони и тн, приятно ли ще ви е да ви лепват етикети? Дано да се промени положението ти, аз също нямам много дрехи и искам много неща да си купя, но просто съм свикнала че това няма да стане скоро. Просто ме дразни когато обвинявате някой че имал пари.. няма нищо лошо в това да успееш и да се похвалиш с това, което имаш, когато е придобито по честен начин!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7a8c916e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз преди много исках нов телефон и то точно определен, няма да говоря за марки и модели, но ни можехме да си го позволим, а аз редовно ходех по моловете и виждах хора с такъв и направо изгарях отвътре и ми се искаше да скоча от някъде, много го исках. Имах си проблеми с наще, но накрая ми казаха да спра да ходя по магазини и молове и така нататък. Започнах да излизам само в паркове примерно с някоя приятелка си седяхме на някоя полянка и така не виждах нищо, което да ме ядоса. За кратко това успя да ми помогне, просто не се мъкни там където знаеш, че ще видиш дрехи, телефони и други освен ако не си тръгнала с пари и с цел да купуваш. След време аз получих телефона и сега си ходя отново по моловете и вече не заглеждам на хората телефоните, както преди. С времето започнаха да ми купуват и по-често дрехи и това онова. А преди се бях депресирала и аз като теб, но се убедих, че за да получиш нещо трябва да изчакаш. Сега съм добре и съм щастлива, бъди спокойна и при теб слънцето ще изгрее. Вземи си поука и учи здраво и някой ден да имаш пари и да не гледаш витрините. Освен това недей да мразиш хората, които имат и се хвалят. Гледай с усмивка на тях, а не им завиждай и не ги мрази, защото в случая няма да постигнеш нищо. Просто ги погледни, засмей се и вярвай, че някой ден ще си като тях и се бори.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 21d6df1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   просто приеми, че няма начин да имаш всичко, което поискаш и винаги някой ще има повече от теб. както правилно са те посъветвали, концентрирай се върху това, което имаш и това, което зависи от теб: тренирай, поддържай хубава фигура, поддържай хубав външен вид (коса, лек грим, дрехите далеч не са всичко:-) и най-важното: учи, инвестирай в себе си, за да можеш някой ден да работиш хубава работа и сама да си изкараш пари за каквото искаш. (е, за всичко, което поискаш, никога няма достатъчно, но идеята, смятам, стана ясна:-))
и да, не обвинявай другите за това, което имат. те не са виновни, освен ако нарочно и показно не парадират с това. представи си някой просяк, за когото и хлябът е лукс, да те нарече лигла и разглезена пикла, защото имаш какво да ядеш. няма да ти е приятно, нали?

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9ddc91dbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   хаха еми аз лично бих те посаветвал да си хванеш приятел и той ще ти купува ее зависи колко си красива, аз лично нямам нищо против да купувам разни работи на момичетата огледай се около теб и намери някое момче друго какво да ти кажа и с работа някъде сервитьорка може

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 46bf0d58e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Магазини 2-ра употреба колко щеш навсякъде ;-) в тези магазини повечето неща са на H&M и са много запазени това е решение за теб така няма да си копуваж най-проста тениска за 20лв и така на татък :-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 071b013117
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Облагороди примитивната си консуматорска психика. Стига първосигнални импулси, искам това, искам онова! За какво ти е нов телефон, щом старият си работи? За какво ти е телефон въобще?
Дрехи може да си накупиш на килограм от втората употреба за няколко левчета.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dad28b77a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ако някои ден ти станеш много богата имаш деца и им купуваш всичко а някои им завижда и говори че са разглезени богаташки ще ти е приятно ли да слушаш как ти се оплакват??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker