Обърках се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обърках се
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1383 пъти
Малко за мен - аз съм едно 14 г. момиче, което освен уроците си се опитва да учи психология от книгите. По принцип ми се удава психологията, но нямам опит с момчетата и точно тук тя не може да ми помогне напълно. За това първо ще ви разкажа, а после ще ви попитам :)
Първият учебен ден, ново училище, нови съученици, за щастие няколко мои приятелки от стария клас бяха в новия ми клас. Бързо се опознавах с всички от класа и околните. Едно момче, да го наречем К., от съседния клас, няколко пъти ме закачаше, но го възприемах просто като желание за общуване. Той по принцип се е славел с, , идиотщината, , си, и по-точно с простотиите, които е правил. За това не ми се искаше много-много да говоря с него.
С най-добрата ми приятелка се връщахме от училище, седнахме в едно кафене наблизо. Вече бяха минали няколко седмици от началото и бях свикнала. Започнахме да си говорим за училището, за учителите и всичко ново. По едно време К. се появи на отсрещната страна на булеварда и най-добрата ми приятелка го видя. Започнахме и за него да си говорим :D... Тя го познаваше от преди, никога не би го харесала, понеже много я е обиждал, за занимание. Той пресече и тя каза, , Е, ще му кажеш ли здрасти? , , а аз казах, , По-добре да му почукаш колкото да ни види, , и така и стана. Когато той подмина кафенето, тя му почука, а той обръщайки се видя само и единствено мен. Намигна ми много сладурски с пълната си уста със сандвич :D Продължи си пътя и така. Още на следващия ден аз започнах да изпитвам симпатия, от това намигване. Той явно забеляза и започна да ми обръща адски много внимание. Всяко междучасие. Идваше при мен, където и да съм, говореше ми, закачаше ме мега яко, всички си мислиха, че ме харесва. Личеше си. Но аз явно бях твърде студена и просто му се усмихвах и му обръщах внимание, това е. След още няколко седмици един негов приятел дойде и каза, , Знаеш ли, че К. ми каза, че те харесва? , , аз казах, , Моля??? , , , обърнах се зачервена и изпотена и ухилена, разбира се... Той повтори, , К. от 8 а клас те харесва, , . Така значи, ето защо се държал така мило с мен, а останалите обижда нон-стоп. В този момент казах, да му каже да ми го признае в очите и, че няма да го изям. Явно направих грешка, защото после станах невидима. Ден преди този негов приятел да ми каже това пак бях като невидима, но от време на време. След този момент той започна да се закача с другите момичета... Най-добрият му приятел, С., ме наблюдаваше постоянно и ме преследваше. Аз започнах да си говоря с него, К. започна още повече да ме гледа. Накрая накарах една от близките ми приятелки Н. да му каже, че го харесвам но не е сигурна и просто има съмнения. Щом му каза, невидимият плащ над мен падна и той отново ме забеляза. Заряза всичко и всички и отново ми обръщаше внимание. И така вече няколко дни, но аз съм студена и започна да ме обижда, но отново доста по-мило от колкото останалите.




********* Съжалявам за романа, исках да знаете всичко. Според вас добре ли съм направила с Н., че е казала на К.? Той тогава е казал, , Е аз какво да направя, , и нищо повече... Ще съм благодарна на съвет, особено от мъжката част, дали да действам пряко или да чакам, да попитам С. и дали К. ме харесва изобщо??? Благодаря на всички!!! :)))) **********

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4ff99c1b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с хора, които те обиждат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker