Най-добрата ми приятелка е лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрата ми приятелка е лесбийка
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4872 пъти
Момиче на 15 съм и ви пиша, защото най-добрата ми приятелка е лесбийка. Разбрах го съвсем наскоро. И не бих имала нищо против това, нооо проблемът е че тези чувства май са към мен (не ми го е казавла директно!! но си вадя изводи от постъпките й). Забелязах, че се заглежда по женски дупета и гърди (хубаво и на мен ми се е случвало да погледна, ако е момиче с някакво яко тяло), но профилактично да гледаш и да правиш коментари, гледй на тая дупето кво й е. Започна да ме оглежда и мен, някой път ме пипва, примерно по гърдите един път, и ми казва "аз да ти вдигна блузката, че ти е паднало деколтето".. веднъж спах у тях и трябваше да спим на спалня и легнахме и тя се навря до мен и аз я изгледах и й казах, че ми става топло така, апък тя ме пита да не съм се притеснявала, че ше вземе нещо да ме опипва. И аз се изсмях и после тя съвсем сериозно ми похвърли дали не я мисля за лесбийка и аз отричам, но имам такива подозрения. И ме питаше бих ли целунала момиче това онова.. И после говорих с една друга приятелка за нея и за мойте подозрения и тя явно й ги е казала.. апък аз освен това казах, че не съм такава и малко ме плаши моята най-добра приятелка... и така от 1 седмица най-добрата ми приятелка ме отбягва, не ми вдига телефон, в училище ме гледа сърдито, не ме заговаря, а все аз започвам разговора.. и така искам да ви попитам как да проведа разговор с нея без да я нараня. Просто да я попитам дали е такава, за каквато я мисля..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 205396071e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, ако може кажи от кой град си. Иначе аз съм би смисъл харесвам и двата пола, но знаят много малко близки приятели, а другите не знаят. Аз не го показвам пред хората, но ако си намеря приятелка бих показвала, че я обичам. Не се плаши от момичето, тя е човек като всички нас. Освен това по психология не знам дали сте учили, но човек се ражда примерно гей или лесбийка и си живее нормално и изведнъж го осъзнава. Това става при объркване в тялото на майката и се получава този ефект. Така че момичето се е родило такова. Имаш невероятна приятелка. Искам да я познавам. Щях да я гушкам постоянно. Или й покажи подкрепата си и бъди до нея или просто не я наранявай, а приключете отношения нормално без да се обиждате или да й лепваш етикети.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 16b6ffbcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто и кажи, че това няма значение за теб и ще я подкрепяш винаги, но и че не ти е приятно да те опипва.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ee030d63bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ти сега ако не опиташ ласки с друго момиче, кога ще го направиш? Когато се омъжиш и станеш на 30 или никога. Човек трябва да опита от всичко в тоя живот. Ти не си пробвала и не знаеш какво е. Ако пробваш ще ти хареса много, повярвай ми, никога повече няма да си помислиш за момче

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f13ff43299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе номер 3 ти нормален ли си? Недей моя съвет да прекратиш всякакви отнушения с нея. Не започвай разговор ясно е че е така

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 92de94f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хм... от къде да започна се чудя само.
Най-напред, ако е лесбийка, това не означава автоматично, че точно теб си е нарочила като обект не желанията си. Не знам дали да разкажа моята история и междувременно да добавям коментари, насочени към теб.
Моята най-добра приятелка и до днес е лесбийка. Изцяло се отказа от момчетата на 17-18 години, след като вече бе имала опит и с тях, и с момичета. Едно от опитните й зайчета бях аз: имали сме сексуален контакт с нея в ранните си тийнейджърски години. Не съжалявам. Аз опитах, не намерих нещо по-добро от това да бъда с мъж. Тя опита и разбра, че поне в сексуално отношение харесва и жени.
Когато скъса с последния си партньор от мъжки пол, ми каза, че е лесбийка тотално. Не ме изненада. Не бях мислила по въпроса дали е или не, но една друга ситуация ми бе подсказала отговора на малко по-ранен етап. И въпреки че не бях размишлявала, явно бях имала някакво вътрешно усещане, че е така. Реагирах следователно добре, тя ми го заяви с такъв боязън, че ще я разкарам от живота си, а аз даже се зарадвах за това, че бе проумяла своята същност и че беше решила да следва собствените си усещания. Да, зарадвах се, защото тъй бе по-добре за нея.
Ако твоята приятелка е нямала все още вземане-даване с момчетата, то навярно просто й е любопитно. Първата целувка, например, по непонятни причини за по-големите, е нещо леко страшно за тези, на които им предстои. Как ще се справят, едно друго... може би, ако не се е целувала преди, иска просто да опита с някого и някак естествено е възможно нейния поглед да е попаднал на теб, защото си й приятелка и се предполага, че няма да разправяш наляво-надясно, ако, недай си Боже, не се целува добре. (което е странен страх, но присъщ за младежите, и аз съм го имала, напълно ненужен е) В друг случай, ако просто иска да опита с друго момиче, да разбере какво е, то също е някак обичайно да се спре върху теб, тъй като пак се предполага, че няма да тръгнеш да разправяш наляво-надясно. Ако усеща сигурност в теб, си е наистина естествено да иска този експеримент да бъде проведен с теб. Това не означава, че дори да е лесбийка, ще иска да има връзка с теб. Ти може просто да си й в помощ да разбере на къде сочи нейната сексуална ориентация. Разбира се, ако за теб тази мисъл е недопустима и ти не желаеш да опитваш подобно нещо, ще се постараеш да й го покажеш по най-добрия начин.
Нашият опит с моята приятелка бе като бяхме на 13-14 години. Два-три пъти да се е случвало да сме имали нещо, след което престанахме. Не помня как и защо. След 1-2-3 години се е случвало един-два пъти да ме подканя към целувки или други неща, при което аз директно съм отказвала без да бъда груба, разбира се. Просто си й казвах, че нямам желание и че това вече не ме влече. И на трезва, и на пияна глава съм й отговаряло същото, заради това явно осъзна, че съм си твърдо хетеросексуална и решението ми не зависи от това дали си имам или нямам приятел в настоящия момент, тоест не зависеше от никакви външни фактори.
Ако ти е любопитно какво е усещането да бъдеш с човек от същия пол, то и ти не би могла да си намериш по-подходящ партньор от добрата си приятелка. Ако обаче тази мисъл е неприемлива за теб, то още при изясняването на въпроса с нейната ориентация и желания, може да й споменеш своите нагласи директно, без увъртания, но все пак достатъчно меко, за да не я обидиш.
Има го и това: ако ти не приемаш хомосексуалната ориентация, то най-добре си й го кажи още в началото и приключвайте взаимоотношенията си. Моята най-добра приятелка имаше друга също не по-малко близко момиче от мен до себе си, което уж приемаше личността й каквато е, но в крайна сметка постоянно й изнасяше тиради как не мислела правилно, че била болна и какви ли не глупости. Това е излишно. Ако не я приемаш, заявяваш още в началото и край. Най-добре е за нея.
Другото, което е: това, че се заглежда по жени; че те "опипва" и че се шегува на тази тема, не означава че е лесбийка и дори не означава че жените я привличат. Би трябвало ти да можеш да прецениш, познавайки я, доколко е сериозна в изказванията и действията си, но ти гарантирам, че на 15 години е нормално и двете да не се разбирате перфектно коя как и защо реагира еди-как-си.
С моята приятелка сме спали в едно легло и преди да се случат "забежките" ни. И винаги сме се гушкали. Така си продължаваме и до днес, когато се случи да спим в едно легло. Такъв... ни е навика просто. И и двете го правим и ако спим с друг човек, дори да не ни е партньор. Просто аз когато спя с някой друг в едно и също легло, изпитвам потребност да го гушна. Тя също. И в това си поведение не влагам никакъв сексуален подтекст.
И още нещо. Ако приятелката ти е лесбийка и един ден каже това не всеослушание, то не се притеснявай от това, че хората ще си помислят същото за теб. Понякога е наистина досадно, но аз ясно осъзнавах, че предпоставки за подобно мислене има: особено в моментите, когато си нямах партньор, и прекарвах много време с нея. Тогава беше съвсем разбираемо за мен да разбера тези, които мислеха грешно. Родителите ми, докато не се омъжих, се опасяваха от това, а брат ми все още ме подозира. Исках да кажа, просто ако се случи така както ти мислиш и твоята приятелка се окаже хомосексуална, то бъди готова да чуваш подобни мнения. На мен са ми били и смешни, и са ме ядосвали, и са ме натъжавали... Зависи най-много от къде и колко често се задават.
Сега, как да я попиташ... Ми, направо. Виждате се някъде само двете, казваш й тъй тъй поради еди-какви-си причини аз намирам за уместно да те попитам ти дали си падаш по жени. Оттам насетне в зависимост от нейния отговор, разговорът ви ще тръгне в някаква насока. Ако можеш да приемеш за своя добра приятелка момиче, което е с хомосексуална ориентация, то мисли преди да кажеш нещо, за да не изтърсиш някоя обида (дори и не нарочно). А ако не можеш да бъдеш приятелка на такъв човек, то й дай да се разбере ясно, дори да я обидиш, това ще й помогне да разбере първо, какво отношение ще среща от не малка част от българите и второ, че не всичките й настоящи приятели ще останат до нея при едно такова откритие. Ако пък няма влечение към жени, то не пропускай да се извиниш за неловката ситуация. :)
Надявам се да съм помогнала по някакъв начин.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0b3dd89dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5. Абе брат ми ти маи маи не си много наред '' прекрати всякакви отношения с нея'' и като ги прекрати ще загуби най-добрата си приятелка и защо да не говори с нея нека да си изяснят нещата помежду си. Ако е такава това не я прави по-различна. Много сте ми интересно като кажете ми те хомосексуалните не са хора а какво сме бе образовани човеко.. извънземни? Всеки има право да бъде какъвто си иска айде сега със здраве :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker